Pusszantás a tenisznek

2019. március 25. hétfő - 15:30 / piacesprofit.hu
  •  
  • Előfizetés

Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a Csók Tenisz! tornát, a tenisz szerelmeseinek csapatversenyét, ezúttal a Tabáni Teniszklubban. A tavalyi eredményét megismételve a Kormány nyerte meg a tornát.

2001 óta hagyomány, hogy évente találkozik a kormánypárti képviselők, az ellenzékiek, a közéleti személyek és az üzletemberek csapata a Csók Tenisz! csapatversenyen. A hagyomány alapja nem más, mint a tenisz szeretete, amely nem múlik el, még majdnem 20 év elteltével sem.

A pályán színvonalas mérkőzéseket játszottak a csapatok, a meccsek szünetében pedig javarészt a nemrég véget ért Indian Wells-i és az éppen Miamiban zajló nemzetközi teniszversenyek legjobb meccseiről folyt a szó egész nap. A közéleti személyek csapatában a művészvilágot Salinger Gábor és Karsai István színészek, St. Martin zeneszerző, zenész, előadóművész, szaxofon- és pánsíp művész, Rátonyi Róbert Artisjus díjas jazz zongoraművész, zeneszerző és Frech Zoltán énekes-előadóművész képviselték. Itt teniszezett dr. Stumpf István alkotmányjogász, dr. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke, prof. dr. Berkes István egyetemi docens, miniszteri biztos, valamint Sallai Sándor 56 -szoros volt magyar válogatott labdarúgó is.

A Kormány csapatot erősítette többek között Dankó Béla országgyűlési képviselő, dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Csampa Zsolt a BM helyettes államtitkára, a volt országgyűlési képviselők közül dr. Bohács Zsolt, Kőszegi Zoltán (Dabas polgármestere), Tóth Ferenc, Varga József és dr. Molnár Attila (Komárom polgármestere). Az ellenzéki teniszcsapatban olyan volt országgyűlési képviselők és ex-miniszterek játszottak, mint például dr. Baja Ferenc, dr. Fazakas Szabolcs, Juhász Ferenc és dr. Veres János.

A csapatversenyt a Kormány nyerte a Közéleti személyek előtt, megismételve a tavalyi eredményét. Az Ellenzék az Üzletemberek csapata elleni győzelmével lett bronzérmes.

Fordulónkénti eredmények:

Kormány – Közélet                5:1

Ellenzék – Üzletemberek       4:2

Kormány – Ellenzék               5:1

Üzletemberek – Közélet        2:4

Kormány – Üzletemberek     4:2

Ellenzék – Közélet                  2:4

A rendezvény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a védnöke Dr. Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára volt.

A díjakat Dr. Bohács Zsolt a Magyar Tenisz Szövetség alelnöke, Érsek-Csanádi László a Porsche Hungária Kft. közületi értékesítési igazgatója, Nagyiványi György a Basic Line Kft. ügyvezető igazgatója, Juhász Zsolt az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi igazgatója, Justin István a Szamos Marcipán Kft. ügyvezetője, Andrejszky Zoltán a kozszolgalat.hu főszerkesztője és a Tematik Kábel Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója, Dollenstein Péter a DOBETON Kft. tulajdonos ügyvezetője, Forgács István versenyigazgató és Egressy Lajos rendezvényigazgató adták át.

Az esemény főtámogatói:      Magyar Tenisz Szövetség, E.ON Hungária Zrt.

Támogatók: Porsche Hungária Kft., MOLNÁRBETON Kft., Basic Line Kft., Izsáki Házitészta Kft., Szamos Marcipán Kft.

Médiatámogatók: Piac és Profit Üzleti Magazin, Mix Magazin, www.kozszolgalat.hu