top kupa

sport, társasági sport, top kupa

Duplázott az MVM menedzsment-csapat

piacesprofit.hu

Ötödik alkalommal rendezték meg a TOP Kupa kispályás labdarúgó tornát vasárnap az ELMŰ sportcsarnokában a Parlamenti Képviselők, az Olimpikonok/Élsportolók, az MVM Menedzsment és az Üzletemberek csapatainak részvételével. Az eddigi négy tornán mindegyik csapat egyszer nyerte el a TOP Kupát, így az volt a tét, vajon melyik csapat fogja másodszor is megszerezni a tornagyőzelmet.

Tovább olvasom »
sport, társasági sport, top kupa

Győzött a csapatszellem

piacesprofit.hu

A magyar-, európa-, világ- és olimpiai bajnokokból, de nem focistákból álló Olimpikonok, Élsportolók csapata minden eddiginél jobban akarta a sikert a vasárnapi TOP Kupán, az ELMŰ sportcsarnokban.

Tovább olvasom »
top kupa

Látványos gólok, taktikai csaták a TOP Kupán

piac-profit.hu

A korábbi olimpiai bajnok Dunai Antal irányította parlamenti együttes nyerte meg az április 17-én megrendezett TOP kupát az ELMŰ sportcsarnokában. Négy csapat kapott meghívást a HGS Reklám Kft. által rendezett tornára: a már említett parlamenti képviselőkön kívül az MVM Zrt., az újságíró-válogatott és az üzletemberek csapatai léptek pályára.

Tovább olvasom »
top kupa

A Parlamenté a legjobb csapat

piac-profit.hu

A Parlamenti képviselők nyerték a Média és az Üzletemberek csapatait megelőzve a TOP Kupa labdarúgó tornát az Elektromos Sportcsarnokban. Az első mérkőzésen a Parlament 1:0-ra nyert a Média ellen, ezt követően a Média 3:1 arányban, a Parlament 2:1-re nyert az Üzletemberek ellen.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor