stresszkezelés

élmény, énfejlesztés, önbizalom, stresszkezelés, stresszoldás

Önbizalomnövelés élményekkel

piacesprofit.hu

Megélt élményeink identitásunk részévé válnak, tulajdonképpen élményeink összessége vagyunk. A tudatosan megválasztott élmények fejleszthetik a személyiségünket: javuló énkép, növekvő önbizalom, táguló határok, félelem leküzdése, csak néhány a kedvező hatások közül.

Tovább olvasom »
munkahelyi stressz, stressz, stressz tényezők, stresszkezelés, stresszoldás

7 dolog, amit tehetünk a stressz ellen

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Stressz van, stressz lesz. Ritka szerencsések azok, akik úgy érzik, teljesen ki tudják iktatni életükből a szélsőséges amplitúdójú helyzeteket. A legtöbben naponta szembesülünk kissé, vagy feszegetően nagy stresszes szituációkkal. A váratlan helyzeteket nem tudjuk megelőzni, de a napi stressz faktort minimalizálhatjuk néhány egyszerű lépéssel, amit beiktatunk a napi, heti rutinunkba.

Tovább olvasom »
munkahelyi stressz, stressz, stresszkezelés, stresszoldás

Stresszes? Így nem lesz az

piacesprofit.hu

Idegeskedünk? Hát persze. Túl sok a munka, fenyegetően szorítanak a határidők, mindenki ránk számít, és mindennek a tetejébe valószínűleg otthon is fut a lakás. Túlterheltek vagyunk olyannyira néha, hogy az már a munkánk minőségét rontja. Szinte nincs olyan menedzser vagy munkavállaló, aki ne lenne gyakran intenzív stresszhatásoknak kitéve. A kérdés, hogy ezeket hogyan kezeljük.

Tovább olvasom »
hatékonyságnövelés, időgazdálkodás, munkaszervezés, stresszkezelés

Tippek a mesteri munkaszervezéshez

Timár Gigi

Manapság senkinek nincs ideje semmire és folyamatosan éppen „tüzet oltunk”. Pedig ha megfelelő teret biztosítanánk a teendőkhöz, nagyságrendekkel nyugodtabban és hatékonyabban végezhetnénk el őket. Mutatjuk, hogyan!

Tovább olvasom »
hatékonyságnövelés, időgazdálkodás, stresszkezelés

Az idő pénz, megéri jól bánni vele

piacesprofit.hu

A mai irodai dolgozók napja tele van a koncentrálást megszakító, váratlanul beérkező e-mailekkel, memókkal és feladatlistákkal. Az információs túlterheltség miatt sokan érzik úgy, hogy miközben rengeteget dolgoznak, elvesztik a tájékozódást a sok feladat között, és valahogy nem haladnak semmivel. Pedig csak szervezés kérdése az egész.

Tovább olvasom »