Így csökkentheti a felére nyomtatási költségeit

2012. október 19. péntek - 11:01 / piacesprofit.hu
  •    

Ha ki kell nyomtatni egy munkaanyagot az irodában, egy iskolai feladatot otthon, vagy böngészés közben bukkanunk később is hasznos információra, nem kell azon gondolkodnunk, mennyibe is kerül a tinta. A HP Ink Advantage sorozat nyomtatóiba olyan költségbarát tintapatronok kerültek, amelyekkel kétszer annyit nyomtathatunk, mint korábban hasonló áron.

Aki tintasugaras nyomtatót használ, akár otthon, akár a vállalkozás irodájában, annak fontos, hogy a megvásárolt tintapatront minél tovább használhassa. Nekik készültek a HP Ink Advantage nyomtatói, amelyekbe kedvező árú patronok kerültek. Ezek a korábbihoz képest fele költséggel működnek, így ma már felesleges kockázatot vállalnak az újratöltött patronok használói. Ugyanis nem eredeti festék használatakor fennáll a veszély, hogy csíkos, nem esztétikus nyomatot kapunk, illetve az újratöltött patron szivároghat is. Az új HP Ink Advantage nyomtatókhoz két új tintapatron érhető el: a HP 650 és a HP 655. Ezekkel az eredeti HP patronokkal akár 600 oldalt is kinyomtathatunk, kockázatok nélkül.

All-in-One képességek

Az új HP Ink Advantage sorozatban is megjelenő All-in-One képességek lehetővé teszik a faxolást, beolvasást, másolást és nyomtatást is ugyanazzal a készülékkel. Néhány modellben elsőként érhetők el olyan technológiák, mint a wifi router használata nélkül is működő HP vezeték nélküli direkt nyomtatás vagy a virtuális nyomtatás, a HP ePrint, amelynek segítségével bárhonnan nyomtathatunk táblagépekről vagy okostelefonokról éppúgy, mint notebookokról.

Hét nyomtatóból álló sorozat

HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One:

Könnyen kezelhető, alapszintű modell dokumentumok és fotók minőségi nyomtatására; lapok belolvasására is alkalmas, és másol is.

HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 és 6525 e-All-in-One:

A HP vezeték nélküli direkt nyomtatás segítségével közvetlenül nyomtathatunk mobileszközökről hálózat és router nélkül.

HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One és 4625 e-All-in-One

Beolvas, nyomtat, fénymásol és faxol is, a beépített On/Off funkcióval 40 százalék elektromos energia is megspórolható. Otthoni és kisirodai használatra egyaránt tökéletes.