A BKK is csatlakozik a bringás reggelihez

2017. szeptember 27. szerda - 20:07 / piacesprofit.hu
  •    

A Budapesti Közlekedési Központ is csatlakozik a Magyar Kerékpárosklub bringás reggeli elnevezéssel indított akciójához. A közlekedésszervező társaság az Erzsébet téren várja a biciklivel közlekedőket.

Péksüteménnyel és gyümölccsel kínálja a kerékpárral munkába vagy iskolába indulókat csütörtökön reggel a Budapesti Közlekedési Központ a Magyar Kerékpárosklub bringás reggeli elnevezésű akciójának keretében. A BKK 2017. szeptember 28-án reggel 7 és 9 óra között Budapesten az Erzsébet tér északi részén, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található MOL Bubi állomáson várja a kerékpárosokat.

egymillióan tekertek a Bubikkal

Kép: NFM

Túltolják a biciklit a taxisok
Újabb taxis demonstráció lesz a fővárosban, ezért sokfelé kell torlódásra, forgalomkorlátozásokra számítani. Ezek a tüntetések azonban csak a lakosságnak ártanak – hívta fel a figyelmet az egyik fuvarszervező cég.

A BKK számára kiemelten fontos a környezetkímélő – köztük a kerékpáros – közlekedés fejlesztése, melynek célja, hogy a város lakói tiszta és fenntartható környezetben élhessenek. A Budapesti Közlekedési Központ többek között ezért fejleszti a fővárosi kerékpáros úthálózatot, ezért bővíti a MOL Bubi közbringarendszert, és ezért támogatja örömmel a Magyar Kerékpárosklub mostani kezdeményezését is.

A klub aktivistái és partnerei Budapesten összesen 20, országosan pedig több mint 40 helyszínen kedveskednek reggelivel a bringázóknak. A fővárosban az Erzsébet tér mellett a Szent Gellért téren, a Kálvin téren és a Városligetben is érdemes lesz figyelniük a kerékpárosoknak.

 

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor