Fagylalt cikkek
Megvan az év fagylaltja
A balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda alkotása.
Elfelejthetjük az eperfagyit?
Eljöhet az az idő, amikor a cukrászdákban nem lehet kapni eperfagyit!
A világ második legjobb fagyija Budapesten ehető
A Gelato Festival a napokban hirdette ki a világ legjobb fagylaltkészítőit. A nemzetközi ranglista második helyezettje Fazekas Ádám, a budapesti Fazekas Cukrászda vezetője lett a pisztácia gyümölcsfagylaltjával. A magyar cukrászmester eredménye már a nemzetközi sajtót is bejárta.
Néhány nap és Magyarországon is kapható lesz a világbajnok fagyi
Riminiben, a legnagyobb olasz fagylaltkiállításon mutathatja be a tudományát hamarosan Fazekas Ádám cukrászmester, akinek pisztáciafagyija megnyerte az idei világbajnokságot. Januártól itthon is több helyszínen találkozhatunk a teljesen mesterséges adalékmentes alapanyagokból készült fagyival.
Figyelmeztet a hatóság: most a fagyizás is kockázatos lehet
A koronavírus-járvány miatt az utcai élelmiszer-fogyasztásnak is lehetnek kockázatai.
Készen állsz rá, hogy karbonlábnyomod látva vásárolj?
Tükröt tart az emberek vásárlásai mint ökológiai tehertételek elé a Ben & Jerry’s jégkrémmárka. A jövőben egyre több cég fogja felajánlani az embereknek, hogy fogyasztásuk karbonlábnyomának semlegesítéseként bizonyos ökológiai projekteket támogathatnak már rögtön a vásárláskor.
Fagyiban is kell a trend
A trendek követése minden iparágban elengedhetetlen, de még jobb, ha követés helyett diktálja egy cég a divatot. Nincs ez másképp a legnépszerűbb nyári termék, a fagylaltok esetében sem. Hogy mekkora lesz a siker, az az ismertségen is múlik.
Egészséges fagyi is lehet sikeres üzlet
Húsz éve fagylaltokkal foglalkozik, álmodik Koncz Andrea a gödöllői Sissi Fagylaltbirodalom tulajdonosa. Amikor két évtizede férjével közösen belevágtak egy balatoni fagyizó üzemeltetésébe, még ő sem gondolta volna, hogy a falon gyülekező receptek egy új korszakot indítanak el az életében.