gyógyszertár

egészséges életmód, egészségpénztár, egészségügy, gyógyszertár, nyugdíj, önkéntes pénztár

Egészségpénztár: kihátrálnak a munkáltatók, bővülnek az egyéni befizetések

piacesprofit.hu

A kormányzati intézkedések hatására idén jellemzően visszaesett a munkáltatói szerepvállalás az önkéntes egészségpénztári tagdíj-befizetésekben, ezzel párhuzamosan viszont erősödik az egyéni öngondoskodás. A Patika-csoport 2017. első negyedéves adatai egyértelműen mutatják a hangsúlyeltolódást: közel 37 százalékkal bővültek az egyéni befizetések.

Tovább olvasom »
e-útdíj, gdp-növekedés, gyógyszertár, pályázati feltételek, taxisrendelet, trafiktörvény

Szép új világ köszöntött be szeptemberben

kkummer

Szeptemberben meglepően jól teljesített a magyar gazdaság, a rengeteg jogszabályi változás azonban minden bizonnyal jobban lekötötte a lakosság figyelmét, mint a száraz statisztikai adatok. Az élet szinte minden területén új szabályokat vezettek be.

Tovább olvasom »
gyógyszertár, oktatás, pályázat, pénztárgépek online bekötése, taxisrendelet, trafik

Új világ kezdődik szeptembertől

piacesprofit.hu

Nagy fába vágja a fejszéjét, aki megpróbál összegyűjteni minden változást, ami szeptember elsejétől beköszönt az országban: átalakítások jönnek a taxik, a gyógyszertárak és a pályázati dokumentációk területén is. Mi mégis megpróbáltuk összeszedni a legfontosabbakat.

Tovább olvasom »
gyógyszer, gyógyszertár, patika

Milliárdokat vesznek ki a patikusok zsebéből

piacesprofit.hu

Jelenleg több milliárd forintos veszteséget könyvelnek el a patikák azzal, hogy folyamatosan szűkül a patikai szektorban forgalmazható termékek köre – közölte a Hálózati Gyógyszertárak Szövetsége (HGYSZ) hétfőn az MTI-vel. A szervezet ezért javaslatot tett a versenyhátrány ledolgozására.

Tovább olvasom »