Vendéglátóhelyek cikkek


Rengeteg külföldi fordult meg nálunk az év végén

Rengeteg külföldi fordult meg nálunk az év végén  

A vendégéjszakák száma 22 százalékkal nőtt 2021 decemberéhez képest.
Turisztikai vállalkozások rezsijére adnak támogatást, április végéig lehet rá jelentkezni

Turisztikai vállalkozások rezsijére adnak támogatást, április végéig lehet rá jelentkezni  

Már közel kétszáz regisztráció érkezett a hazai szálláshely-szolgáltatóktól és vendéglátóhely üzemeltetőktől a KKV Energiaköltség és Beruházás Támogatási programra.
Pörgött a SZÉP-kártya, kiderült, melyik volt a legkedveltebb alszámla

Pörgött a SZÉP-kártya, kiderült, melyik volt a legkedveltebb alszámla  

Jelentősen megnőtt a SZÉP-kártya forgalom tavaly, a kártyabirtokosok a legtöbbet a vendéglátás zsebből költötték.
Mentes vendéglátóhelyek: ezek most a legjobb vállalkozások az országban

Mentes vendéglátóhelyek: ezek most a legjobb vállalkozások az országban 

Kihirdették és átadták az idei „Menteshelyek kedvenc helyei” címeket.
Ocsmány Balaton-parti vendéglátóhelyre csapott le a Nébih

Ocsmány Balaton-parti vendéglátóhelyre csapott le a Nébih 

Súlyos higiéniai hiányosságok.
Kezd magára találni a belföldi turizmus

Kezd magára találni a belföldi turizmus 

A vendégéjszakák száma 70 százalékkal nőtt tavaly szeptemberhez viszonytva.
Tanácsok az újranyitáshoz - mire figyeljenek a vendéglátóhelyek?

Tanácsok az újranyitáshoz - mire figyeljenek a vendéglátóhelyek? 

Élelmiszerbiztonsági, élelmiszer-higiéniai ajánlásokkal segíti a nyitásra készülő vendéglátóhelyek működtetését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
Új világ jön a vendéglátóhelyek életében - fontos határidő jár le március végén

Új világ jön a vendéglátóhelyek életében - fontos határidő jár le március végén 

A vendéglátóhelyek új besorolására jött létre idén, egy olyan módszertani szakmai tematika, amely segítségével pontosan behatárolhatóvá váltak az egyes vendéglátóhely-típusok közti különbségek.
Jó éve volt a hazai vendéglősöknek – mégse keresnek jól a pincérek

Jó éve volt a hazai vendéglősöknek – mégse keresnek jól a pincérek 

A felszolgált étek, ital mennyisége 6,9 százalékkal, az ár 7,1 százalékkal, míg a felszolgálók bére 12 százalékkal nőtt tavaly. Mindeközben a bérelmaradás 81 ezer forint volt.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Mindig az ember a leggyengébb láncszem a kibervédelemben

Mindig az ember a leggyengébb láncszem a kibervédelemben 

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

Pénzszerzés

Külföldi piacra lépne a cége? Itt a lehetőség

Külföldi piacra lépne a cége? Itt a lehetőség  

 A Nemzeti Innovációs Ügynökség április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat.

Infokom

Hol tartanak a cégek a digitalizációban?

Hol tartanak a cégek a digitalizációban? 

A Digiméter negyedik alkalommal mérte fel a hazai kis- és középvállalkozások digitalizációjának szintjét.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo