online bank

digitalizáció, mobilbank, online bank, pénzügyi szolgáltatások

Még csak tanuljuk a mobilbankolást

piacesprofit.hu

Digitális átalakulás zajlik a világban és Magyarországon is, egyre nagyobb az internetes és mobilbanki alkalmazások kínálata. Ennek ellenére a lakosság egy jelentős része még igényli a személyes kiszolgálást, ha pénzügyekről van szó.

Tovább olvasom »
digitalizáció, online bank, takarékbetét

Leáldozott a takarékbetétkönyvnek

piacesprofit.hu

Az OTP Bank folyamatosan fejleszti termékkínálatát, egyre több termék érhető el digitálisan. Az átalakulásban most az OTP Bankkal egyidős takarékbetétkönyv érintett. Az ikonikus termék több generáció számára egyet jelentett a megtakarítással, azonban eljárt felette az idő.

Tovább olvasom »
befektetés, e-portfólió, online bank, tranzakció

Még kockás papíron döntünk, de aztán irány az e-bank

Nagy Mariann

Okostelefon, okosotthon, okosbankár? A trend egyértelműen a digitális szolgáltatások még szélesebb körű elterjedése irányába mutat, ami már a megtakarítások terén is tetten érhető. Háromból egy hazai megtakarító ugyanis szívesen használ e-portfóliót vagy távbankár segítséget befektetési tranzakcióinak végrehajtásához a hagyományos bankolási mód mellett – jelzi a digitális szolgáltatások rohamos terjedését a K&H.

Tovább olvasom »
fintech, online bank, online bankolás, pénzügyi irányelvek

Teljesen átalakulhat az online bankolás

piacesprofit.hu

Az online vagy mobil bankolás ma a felhasználók többségének már az élet mindennapos részévé vált. Az viszont, hogy az ügyfelek akár teljes irányítást szerezhetnek saját pénzügyi információik felett, még a jövő zenéje. Azonban ez a jövő már nincs is olyan messze.

Tovább olvasom »
e-banking, netbank, online bank

Hát, ebben is lemaradtunk…

piacesprofit.hu

A hazai online bankhasználat már fejlettnek tekinthető – a banki ügyfelek ötöde rendszeresen használja ezt a csatornát banki ügyeinek intézésére. A szomszédos országokkal összevetve ugyanakkor Magyarország némiképp lemaradásban van. A közeljövőben a fiatalok révén valószínűsíthetően növekedni fog a felhasználók száma és aránya, de új, ügyfélközpontú megoldások megjelenése is várható lesz a magyar piacon.

Tovább olvasom »