A tranzakció elsődleges célja a közel 16 éves múltra visszatekintő brand megőrzése volt, ugyanakkor a stratégiai célkitűzések között szerepelt egy sikeres üzleti modell kialakítása, a mai trendeknek megfelelő, minden részletre kiterjedő nagyszabású fejlesztés megvalósítása, valamint a munkahelyek megőrzése.
Fotó: Mészáros Csoport
A Mészáros Csoport stabil pénzügyi infrastruktúrájával, transzparens működésével, kapcsolódó vevői és beszállító láncolatával biztosítja az eredményes üzemeltetést, így a Pastrami étterem egy tőkeerős és szinergiákban gondolkodó háttérre támaszkodhat a jövőben.
A teljes körű felújítás során a vendégtér burkolat- és bútorzatcseréje mellett, a fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve, az energiatakarékosság, valamint a tűzbiztonság is kiemelt szerepet kapott. Az elvégzett építészeti, gépészeti, illetve konyhatechnológiai innovációknak köszönhetően sikerült megteremteni azokat a feltételeket, amelyek biztosíthatják a teljesítménynövekedést és az eredményes kapacitás-kihasználtságot.
Fotó: Mészáros Csoport
„A Pastrami étterem egyedi koncepciójával hozzáadott értéket képvisel, erősíti cégcsoportunk komoly tapasztalattal rendelkező gasztronómiai portfólióját, hozzájárulva annak diverzifikációjához és piaci értékének növeléséhez. A beruházásnak köszönhetően a vendéglátóhely befogadóképessége 10 százalékkal nőtt, így a 675 négyzetméteres terület egyszerre akár 100 fő befogadására is képes. A magas színvonalú, vendégközpontú működés biztosításának érdekében bővítettük a szakembergárda létszámát is. Minden feltétel adott, hogy az étterem egy olyan közösségi tér legyen itt Óbudán, ahol kellemes és kényelmes környezetben finom ételeket lehet enni” – nyilatkozta Mészáros Lőrinc.