Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Garantiqa Hitelgarancia Zrt., hitelgarancia, kkv

Szeretik a kkv-k az intézményi kezességvállalást

PP Online

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és a Századvég közös kutatása szerint a hazai kkv-k beruházási kedve 2017 óta nem lanyhul, és az egyéb források mellett a bankhitelek továbbra is kedvelt finanszírozási formának számítanak a körükben. Ennek ellenére a szektor hitelpenetrációja elmarad az EU és a V4-ek átlagától is.

Tovább olvasom »
céges hitel, Garantiqa Hitelgarancia Zrt., kkv

Olcsóbban mehetnek biztosra a hazai kkv-k

PP Online

A hazai mikro- kis- és közepes vállalkozások további fejlődéséhez adhat lökést az MFB Csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. év végéig tartó akciója, melynek keretében az eddiginél is kedvezőbb díj fejében vállal kezességet a vállalkozások hiteleire, így a Széchenyi program beruházási hiteleire is. A Garantiqa kezességével biztosított hitelek állománya 2019-ben elérte az 1000 milliárd forintot.

Tovább olvasom »
dr. Búza Éva, Garantiqa Hitelgarancia Zrt., lakossági pénzügyek, Pénz7

Okosan a pénzzel!

piacesprofit.hu

Az előző négy év kedvező tapasztalatai és a kiemelkedő iskolai érdeklődés alapján a 2018/2019. tanévben ismét szerepelt a pénzügyi és vállalkozói témahét, a PÉNZ7, amely a European Money Week és a Global Money Week nemzetközi programokhoz is kapcsolódik. A pénzügyi tudatosság erősítését szolgáló programhoz csatlakozott a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. is: 34 önkéntes munkatársuk 42 iskolában összesen 81 tanórát tartottak különböző korosztályok számára.

Tovább olvasom »
Garantiqa Hitelgarancia Zrt., iposz, kkv, pénzügyek, stratégiai partnerség

Komoly pénzügyi tudáshoz juthatnak a kkv-k

piacesprofit.hu

Fontos, hogy a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások minél szélesebb köre ismerhesse meg a hitelezéshez kapcsolódó állami garanciavállalás előnyeit. Ezt célozza az MFB Csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) között létrejött stratégiai partnerség.

Tovább olvasom »