A januárban lezárult sikeres akvizíciót követően, ünnepélyes átadó keretében nyitott meg újra a Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Pastrami étterem. A közel 600 millió forintos beruházásnak köszönhetően teljes körű felújításon esett át a családbarát vendéglő, amely mind eszközeiben, kínálatában és működésében a mai vendégigényeknek megfelelően újult meg.
A megnövekedett, megújult belsőtér, a gyermeksarok kialakítása lehetőséget biztosít családi és baráti összejövetelek, születésnapok, esküvők, céges rendezvények, prémiumkategóriás események megrendezésére.
A boldog tulajdonos Fotó: Mészáros Csoport
„A közel 150 négyzetméteres galériánkon büféasztaltos vendéglátásnak is helyet adunk, 60-70 fő kapacitással. Büszkék vagyunk rá, hogy a korábban itt dolgozó kollégák közül sokan velünk maradtak, hogy az újonnan érkező munkavállalókkal igazi csapattá kovácsolódtak. Mindannyian hiszünk abban, hogy az étel összeköt generációkat, ízléseket, embereket, ehhez természetesen nélkülözhetetlen, hogy friss alapanyagokból, egyedülálló ízélményekkel várjuk a hozzánk betérő vendégeket, családokat, akár a házi kedvenceinkkel együtt. Ebben segítségünkre voltak profi séfjeink, kreativitásuknak köszönhetően az étlapunk is megújult, így a tradicionális ételek mellett új kínálattal gazdagodott. Szeretnénk, hogy a vendégek itt valóban otthon érezzék magukat” – mondta el Felházi Szilárd, a Pastrami projektmenedzsere.
A Pastramiról
Az ikonikus óbudai étterem 2009 januárja óta rendelkezik működési engedéllyel, hazai és nemzetközi bisztró kínálatot nyújt a vendégeknek. A vendéglátóhely a pastrami nevű közép-európai származású New York-i szendvicsről kapta a nevét, ez az ételkülönlegesség a nyitás óta folyamatosan szerepel a kínálatban. A szendvics alapját képező pastrami hús előállításának teljes technológiai folyamata (pácolás, szárítás, meleg füstölés és párolás) a saját konyhán zajlik, ahol éves szinten körülbelül 600-800 kg pastrami húst állítanak elő.