Várjuk a 3000. lájkolót!

2012. december 10. hétfő - 09:05 / piacesprofit.hu
  •    

Most duplán megéri csatlakozni a Piac&Profit Facebook oldalához! Nem csak a szórakoztató tartalom és a közösség miatt, de mert akár a vendégünk is lehet!

Követjük az idők szavát és természetesen a közösségi oldalakon is jelen vagyunk. Facebook oldalunk nemcsak követi, ki is egészíti tartalmainkat. Ha pár perc lazulásra vágyna, vagy épp nincs ideje honlapunk egész kínálatát végignézni, akkor mindenképp érdemes lájkolni a Piac&Profit Facebook oldalát, hiszen itt kiválogatjuk a könnyedebb cikkeket és teret engedünk vicces oldalunknak is! Ráadásul VIP vendég lehetsz valamelyik konferenciánkon!

Most duplán megéri csatlakozni!

Egyfelől mert cikkeink mellett rendezvényeinkről és játékainkról is folyamatosan értesülhetsz, másrészt mert a 3000. követőnket vendégségbe hívjuk.

2012-ben 40 rendezvényt tartottunk közel 4000 üzletember fordult meg konferenciáinkon és tréningjeinken. Mindenki megtalálta az érdeklődése és cége szempontjából számára fontos és érdekes programot. Jövőre sem lesz másként! 2013-ban is lesz Magyar Fenntarthatósági Csúcs, folytatjuk ingyenes konferencia sorozatunkat és tréningekben sem lesz hiány. Emellett üzleti fórumokat és befektetőkereső rendezvényeket is szervezünk.

Hogy mi köze mindennek a Facebookhoz? 3000. követőnk válogathat a jövő évi kínálatunkból és a neki leginkább tetsző rendezvényen a vendégünk lehet vagyis egy VIP belépőt kap, csak jeleznie kell a rendezvény előtt igényét.

Ezért is érdemes lájkolni minket!