hirdetés

Már ennél a banknál is igényelhető a Széchenyi Kártya Program MAX

Habár az alapkamat már kétszámjegyű, a vállalkozásoknak továbbra is rendelkezésre áll ennek a töredékéért likviditási és beruházási hitel, illetve lízing is. A K&H is elérhetővé tette a Széchenyi Kártya Program MAX kedvező finanszírozási megoldásait, amelyek az emelkedő kamatkörnyezetben is alacsony fix kamattal nyújtanak forrást a kkv-k számára. 
hirdetés

A K&H is elérhetővé tette a Széchenyi Kártya Program MAX kedvezményes finanszírozási megoldásait, a Széchenyi Likviditási Hitel MAX, a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és a Széchenyi Lízing MAX konstrukciókat.

„Az emelkedő kamatkörnyezet miatt növekednek a finanszírozási költségek, miközben az uniós források is szűken állnak rendelkezésre. A kkv-k számára ezért most komoly segítséget jelenthetnek a Széchenyi Kártya Program MAX fix, akár 0,5 százalékos éves kamat mellett elérhető forrásai” – nyilatkozta Rammacher Zoltán, a K&H kkv marketing és értékesítés támogatás vezetője.
A koronavírus-járvány alatt futó Széchenyi GO! hitelprogramban ezernél több vállalkozással több mint 69 milliárd forint értékben kötött szerződést a Bank.
„A jelenlegi piaci környezetben most várhatóan ennél alacsonyabb lesz a hitelt felvevő vállalkozások száma. A program széleskörű felhasználhatósága és a jelentős állami kedvezmények miatt azonban a forrást igénylő vállalkozások döntő többsége a továbbiakban is a Széchenyi Kártya Program támogatott hiteleinek keretében fog igényelni finanszírozást” – mondta a szakember.
A hazai kkv-k egyéves várakozásait vizsgáló K&H kkv bizalmi index nyár eleji eredményei alapján a vállalkozások közel háromnegyede (74 százalék) tervez valamilyen beruházást. Főként informatikai fejlesztést (40 százalék), gépjárművek (33 százalék) és gépek, berendezések beszerzését (32 százalék). A tervezett digitális korszerűsítések és a technológiaváltást segítő gépek, berendezések vásárlása a Széchenyi Kártya Program MAX kedvező forrásaiból továbbra is megvalósíthatók.
„A technológiaváltást vagy energiahatékonyság javítását célzó vállalkozások körében várhatóan kiemelten népszerű lesz a program, mert akár fix évi 0,5 százalékos kamatozás mellett is igényelhetnek Széchenyi Beruházási Hitel MAX alkonstrukciót. Az állami támogatott hiteltermékek keretében azonban személygépjármű beszerzés, így például céges flottaként használt elektromos autók beszerzése nem valósítható meg. Mivel a K&H továbbra is elkötelezett a fenntarthatóság mellett és támogatja a vállalkozásokat környezettudatos döntéseik meghozatalában, ezért a Széchenyi MAX programok mellett elérhető a kedvező kamatozású K&H zöldautó finanszírozási konstrukció is” – tájékoztatott Rammacher Zoltán.
hirdetés

Véleményvezér

Már a katasztrófaturizmus sem a régi

Már a katasztrófaturizmus sem a régi

A népirtások helyszínei nagy kedvencek a katasztrófaturisták célpontjainak listáján.
Na végre, feljelentették Hadházy Ákost, kár, hogy ugyanazért, amiért Orbán Viktort nem

Na végre, feljelentették Hadházy Ákost, kár, hogy ugyanazért, amiért Orbán Viktort nem

2018 áprilisában a Fidesz parlamenti képviselői Orbán Viktor vezényletével elbontották a Kossuth téri kordont, ma már ugyanez tilos.
Sorozatos meglepetések a boltokban

Sorozatos meglepetések a boltokban

A boltok többségében áttértek a napi árazásra, szinte kiszámíthatatlan milyen meglepetések érhetik a vásárlókat.
A jövő üzlete a nővérimport

A jövő üzlete a nővérimport

Az életkor folyamatos emelkedése egyre nagyobb terheket ró az egészségügyre a világon mindenütt.
Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Az uniós pénzből épített fideszes lombkorona nélküli lombkoronasétány még a kormánypártiakat is összezavarta.
A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo