Adótraffipax cikkek

hirdetés

Ezeken a helyeken ellenőrizhet a NAV a héten

Ezeken a helyeken ellenőrizhet a NAV a héten 

Megyei bontásban ismét közzétette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy a következő napokban hol bukkanhatnak fel a hatóság munkatársai. Bács-Kiskun megyétől Zaláig: mit mutat az Adótraffipax?
Éttermekben és edzőtermekben kezdik az évet a NAV-osok

Éttermekben és edzőtermekben kezdik az évet a NAV-osok 

Néhány megyével frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt a listáját, ahol közzéteszik a következő napok, hetek várható ellenőrzéseit.
Lendületben a NAV-osok: itt lehetnek ellenőrzések a héten

Lendületben a NAV-osok: itt lehetnek ellenőrzések a héten 

Ezúttal is frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) azt a listáját, hol hétről hétre megjelentetik megyei bontásban, hol számíthatnak a kereskedők az adóhatóság munkatársaira. Jön a Márton-nap, de nem csak éttermekben, hanem ruhaboltokban, masszázsszalonokban, gumisoknál és jövedéki termékeket árusítóknál is megjelenhetnek az ellenőrök.
Nyár végi hajrá – hova készülnek a NAV-osok?

Nyár végi hajrá – hova készülnek a NAV-osok? 

Ezúttal is frissítette megyékre lebontva szokásos Adótraffipax listáját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Strandokon és építkezéseken is megfordulhatnak a NAV-osok

Strandokon és építkezéseken is megfordulhatnak a NAV-osok 

Ezen a héten is frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt a listáját, ahol megyei bontásban szerepelnek a várható ellenőrzések. Mivel bővült most az Adótraffipax?
hirdetés
Nagy nyári ellenőrzések: ezekre a helyekre készülnek a NAV-osok

Nagy nyári ellenőrzések: ezekre a helyekre készülnek a NAV-osok 

Újfent frissült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Adótraffipax-listája, ahol megyei bontásban feltüntetik, hol és milyen ellenőrzésekre számíthatnak a vállalkozások július első napjaiban.
Nyáron sem pihennek a NAV-osok - ezeken a helyeken készülnek ellenőrzésekre

Nyáron sem pihennek a NAV-osok - ezeken a helyeken készülnek ellenőrzésekre 

Ezúttal is frissült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Adótraffipax listája, ahol megyei bontásban közlik, a következő napokban kik számíthatnak a revizorokra.
A napokban ezeken a helyeken bukkanhatnak fel a NAV-osok

A napokban ezeken a helyeken bukkanhatnak fel a NAV-osok 

Ismételten frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal azt a listát, ahol megyei bontásban rendszeresen közzéteszik, hol, kik számíthatnak az adóhatóság ellenőrzéseire.
Gyümölcsárusoknál és ételkiszállítóknál is megjelenhetnek a NAV-osok

Gyümölcsárusoknál és ételkiszállítóknál is megjelenhetnek a NAV-osok 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal frissített Adórtraffipax-listája is arról árulkodik, ismét egyre többen számíthatnak az adóhivatal vizsgálataira. Megyei bontásban a következő napok várható ellenőrzései.
Elárulta a NAV, merre csaphatnak le a revizorok

Elárulta a NAV, merre csaphatnak le a revizorok 

Frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Adótraffipax névre keresztelt listáját, azaz megyei bontásban nézhető, hol és milyen ellenőrzésekre számíthatnak a vállalkozások.
hirdetés

Kifőzdék és szoláriumok is a NAV célkeresztjébe kerülnek 

Ismételten frissült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal listája, ahol megyei bontásban feltüntetik, hol és milyen ellenőrzésekre számíthatnak a vállalkozások.

Mire utazik idén az adóhatóság? Elárulta a NAV 

Meghatározta azokat a főbb ellenőrzési irányokat az adóhatóság, amelyekre idén fókuszálni fognak. Ami biztosra vehető: a szándékos adóelkerüléssel szemben továbbra is határozottan lépnek fel.

Kiknek a körmére néz a következő napokban a NAV? 

Ismételten frissült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) összefoglalója, amelyben megyei bontásban sorra veszik a várható ellenőrzéseket. A pékségeken kívül több helyen az ételkiszállítók és éttermek is számíthatnak az adóhivatal munkatársainak megjelenésére.

Új év, új ellenőrzések – így indítják 2021-et a NAV revizorai 

Az év első napjaiban sem tétlenkednek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. Frissült az Adótraffipax, amelyből ismét kiderül, mely megyékben hol számíthatnak ellenőrzésre a vállalkozások.

Év végi hajrá - itt még felbukkanhatnak az adóhatóság emberei 

Az ünnepek előtt sem állnak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. Frissített Adótraffipax összeállításukból ezúttal is kiderült, merre fognak járni az év utolsó napjaiban.

Év végi hajrá: itt bukkanhatnak fel a NAV revizorai 

Lassan vége az évnek, közeleg a karácsony, ami nem jelenti azt, hogy a NAV munkatársai is megpihennének. Frissült az adóhivatal listája, ezúttal is megyei bontásba szedték a következő napok, hetek ellenőrzéseit.

Ételt rendelnek, építkezésekre mennek a NAV-osok 

És mindezt honnan lehet tudni? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal friss Adórtraffipax-listájából. Megyei bontásban a következő napok várható ellenőrzései.

Új hét, új ellenőrzések - a NAV-osok ide készülnek 

Míg a fővárosban és több megyében a távol-keleti árukat forgalmazó kereskedők, piacok számíthatnak ellenőrzésre, akad olyan megye, ahol a játékkereskedők és a Márton-napi libalakomát hirdető vendéglátóhelyek készülhetnek az adóhivatal munkatásaira. Itt a NAV Adótraffipax listája.

Nem meglepő, most kikre utaznak a NAV revizorai 

Halottak napjához közeledve tényleg nem tűnik meglepetésnek, hogy az adóhatóság célkeresztjébe a koszorú- és virágárusok kerültek. Nem csak őket, az italboltokat, pizzériákat és autógumi szerelőket is meglephetik a revizorok egy-egy megyében.

Új hét, új ellenőrzések - most itt csaphatnak le a NAV-osok 

E hét elején ismételten frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az oldalán az úgynevezett Adótraffipax listáját. Virágboltban, kínai üzletben, tüzépen és építkezéseken is megfordulhatnak az adóhivatal emberei, de a járvány miatt a maszkokat, kézfertőtlenítőket árusítók is számíthatnak ellenőrzésre egy-egy megyében.

Itt fognak előbukkani a revizorok a héten 

Ahogy minden héten, most is frissítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az oldalán az úgynevezett Adótraffipax listáját, amelyben most is elárulták, mely megyében kik számíthatnak ellenőrzésre.

Papírboltba, piacra és pékségbe biztosan mennek a NAV ellenőrei 

Legalábbis a következő napokban. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ismételten frissítette Adótraffipax listáját, amelyben elárulják, épp melyik megyében és hol számíthatnak ellenőrzésre a kereskedők.

Itt van, hol találkozhat a héten adóellenőrrel 

A legfrissebb Adótraffipax szerint piacokon, papírboltokban, építkezéseken és pékségekben is megfordulhatnak az adóhatóság munkatársai a héten.

Itt van a friss lista, kik készülhetnek NAV-ellenőrzésre a következő napokban 

Fagylaltozóban, strandon, Balaton-parti szálláshelyeken, papír-írószer üzletben, de még óraboltban is megfordulnak mostanában az adóhatóság revizorai - legalábbis ez derül ki a legfrissebb Adótraffipaxból.

Autókereskedőknél és szervizeknél jelenik meg a NAV 

Áprilisban autókereskedőknél és szervizekben dolgozik az adótraffipax. A NAV az ellenőrzések megkezdése előtt majd egy hetet biztosít a hibák javítására, az alkalmazotti jogviszonyok rendezésére, illetve a bevallani elmulasztott adó összegének megfizetésére.

Nyolc pénztárgépre két alkalmazott? Újra villan az adótraffipax 

Márciusban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) legújabb szolgáltatásával, az utólagos adótraffipaxszal a foglalkoztatás szabályszerűségét vizsgálja kiemelten. A kockázatelemzők rostáján fennakadtak esetében az adóhivatal dönt a további eljárásról. Szándékos adóeltitkolás esetén ellenőrzésre, kisebb hibák esetén támogató eljárásra számíthatnak az érintettek.

Érezzük a Húsvét szelét: a NAV is rámegy a parfümökre 

Április elején a Húsvéthoz kapcsolódó termékeket forgalmazók - parfüm kereskedők és húsáru értékesítők - számíthatnak NAV ellenőrzésre, emellett a testedzéshez kapcsolódó szolgáltatások lesznek a középpontban.

A Lehel piac és a BAZ megyei virágosok is várhatják a NAV ellenőröket a napokban 

Az egri kereskedők közül már sokan tudják, hogy a következő napokban a NAV adóellenőrei náluk vizsgálódhatnak majd, elsősorban az online pénztárgépekkel és a nyugtaadással kapcsolatban az Adótraffipax szerint. Ön is felkészülhet az ellenőrökre!

A pesti romkocsmák és a virágárusok vannak először terítéken 

Budapesten a romkocsmákat, a Nagyvásárcsarnokot és a belvárosi vendéglátóhelyeket ellenőrzi a NAV március elején, emellett kiemelt figyelmet szentelnek a nőnaphoz kötődő tárgyakat, virágot árusító üzleteknek is a fővárosban és vidéken.
hirdetés
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
hirdetés
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hirdetés
Megér az egészsége napi egy kávé árát?

Megér az egészsége napi egy kávé árát? 

Az egészség az egyik, ha nem a legfontosabb magánvagyonunk, a legtöbben azonban ezt nem mérik fel időben és csak kevesen gondolnak arra, hogy az egészségükre is biztosítást kössenek.

Költségkímélés

Ilyet se nagyon láttunk: rekordösszegű károkat okoztak az idei viharok

Ilyet se nagyon láttunk: rekordösszegű károkat okoztak az idei viharok 

Az Allianz Hungáriához az év első 8 hónapjában közel 35 ezer lakóingatlannal kapcsolatos kárbejelentés érkezett.

Jogi kisokos

Bizonytalanok a vállalatok a mesterséges intelligencia szabályozása miatt

Bizonytalanok a vállalatok a mesterséges intelligencia szabályozása miatt  

Globális elemzés keretében mérte fel a mesterséges intelligencia (AI) nemzetközi megítélését, vállalati alkalmazását.

Cégblog

Zsinórban harmadszor nyerte az Országgyűlés a Csúcs Kupát

Zsinórban harmadszor nyerte az Országgyűlés a Csúcs Kupát 

A Csúcs Kupa kispályás közéleti labdarúgó tornáján vett részt a Magyar Színészválogatott, a Magyar Újságírók Válogatott, a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, és az Üzletemberek csapata.

Klímablog

Nehéz helyzetben vannak a cégek, háttérbe szorul a fenntarthatóság kérdése

Nehéz helyzetben vannak a cégek, háttérbe szorul a fenntarthatóság kérdése  

Az Európai Unió 2050-re kitűzött klímasemlegességi célját a hazai vállalatok közül egyre többen ismerik, de elsősorban nehézségként, nem pedig lehetőségként tekintenek rá.

Társadalom

Orosz drónok hatoltak be a román légtérbe

Orosz drónok hatoltak be a román légtérbe 

Ukrajnai háború - Lehetséges légtérsértést észleltek a román radarok.

Infokom

Bizonytalanok a vállalatok a mesterséges intelligencia szabályozása miatt

Bizonytalanok a vállalatok a mesterséges intelligencia szabályozása miatt  

Globális elemzés keretében mérte fel a mesterséges intelligencia (AI) nemzetközi megítélését, vállalati alkalmazását.

Info & tech

Cégvezetés & irányítás

Piac & marketing


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo