programajánló

hulladékcsökkentés, körforgásos gazdaság, körkörös gazdaság, programajánló

Konferencia és expo a körforgásos gazdaságról

PP

A Körforgásos Gazdaságért Alapítvány és CEEweb a Biológiai Sokféleségért egyesület közös szervezésében 2017. június 1-én kerül megrendezésre a CIRCULAR HUNGARY 2017 konferencia és expo a Millenáris D épületében. A szakmai esemény fő célja, hogy bemutassa a körforgásos gazdaságban rejlő üzleti és innovációs lehetőségeket, vállalati gyakorlatokat, illetve ezekhez felhasználható finanszírozási forrásokat.

Tovább olvasom »
bank, hacker, kiberbiztonság, kiberbűnözés, programajánló

Sorozatajánló: A bosszúálló angyal

Kriston László

Mi lenne, ha etikus hekkerek azzal fenyegetnének egy bankot, amely több milliárd dollárnyi fogyasztói és lakáshitelt birtokol, hogy ha nem osztja szét a vagyonát, letörlik a pénzeket és az adósságokat mutató adatokat a szervereikről? A Mr. Robot című tévésorozat radikális témafelütés az Occupy Wall Street mozgalom filozófiája nyomán.

Tovább olvasom »
hr, konferencia, programajánló

A mi hr sztorink – 25 év mögöttünk, 25 év előttünk

PP

Idén negyedszázados évfordulóját ünnepli az Országos Humánmenedzsment Egyesület és ugyanezen évben kerül sor a 25. országos HR konferencia megrendezésére. Változatos és magas szintű szakmai programot, hagyományos közösség ápolást, tudatos kapcsolatépítést, és egy feledhetetlen konferenciát ígérünk meglepetésekkel.

Tovább olvasom »