Ingatlanosnak meglehetősen béna Leonardo DiCaprio

2017. március 04. szombat - 16:43 / piacesprofit.hu
  •    

Leonardo DiCarpio meglehetősen sok mindenben tehetséges, de úgy tűnik, a zöld gondolkodású sztár ingatlanosnak nem éppen a legjobb - legalábbis sokat vesztett az elmúlt években a lakás eladáson.

Leonardo DiCaprio elég sok mindennel hívja fel magára a figyelmet. Amellett, hogy tavaly végre elnyerte az Oscar-díjat, nemrég egészen más, komoly politikai szerepet is vállalt. Teljes titokban találkozott Donald Trumppal, hogy megvitassa vele, a környezettudatos biznisz hogyan tudna hozzájárulni az új munkahelyek teremtéséhez és a gazdaság élénkítéséhez. A színész-producer alapítványának vezetője csak utólag nyilatkozott az eseményről, pedig úgy tűnik, jól sikerült…

DiCaprio a klímacsúcson tart beszédet Kép:Wikimedia

DiCaprio a klímacsúcson tart beszédet
Kép:Wikimedia

De úgy néz ki, még a legtehetségesebbeknek sem mehet minden jól. DiCaprio az elmúlt években például sokat vesztett az ingatlanjain. 2014-ben 10 millió dollárért vette meg a lakását a manhattani Greenwich Village-ben, a Keleti 11. utca 66-os számú házában. 2016-ban azonban csak nyolcmillióért tudott túladni 340 négyzetméteres ökobarát otthonán. (Amiről itt nézhet meg néhány képet.)

A színész korábban már más ingatlanjával is rosszul járt: 2015-ben végül csak 26 millió dollárt adtak a környezetbarát Green Delos épületben lévő penthouse-lakásért, amit eredetileg 50 millióért hirdetett.

Pedig mindegyik lakásban C-vitaminnal dúsított víz folyik a zuhanyból és a világítás alkalmazkodik az ember cirkadián-ritmusához, vagyis napi biológiai órájához. DiCapriónak van még négy másik lakása New Yorkban, hátha azokkal jobban jár.