alkoholizmus

alkohol, alkoholizmus, felmérés, hr

Ilyen a magyar: ha baj van, iszik

piac-profit.hu

A magyarországi nagyvállalatok dolgozói nem keresik a megoldást a problémáikra, inkább az alkoholba menekülnek – állapítja meg az Értéktrend stresszfelmérése. A kutatás adataiból kiolvasható az is, hogy a legtöbb stresszt az elmúlt két évben a munkahelyi problémák okozták megelőzve ezzel minden egyéb családi, társadalmi, egészségügyi stb. gondot.

Tovább olvasom »
alkohol, alkoholizmus, csr

Te tudod, hol a határ?

Sajtóközlemény

Együttműködést hívott életre a Heineken Hungária Zrt., az Európai Ifjúsági Kutató-, Szervezetfejlesztő és Kommunikációs Központ (EIKKA), az Est Média Group, valamint a Sziget Kft. A „Tudod hol a határ? Láss tisztán, dönts felelősséggel!” szlogennel futó program elindítói közös célkitűzésüknek tekintik, hogy az alkoholproblémák kialakulásának szempontjából legkritikusabbnak tekinthető fiatalfelnőtt korosztály figyelmét felhívják a mértéktelen és felelőtlen alkoholfogyasztás veszélyeire, valamint a körültekintően, felelősségteljesen meghozott döntések fontosságára.

Tovább olvasom »
alkohol, alkoholizmus, felmérés, gfk

“Én sose iszom alkoholt!”

piacprofit.hu

Míg az európaiak egyharmada állítja, hogy sosem iszik alkoholt, addig a magyarok 44 százaléka vallja ugyanezt. Az alkoholfogyasztás hatásait tekintve honfitársaink közül vannak olyanok, akik saját egészségüket féltik, de akadnak olyanok is, akik személyes kapcsolataik megromlásától tartanak. Leginkább azonban annak költségvonzata aggasztja a magyarokat – állapítja meg a Wall Street Journal Europe megbízásából a GfK Csoport által készített, az alkoholfogyasztást vizsgáló felmérés.

Tovább olvasom »