önszabályozás

agrár, csokoládé, csr, erdőirtás, fogyasztási cikk, indonézia, karbon, klímaváltozás, mezőgazdaság, minősítés, növényi olaj, önszabályozás, pálmaolaj, tudatos fogyasztóű, tudatos vásárló, ültetvény, üvegházgáz

Most már tényleg véget vetne az erdőirtásnak a pálmaolajkereskedő

Kriston László

Már 2010-ben vállalták a nagy élelmiszeripari és kozmetikai márkák, hogy kiiktatják az erdőirtó beszállítókat az ellátási láncukból, de műholdak híján ezt képtelenség volt kivitelezni. A Wilmar International 2019-ben végére végre-valahára megvalósítja az erdők műholdas monitorozását és zéró toleranciát ígér az égetéssel erdőket irtó, majd helyükön olajpálmafákat termesztő alvállalkozók ellen.

Tovább olvasom »
egészségmegőrzés, felelős vállalatok, önszabályozás

Felelősebb lesz az élelmiszeripar?

piacesprofit.hu

Az egészségesebb emberekért az élelmiszeripar nagyon sokat tehet saját eszközeivel. Az ÉFOSZ által elindított kezdeményezéshez csatlakozva az iparág vállalkozásai maguk dönthetnek úgy, hogy többet tesznek fogyasztóik egészségéért. Ez nem csak a nemzetgazdaságnak, de a versenyképességnek is jót tesz a szervezet szerint.

Tovább olvasom »
iparág, oksz, önszabályozás

Magukat szabályoznák a cégek

piacesprofit.hu

Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) és a Magyar Márkaszövetség (MM) megvizsgálja, hogy Magyarországon hogyan indítható el az európai szinten kialakított iparági együttműködés – közölte a két szervezet hétfőn.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor