Ő kereste a legtöbbet, pedig nem is filmezett

2018. augusztus 24. péntek - 20:07 / piacesprofit.hu
  •    

Hollywood sztárjai közül George Clooney kereste a legtöbbet egy év alatt – holott egyetlen filmben nem játszott, és tv-felvételei sem voltak.

Clooneynak ennek ellenére bruttó 239 millió dolláros jövedelme volt 2017 és 2018 júniusa között. Az összeg túlnyomó része tequilát gyártó vállalkozása eladásából származott, a Casamigos Tequila már nem a sztáré. További hatmillió folyt be reklámtevékenységéből, illetve már korábban készült filmek után.

PP Archiv

Kép: PP Archiv

Clooney jövedelméhez képest viszonylag szerénynek mondható a filmszínészek kereseti listájának második helyén álló Dwayne Johnson jövedelme: ő 124 milliót keresett egy év alatt. Igaz, három filmben és egy televíziós produkcióban szerepelt, s egyébként elégedett lehet: filmszerepeiért magasabb honoráriumot kapott, mint eddig előtte bárki.

Az Amazon itt is előzött
Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, immár a harmadik leggazdagabb ember világon, kiszorítva erről a helyről Warren Buffetet, aki elajándékozza vagyona mind nagyobb részét.

Johnson elmondta: abban, hogy előző évi jövedelmét szinte meg tudta duplázni, annak is nagy szerepe volt, hogy rengetegen követik a közösségi médiában, így rendkívül keresett reklámarc.

(Forrás: Forbes)

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.