Újrakezdéskor itt az alkalom: váltsunk válságállóbb üzleti modellre!

Az elmúlt hónapokban keserves tanulságokkal megéltük, hogyan küldte padlóra egyetlen vírus a világ gazdaságát. Vajon akkor mi fog történni a klímaváltozás visszafordíthatatlanná válása után? Talán ezek után már jobban megértjük, hogy az újrakezdés nagyon jó alkalom energiafogyasztásunk teljes átgondolására és új alapokra helyezésére, a hulladéktermelés azonnali abbahagyásával járó termelési rendszerek, életmód, a fogyasztási szokások megváltoztatására. „Az újrakezdés új üzleti modellje – Energiapazarlás és szeméttermelés nélkül”  címet viselő, június 4.-én és még utána 6 napig megtekinthető Piac & Profit videókonferencia előadói be is bizonyítják, hogy az e gondolkodásmód mentén átalakított üzleti gyakorlat minden cégnél profitnövekedést is okoz. 

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Az üzleti szektor szereplői hatalmas lendülettel fogtak bele az elmúlt két-három hónap veszteségei felszámolásába, tevékenységük újraindításába. Mindenki arra vágyik, hogy térjen vissza az élet a normális kerékvágásába. A szakemberek közben arra figyelmeztetnek, hogy ne feledkezzünk el a klímaváltozás ketyegő bombájáról, a természeti egyensúly felborulása miatt egyre sűrűbben jelentkező krízisekről, a közeljövő katasztrófafenyegetettségéről.

Ha hosszú távú, eredményes, krízisállóbb, biztonságos újrakezdésben gondolunk, a környezet iránti felelősséget, annak érdekei mentén működést is be kell kalkulálnunk. Kezdjük az energiapazarlás és a hulladéktermelés felváltásával ésszerű, takarékos, olcsóbb, hosszú távon biztonságosabb működésre áttéréssel!

A legkézenfekvőbb megoldás a körkörös, majdnem teljes újrahasznosításra törekvő termelési, működési, szervezési modell létrehozása.  Amely egyben rendkívül költségtakarékos is. Az értelmetlen pazarlást és fogyasztást is látványosan megmutató következmények felismerésével is jár.

Persze, befektetéssel, fejlesztéssel jár az új üzleti modell újratervezése és megvalósítása.  A régi felállítása és azonos pályára állítása is.

Üzleti gondolkodásunk paradigmaváltására van most egy nagy lehetőség. Fejlesztési pénzeink átcsoportosítása, a pénzpiacról ma már nagyon kedvező feltételekkel felvevése és annak stabil működésre költése nagy lépés lenne.

Az „Újrakezdés üzleti modellje – Energiapazarlás és szeméttermelés nélkül” című június 14-én közvetített élő videókonferencia részletes programjáról és a részvétel feltételeiről itt tájékozódhat (a konferencia 7 napig visszanézhető):

https://piacesprofit.hu/konferenciakozpont/az-ujrakezdes-uzleti-modellje/

Véleményvezér

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket

Kitört a botrány, átverte a kormány a méhészeket 

Lóg az orruk az átvert méhészeknek.
A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart

A világ fejlettebb része nem az atomenergia felé tart 

Megújulótermelésben a sor végén kullogunk.
Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján

Európa legszuperebb városait előzi Budapest az ingatlanok megfizethetősége alapján 

Családi segítség nélkül szinte lehetetlen Budapesten ingatlanhoz jutni egy fiatalnak.
Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására

Milliókat költ a kormánymédia Magyar Péter lejáratására 

Még soha nem volt mélységű lejárató kampány indult Magyar Péter ellen.
Mellár Tamás otthagyja a református egyházat

Mellár Tamás otthagyja a református egyházat 

Balog Zoltán személye sok református számára elfogadhatatlan.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo