hirdetés

4 jótanács kisvállalkozásoknak a franchise-hoz

Megjelent a Piac&Profit februári száma, benne olvashat a kisvállalkozások számára is növekedési lehetőséget jelentő franchise-ról és feltárjuk a Lipóti Pékség sikerének titkát. Összeszedtük a legfontosabb idei előrejelzéseket és az üzletemberek számára hasznos számos mobilalkalmazást is.
hirdetés

Középpontban: a franchise jó növekedési stratégia lehet a szűkös piacon is

A magyarok vállalkozó szelleműek, sokan keresik a kiutat az üzleti életben. Megérheti valami bevált üzletbe belevágni, a már bizonyítottan sikeres stratégiát átvenni. A lap összeállítása egyaránt hasznos tippekkel szolgál a franchise hálózathoz csatlakozni szándékozók és a már meglévő vállalkozásuk bővítését tervezők számára is. Tovább az összeállításhoz...

Lipóti Pékség: Cégbirodalom összefogással

Vajon mi a Lipóti Pékség titka, hogyan tudta hat év alatt üzleteivel behálózni az országot? A tulajdonos azt vallja: az élet mindig nyújt lehetőséget egy vállalkozónak. Tóth Péter történetét megismerheti a Piac&Profit februári számából. Tovább a cikkhez...

Tanulni vagy tudni

Minél több diploma, számos szakképesítés és még több nyelvvizsga felhalmozása a célja a hazai munkavállalók többségének, holott a túlképzettség sok esetben hátrány. Papírok helyett a kompetenciákra kellene fókuszálni. A Piac&Profit e havi számából megismerheti, hogy melyek a munkaerőpiacon ma kelendő képességek. Tovább a cikkhez...

Asszisztens a zsebben

Észre sem vesszük, hogy milyen mobilfüggővé váltunk. Az átlagos mobilhasználó naponta hatvanszor nézi meg a készülékét, hogy keresték-e, kapott-e SMS-t, e-mailt, jött-e valami fontos hír. Ha a fejlődés az elmúlt évek sebességével folytatódik, életünkben lassan a mostaninál is meghatározóbb szerepet kap a mobil. A Piac&Profit összegyűjtött néhány ingyenesen letölthető az üzleti életben is hasznos mobilos applikációt. Tovább a cikkhez...

Kitekintő: Mit tartogat számunkra a világ 2013-ban?

Egyre erőteljesebb lesz a közösségi média szerepe, a legígéretesebbnek tűnő részvények pedig rendre az IT szektorból kerülnek ki. A Piac&Profit februári számából megtudhatja, hogy melyek lesznek idén a leggyorsabban fejlődő országok, hogyan alakul a fedezeti alapok piaca és a klímaváltozás mit tartogat számunkra.

Az innovatív, az új utakat kereső vállalkozók elengedhetetlen üzlettársa, a Piac&Profit ebben a hónapban is segít abban, hogy a vállalkozását sikerre vigye!

hirdetés

Véleményvezér

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Közel 300 millió forintos pert vesztett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Ryanairrel szemben. Az ítélet jogerős.
Elszabadultak a lángosárak

Elszabadultak a lángosárak

A nyaralás kedvenc népi eledelének ára elképesztő magasságokba emelkedett.
Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Elrettentő példaként került Magyarország óriásplakátra Lengyelországban

Rettenetes nagyot fordult a magyar külpolitika az elmúlt években. Az Orbán-kormány egykori csúcsteljesítménye a Visegrádi Négyek együttműködésben ma már kakukktojásnak számítunk.
Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Ugrált-e Juhász Péter meztelenül a Bazilika kilátóteraszán?

Megosztotta a közvéleményt az a kormányelképzelés, hogy kiveszik a Btk-ból a közéleti diskurzusban elkövetett rágalmazást, becsületsértést. Sokan politikai okokat sejtenek.
Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

Zárul a nagy magyar urnafalépítő korszak

2021 májusáig lehetett pályázni az önkormányzatoknak a Magyar Falu Program keretén belül temetők infrastrukturális fejlesztésére. A megvalósításra 18 hónapot kaptak a pályázat odaítélését követően.
Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Öt év után kiderült Fekete-Győr András ártatlan

Nem fognak expresszt elnevezni a magyar igazságszolgáltatásról, ez már biztos.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo