A munkáltatók díjazták az ország legjobb kamionsofőrét

2016. október 26. szerda - 16:00 / piacesprofit.hu
  •    

A Ghibli Cégcsoport nevében Fuchs András üzletfejlesztési igazgató büszkén vette át a Magyarország Legjobb Kamionsofőrje munkáltatójának járó elismerést. A NIT Hungary által szervezett versenyen idén Könczöl András, a Ghibli Cégcsoport gépjárművezetője állt a dobogó legfelső fokán.

ghiblibelso

A versenyt 2016. október 1-jén Zsámbékon rendezték meg, ahol tíz különböző feladatban kellett helytállniuk a versenyzőknek. Ditter Gábor, a NIT Hungary ügyvezető főtitkára elmondta, hogy próbálnak évről évre olyan feladatokat kitalálni, melynek eredményeképpen a munkáltató szempontjából értékelik a versenyzőket és találják meg a legjobbat. Ebből adódóan idén is elméleti és gyakorlati feladatokkal tesztelték a sofőrök felkészültségét. Ezekben a feladatokban Könczöl András bizonyította azt, hogy a többi döntős résztvevővel összehasonlítva jobb teljesítményt tudott nyújtani, ő szerezte meg a legtöbb pontszámot és ezzel a bajnoki címet.

2017-ben rendezik meg az V., jubileumi 5 tengelyen biztos kézzel versenysorozatot, melyre számos újítás bevezetését tervezik a szervezők. A jelenlegi struktúra átalakításával, olyan technikai megoldás ötletét is felvázolták, melynek alkalmazásával a gépjárművezető akár a saját gépjárművén végzett teljesítménye, tevékenysége is objektív értékelés alá kerülhet. A jövő év elejéig letisztázzák a jubileumi verseny felépítését, ezt követően pedig elindulhatnak az előkészületi munkálatok – adta hírül a NIT Hungary ügyvezető főtitkára.

Könczöl Andrásnak gratulálunk a győzelemhez, és büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legjobb gépjárművezetője a Ghibli Cégcsoportot erősíti.