Makronaptár cikkek


Sűrű hét elé nézünk

Sűrű hét elé nézünk  

Az államháztartásról és a fogyasztói árakról érkeznek adatok a jövő héten.
Megint méretes pakkot kapunk – mire kell figyelni a héten?

Megint méretes pakkot kapunk – mire kell figyelni a héten? 

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank.
Mit tartogatnak a következő napok?

Mit tartogatnak a következő napok?  

A következő héten megjelenik a tavalyi bruttó hazai termék első becslése, emellett ipari és építőipari adatokat közölnek.
Mi vár ránk a karácsony előtti héten?

Mi vár ránk a karácsony előtti héten?  

Több fontos makroadat is jön.
Két fontos nap is lesz jövő héten

Két fontos nap is lesz jövő héten 

Ipari termelési, építőipari és GDP-adatokat közöl a KSH.
Két adat is kiderül a magyar gazdaságról a jövő héten

Két adat is kiderül a magyar gazdaságról a jövő héten 

A szeptemberi ipari termelői árakról és az augusztusi külkereskedelmi termékforgalomról jelent a KSH.
Mi elé nézünk az első szeptemberi héten?

Mi elé nézünk az első szeptemberi héten? 

Több makrogazdasági adatot is közzétesz a KSH.
Mit lépnek Matolcsy Györgyék és mennyit keresnek a magyarok?

Mit lépnek Matolcsy Györgyék és mennyit keresnek a magyarok? 

Jövő héten kiderül.
Mi elé nézünk a következő napokban?

Mi elé nézünk a következő napokban? 

A jövő héten jelenik meg az áprilisi ipari termelésről szóló statisztika, a külkereskedelmi forgalom, a kiskereskedelem áprilisi statisztikája és a májusi inflációs adat.
Fontos dolgok fognak kiderülni a magyarok helyzetéről

Fontos dolgok fognak kiderülni a magyarok helyzetéről 

Több fontos adatot is közöl a KSH.

Mindenki Matolcsy Györgyék döntésére lesz kíváncsi  

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé a jövő héten.

Kiderül, mennyit keresnek a magyarok és mit lépnek Matolcsy Györgyék 

Több fontos makroadat is jön.

Egyetlen fontos nap lesz a jövő héten, de arra érdemes lesz odafigyelni  

Az ipari termelés januári teljesítményéről szóló második becslést és az építőipar januári kibocsátásának adatait publikálja jövő héten a KSH.

Hétfőn és kedden is fontos adatok jönnek 

Az építőipar tavaly decemberi, illetve éves adatai, az ipari termelés tavaly decemberi és éves adatai, valamint a tavalyi negyedik negyedévi és az éves bruttó hazai termék (GDP) első becslése jelenik meg a jövő héten.

Két fontos nap is lesz a jövő héten  

Jövő héten jelenik meg a külkereskedelmi termékforgalom, az ipari termelői árak és a kereskedelmi szálláshelyek teljesítményéről szóló statisztikai tájékoztató.

Sűrű napok elé nézünk 

A jövő héten jelenik meg a novemberi inflációs adat, az októberi ipari termelésről szóló statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom októberi statisztikája.

Mennyit keresnek a magyarok és mit lépnek Matolcsyék? 

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé a jövő héten.

Mennyit keresnek a magyarok? Hétfőn kiderül 

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé a jövő héten.

Majdnem minden nap tartogat valamit a jövő héten 

A jövő héten jelenik meg a szeptemberi inflációs adat, az augusztusi ipari termelésről szóló részletes statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom augusztusi statisztikája, a Pénzügyminisztérium pedig közli a szeptember végi államháztartási egyenleget.

Augusztusból szeptemberbe - mi vár ránk a következő napokban? 

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé jövő héten.

Mi vár ránk az ünnepi hétvége után? 

A jövő héten érkezik a részletes tájékoztató az államháztartás július végi helyzetéről, és kereseti, valamint foglalkoztatottsági adatokat közöl a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Kedden kiderül, mennyivel drágult az életünk 

A jövő héten jelenik meg a júliusi inflációs adat, a júniusi ipari termelésről szóló részletes statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom júniusi statisztikája, a Pénzügyminisztérium pedig közli a július végi államháztartási egyenleget.

Két fontos adat is érkezik a jövő héten 

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük lesz az ipari termelés májusi részletes adata, vagy az építőipar májusi és első öthavi teljesítménye.

Mi vár ránk az utolsó júniusi héten? 

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a monetáris tanács, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig friss adatokat közöl az ipari termelői árakról, valamint külkereskedelmi statisztikákat is közzétesz.

Két fontos nap is lesz a következő héten 

Ipari és építőipari adatok jelennek meg a következő héten, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris tanácsa pedig kamatdöntő ülésről készült jegyzőkönyvet tesz közzé.

Sűrű hét vár ránk 

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank (MNB), minden napra jut majd egy adatközlés, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig friss kiskereskedelmi, beruházási és részletes GDP adatokat is közöl.

Mennyivel lett drágább az életünk? Hamarosan kiderül 

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük az áprilisi infláció, az ipari termelés márciusi részletes adatai, vagy a külkereskedelem márciusi teljesítménye.

Egy nap lesz izgalmas a négynapos munkahéten 

Az ipari termelésről és az építőiparról szóló statisztika jelenik meg a jövő héten, ami nagypéntek miatt csak négynapos lesz.

Sűrű hét következik 

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamatmeghatározó ülése lesz, csütörtökön a legfrissebb Inflációs jelentést is kiadják, és a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének február végi, részletes pénzforgalmi adatait is.

Izgalmas hét jön - majdnem minden napra jut valami 

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Pénzügyminisztérium (PM) közzéteszi a részletes tájékoztatót az államháztartás központi alrendszerének január végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig munkaerőpiaci, kereseti és lakásépítési adatokat közöl.

Sűrű hét vár ránk 

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük a januári infláció, a szálláshelyek 2021-es forgalma, a külkereskedelem tavalyi teljesítménye.

Méretes pakkot kapunk a héten – minden napra jut valami 

Több statisztikai jelentés várható a következő héten, kiemelkedik közülük a kiskereskedelmi, külkereskedelmi, és több munkaerőpiaci statisztika.

Két fontos adat is érkezik a jövő héten 

A jövő héten érkezik a részletes tájékoztató az államháztartás október végi helyzetéről, valamint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) publikálja a harmadik negyedévi beruházási adatokat.

Fontos hét jön Magyarországon – mire figyelünk majd a járvány mellett? 

Több jelentős érdeklődésre számot tartó adat is megjelenik, valamint Matolcsy Györgyék is összeülnek.

Garantáltan nem lesz unalmas a jövő hét 

Több statisztika is megjelenik, közöttük az októberi infláció, a szálláshelyek szeptemberi forgalma, a külkereskedelem szeptemberi teljesítménye.

Hiába a rövid hét, nagy pakkot kapunk 

Több statisztikai jelentés várható a következő, négynapos munkahéten, kiemelkedik közülük a szeptemberi ipari termelésről, a külkereskedelmi forgalomról szóló és a kiskereskedelmi statisztika.

Mire lesz érdemes odafigyelni a jövő héten? 

Az ipari termelés és az építőipar augusztusi teljesítményének adatai jelennek meg a következő héten.

Kiderül, mennyivel drágul az életünk – milyen más érdekességeket tartogat a hét Magyarországon? 

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük a szeptemberi infláció, a szálláshelyek augusztusi forgalma, az ipar augusztusi teljesítménye.

Sűrű hét vár ránk - tele a makronaptár 

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a foglalkoztatottság és a munkanélküliség augusztusi, illetve a keresetek júliusi mutatói, valamint a kormányzati szektor második negyedévi egyenlege.

Mi vár ránk a következő napokban? 

A jövő heti statisztikai tájékoztatási naptárban megkülönböztetett figyelemre a monetáris tanács szeptemberi kamatdöntő ülése tarthat számot.

Két fontos adatra is várhat a magyar gazdaság a héten 

Az ipari termelés és az építőipar júliusi teljesítményének adatai jelennek meg a következő héten.

Sűrű hét vár ránk 

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a GDP és a beruházások második negyedévi, valamint a kiskereskedelem júliusi mutatói.

Két izgalmasabb napot tartogat a jövő hét 

Csaknem üres a makronaptár a jövő héten, mindössze a bruttó hazai termék (GDP) második negyedévi adatának első becslése jelenik meg, valamint az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszerének július végi helyzetéről szóló részletes tájékoztató.

Mit rejt a naptár? Több fontos adatra is figyelünk majd a héten 

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük a júliusi infláció, a szálláshelyek júniusi forgalma, vagy az építőipar júniusi teljesítménye.

Itt van, mi vár ránk a jövő héten 

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, kiemelkedik közülük a júniusi ipari termelésről, a külkereskedelmi forgalomról szóló és a kiskereskedelmi statisztika.

Hiába tombol a nyár, sűrű hét jön Magyarországon 

A jövő heti statisztikai tájékoztatási naptárban munkaerőpiaci és kereseti statisztika is szerepel, megkülönböztetett figyelemre a monetáris tanács júliusi kamatdöntő ülése tarthat számot.

Erre az egy napra lesz érdemes figyelni a jövő héten 

A következő héten a Központi Statisztikai Hivatal nem tesz közzé jelentést, így az egyetlen fontosabb adat a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatója lesz az államháztartás június végi helyzetéről.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Pátyra költözött a dm márkás termékek nemzetközi elosztó központja

Pátyra költözött a dm márkás termékek nemzetközi elosztó központja 

Az elmúlt években több területen is fontos lépések történetek a dm gazdasági közösségében.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

Mindig az ember a leggyengébb láncszem a kibervédelemben

Mindig az ember a leggyengébb láncszem a kibervédelemben 

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak.

Pénzszerzés

Napelemes pályázat: elindultak a kifizetések

Napelemes pályázat: elindultak a kifizetések  

11 ezer háztartásnak ítéltek meg összesen több mint 45 milliárd forint támogatást.

Adózás

Sokan ajánlhatják még fel személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát

Sokan ajánlhatják még fel személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát 

Tállai András: egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról - keddig lehet beadni az adóbevallást.

Cégblog

Biztonsági kockázatok miatt leállítja az egyik légitársaság a tel-avivi járatait

Biztonsági kockázatok miatt leállítja az egyik légitársaság a tel-avivi járatait 

A KLM holland légitársaság júliustól ismét leállítja az tel-avivi járatait biztonsági kockázatokra hivatkozva.

Klímablog

Újfajta bűnözés hódít a cégek körében

Újfajta bűnözés hódít a cégek körében 

Globálisan a negyedik legjelentősebb bűnözési forma a környezeti bűnözés, és évről évre tovább nő.

Infokom

Ilyen se történt még Oroszországban

Ilyen se történt még Oroszországban 

Három, alacsony pályán keringő kommunikációs műholdat indított el az orosz Brjuro 1440 cég.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo