Ezek a legjobb turisztikai szolgáltatók Magyarországon

2018. július 05. csütörtök - 20:00 / piacesprofit.hu
  •    

Az idén már nyolcadik alkalommal díjazták a legjobb magyarországi üzleti turisztikai szolgáltatókat, a Business Traveller Hungary magazin közönségszavazásán 9 kategóriában hirdettek nyerteseket csütörtökön Budapesten.

Az idén már nyolcadik alkalommal díjazták a legjobb magyarországi üzleti turisztikai szolgáltatókat, a Business Traveller Hungary magazin közönségszavazásán 9 kategóriában hirdettek nyerteseket csütörtökön Budapesten. A legjobb budapesti business hotel a Radisson BLU Béke Hotel lett, a közönségdíjat a Hotel President Budapest kapta.

Turistabusz-káosz a Hősök terén
A Műcsarnok melletti autóbusz-parkoló váratlan lezárása miatti kaotikus közlekedési helyzet kezd kialakulni a fővárosban. Naponta 200-250 turistabusz kénytelen ugyanis a Hősök tere és a Kerepesi út között keringeni, ami sokszorosára növeli a dugókat, a károsanyag-kibocsátást és a szálló port a levegőben.

A legjobb vidéki business hotel elismerés az Airport Hotel Budapesté, a közönségdíjas a Hotel Azúr Prémium lett.
A legjobb budapesti rendezvényhelyszín az Urban Betyár lett, a közönségdíj a Zeneakadémiáé.
A legjobb vidéki rendezvényhelyszín címet a Szidónia Kastélyszálloda kapta, a közönségdíjas a Hotel Club Tihany.
A legjobb corporate utaztató elismerést a B2Sky Travel érdemelte ki, a közönségdíjas a Tensi Tours lett.
A legjobb rendezvényszervező idén a Day Holiday lett, a közönségdíjas az Eventrend.
A legjobb légitársaság címet a LOT Polish Airlines kapta, a közönségdíjas a Qatar Airways.
A legjobb autókölcsönző a SIXT Rent a Car, a közönségdíjat a HERTZ Mercure Rent a Car kapta.
A legjobb új piaci szereplő elismerést az IBIS Styles Budapest Airport nyerte el, a közönségdíjat az OREX Travel.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország kimagasló teljesítményt nyújtó hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában, a szállodától az utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig. A szakmai zsűri döntése alapján kategóriánként három jelölt szerepelt a listán, a szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük nyílt saját jelöltet is állítani. Utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapott szolgáltatók közönségdíjat kaptak.

A díjról Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. marketingigazgatója kiemelte: jelenleg Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban – a hazai turizmus számára különösen fontos szegmensben – kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. A szektorban rejlő komoly piaci potenciált szerencsére évről-évre egyre több cég és szolgáltató ismeri fel – tette hozzá.

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.