Megbánhatja a sörfőző, hogy Trumpot az egekig dícsérte

2018. augusztus 20. hétfő - 16:10 / piacesprofit.hu
  •    

„Amerikában készül immár a világ legjobb söre.” Az erősen vitatható állítást egy bostoni sörfőző tette, Trump politikáját dicsérve. Az elnök melletti fellépésének hírére városában bojkottot hirdettek söre ellen.

Jim Koch egyike azoknak az amerikai söriparban, akik úgynevezett „craft”, azaz erősebb söreikkel próbálnak minőséget hozni a Budweiser óriásgyártó és társai meglehetősen gyenge minőségű kínálatába.

Kép: Pixabay

Kép: Pixabay

Érdemei elismeréséül Donald Trump elnök a minap őt is meghívta vállalatvezetőknek rendezett vacsorájára, golfklubjába. Koch az alkalmat megragadva dicshimnuszt zengett házigazdájáról, hangoztatva, milyen nagy segítséget jelentenek neki Trump adóreformjai a nagy vetélytársakkal folytatott versenyben.

Vész fenyegeti a sörivókat
Miután Nagy-Britanniában a foci-vb alatt a szénsavhiány miatt sok helyütt adagolták a sört, most újabb vész fenyegeti a sörivókat: a katasztrofális árpatermés miatt máris emelkedik az ital ára.

Mikor a bostoni sörföző Trump melletti látványos kiállása nyilvánosságra került, szűkebb hazájában sokan ellene fordultak. Köztük a nagyváros egyik kerületének polgármestere, aki emlékeztette a vállalkozót: azt az embert dícsérte, aki brutálisan elszakította a bevándorlók gyermekeit szüleiktől. „Soha többé nem iszom Koch söréből” – twittelte a polgármester.

(Forrás: Frankfurter Allgemeine Zeitung)

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.