Szavazzon az Év Irodájára!

2012. december 18. kedd - 09:20 / piacesprofit.hu
  •    

Világszínvonalú irodákat csodálhatunk meg az idén harmadszor megrendezett „Az Év Irodája” pályázatnak köszönhetően. A pályázatokból jól látható, hogy egyre több cég fektet be nívós munkahely kialakításába. A közönségszavazás már elindult!

A Bank of Georgia budapesti irodája Kép:azevirodaja.hu

A címadó, vagyis „Az év irodája” kategóriában összesen 25 pályázat érkezett be a szervező iroda.hu-csoporthoz. Valóban világszínvonalú irodákat csodálhatunk meg! És még akkor nem beszéltünk a többi kategóriáról.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a válság ellenére ennyi igényes és valóban világszínvonalú pályamunka érkezett be. A kereskedelmi ingatlanpiac egyre érettebb Magyarországon is, és ez nem csak a nívós, környezettudatos irodaházak fejlesztésekor tapasztalható, hanem az egyes vállalatok irodáinak kialakítása során is érvényesül a magas műszaki, tervezői, belsőépítészeti és esztétikai tartalom. Mindenesetre nem irigylem a zsűrit, hogy kiválassza a legjobbak közül a legjobbat” – mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu-csoport ügyvezetője.

A verseny is világosan megmutatja, hogy Magyarországon sincs hiány tehetséges szakemberekben, dizájnerekben, tervezőkben és belsőépítészekben. Mindenesetre örvendetes tény, hogy a modern és magas műszaki és esztétikai színvonallal kivitelezett irodák kialakításával egyre több vállalat fektet be a jövőbe. A pályázaton induló irodák alapján bátran kijelenthetjük, hogy egyre inkább trendivé válik Magyarországon is a cellás irodakialakítás helyett vagy mellett a nyitott terek koncepciója. Köszönhetően az Y-generációt egyre nagyobb számban foglalkoztató SSC-vállalatoknak is, a modern irodaterek nem csak munkaállomásokat foglalnak magukban, hanem formai sokszínűségük és színviláguk gazdagsága révén egyfajta második otthonává válik a 21. század dolgozójának.

A rekreációs és más szociális helyiségek kialakítása egyre nagyobb hangsúllyal kap helyet az új irodákban, hiszen a hatékony munkavégzés és eredményes cégműködés ma már nem lehetséges olyan munkaterek kialakítása nélkül, ahol az irodisták nem érzik jól magukat, és nem tudnak folyamatosan magas színvonalon teljesíteni. Egy-egy dizájnos tárgy, fotel, akusztikai elem, színes dísztárgy, csocsóasztal, darts, pihenősarok vicces zsámolyokkal már-már szinte alapelemei az újraértelmezett modern irodatereknek. A legújabb irodamegoldások filozófiája pedig az, hogy a szigorú alárendelő viszonyulások helyett a mellérendelő és együttműködő munkatársi kapcsolatok térülnek meg leginkább a vállalatoknak.

A világszínvonalú irodák képgalériáját megtekinthetik a www.azevirodaja.hu honlapon.

 

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek