Makronaptár cikkek

hirdetés

Kiderül, mennyit keresnek a magyarok és mit lépnek Matolcsy Györgyék

Kiderül, mennyit keresnek a magyarok és mit lépnek Matolcsy Györgyék

Több fontos makroadat is jön.
Egyetlen fontos nap lesz a jövő héten, de arra érdemes lesz odafigyelni

Egyetlen fontos nap lesz a jövő héten, de arra érdemes lesz odafigyelni

Az ipari termelés januári teljesítményéről szóló második becslést és az építőipar januári kibocsátásának adatait publikálja jövő héten a KSH.
Hétfőn és kedden is fontos adatok jönnek

Hétfőn és kedden is fontos adatok jönnek

Az építőipar tavaly decemberi, illetve éves adatai, az ipari termelés tavaly decemberi és éves adatai, valamint a tavalyi negyedik negyedévi és az éves bruttó hazai termék (GDP) első becslése jelenik meg a jövő héten.
Két fontos nap is lesz a jövő héten

Két fontos nap is lesz a jövő héten

Jövő héten jelenik meg a külkereskedelmi termékforgalom, az ipari termelői árak és a kereskedelmi szálláshelyek teljesítményéről szóló statisztikai tájékoztató.
hirdetés
Sűrű napok elé nézünk

Sűrű napok elé nézünk

A jövő héten jelenik meg a novemberi inflációs adat, az októberi ipari termelésről szóló statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom októberi statisztikája.
Mennyit keresnek a magyarok és mit lépnek Matolcsyék?

Mennyit keresnek a magyarok és mit lépnek Matolcsyék?

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé a jövő héten.
Mennyit keresnek a magyarok? Hétfőn kiderül

Mennyit keresnek a magyarok? Hétfőn kiderül

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé a jövő héten.
Majdnem minden nap tartogat valamit a jövő héten

Majdnem minden nap tartogat valamit a jövő héten

A jövő héten jelenik meg a szeptemberi inflációs adat, az augusztusi ipari termelésről szóló részletes statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom augusztusi statisztikája, a Pénzügyminisztérium pedig közli a szeptember végi államháztartási egyenleget.
Augusztusból szeptemberbe - mi vár ránk a következő napokban?

Augusztusból szeptemberbe - mi vár ránk a következő napokban?

Kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig több makrogazdasági adatot tesz közzé jövő héten.
hirdetés

Mi vár ránk az ünnepi hétvége után?

A jövő héten érkezik a részletes tájékoztató az államháztartás július végi helyzetéről, és kereseti, valamint foglalkoztatottsági adatokat közöl a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Kedden kiderül, mennyivel drágult az életünk

A jövő héten jelenik meg a júliusi inflációs adat, a júniusi ipari termelésről szóló részletes statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom júniusi statisztikája, a Pénzügyminisztérium pedig közli a július végi államháztartási egyenleget.

Két fontos adat is érkezik a jövő héten

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük lesz az ipari termelés májusi részletes adata, vagy az építőipar májusi és első öthavi teljesítménye.

Mi vár ránk az utolsó júniusi héten?

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a monetáris tanács, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig friss adatokat közöl az ipari termelői árakról, valamint külkereskedelmi statisztikákat is közzétesz.

Két fontos nap is lesz a következő héten

Ipari és építőipari adatok jelennek meg a következő héten, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris tanácsa pedig kamatdöntő ülésről készült jegyzőkönyvet tesz közzé.

Sűrű hét vár ránk

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank (MNB), minden napra jut majd egy adatközlés, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig friss kiskereskedelmi, beruházási és részletes GDP adatokat is közöl.

Mennyivel lett drágább az életünk? Hamarosan kiderül

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük az áprilisi infláció, az ipari termelés márciusi részletes adatai, vagy a külkereskedelem márciusi teljesítménye.

Egy nap lesz izgalmas a négynapos munkahéten

Az ipari termelésről és az építőiparról szóló statisztika jelenik meg a jövő héten, ami nagypéntek miatt csak négynapos lesz.

Sűrű hét következik

A jövő hét legfontosabb eseménye a Magyar Nemzeti Bank (MNB) keddi kamatmeghatározó ülése lesz, csütörtökön a legfrissebb Inflációs jelentést is kiadják, és a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének február végi, részletes pénzforgalmi adatait is.

Izgalmas hét jön - majdnem minden napra jut valami

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a Magyar Nemzeti Bank (MNB), a Pénzügyminisztérium (PM) közzéteszi a részletes tájékoztatót az államháztartás központi alrendszerének január végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pedig munkaerőpiaci, kereseti és lakásépítési adatokat közöl.

Sűrű hét vár ránk

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük a januári infláció, a szálláshelyek 2021-es forgalma, a külkereskedelem tavalyi teljesítménye.

Méretes pakkot kapunk a héten – minden napra jut valami

Több statisztikai jelentés várható a következő héten, kiemelkedik közülük a kiskereskedelmi, külkereskedelmi, és több munkaerőpiaci statisztika.

Két fontos adat is érkezik a jövő héten

A jövő héten érkezik a részletes tájékoztató az államháztartás október végi helyzetéről, valamint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) publikálja a harmadik negyedévi beruházási adatokat.

Fontos hét jön Magyarországon – mire figyelünk majd a járvány mellett?

Több jelentős érdeklődésre számot tartó adat is megjelenik, valamint Matolcsy Györgyék is összeülnek.

Garantáltan nem lesz unalmas a jövő hét

Több statisztika is megjelenik, közöttük az októberi infláció, a szálláshelyek szeptemberi forgalma, a külkereskedelem szeptemberi teljesítménye.

Hiába a rövid hét, nagy pakkot kapunk

Több statisztikai jelentés várható a következő, négynapos munkahéten, kiemelkedik közülük a szeptemberi ipari termelésről, a külkereskedelmi forgalomról szóló és a kiskereskedelmi statisztika.

Mire lesz érdemes odafigyelni a jövő héten?

Az ipari termelés és az építőipar augusztusi teljesítményének adatai jelennek meg a következő héten.

Kiderül, mennyivel drágul az életünk – milyen más érdekességeket tartogat a hét Magyarországon?

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük a szeptemberi infláció, a szálláshelyek augusztusi forgalma, az ipar augusztusi teljesítménye.

Sűrű hét vár ránk - tele a makronaptár

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a foglalkoztatottság és a munkanélküliség augusztusi, illetve a keresetek júliusi mutatói, valamint a kormányzati szektor második negyedévi egyenlege.

Mi vár ránk a következő napokban?

A jövő heti statisztikai tájékoztatási naptárban megkülönböztetett figyelemre a monetáris tanács szeptemberi kamatdöntő ülése tarthat számot.

Két fontos adatra is várhat a magyar gazdaság a héten

Az ipari termelés és az építőipar júliusi teljesítményének adatai jelennek meg a következő héten.

Sűrű hét vár ránk

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a GDP és a beruházások második negyedévi, valamint a kiskereskedelem júliusi mutatói.

Két izgalmasabb napot tartogat a jövő hét

Csaknem üres a makronaptár a jövő héten, mindössze a bruttó hazai termék (GDP) második negyedévi adatának első becslése jelenik meg, valamint az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszerének július végi helyzetéről szóló részletes tájékoztató.

Mit rejt a naptár? Több fontos adatra is figyelünk majd a héten

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük a júliusi infláció, a szálláshelyek júniusi forgalma, vagy az építőipar júniusi teljesítménye.

Itt van, mi vár ránk a jövő héten

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, kiemelkedik közülük a júniusi ipari termelésről, a külkereskedelmi forgalomról szóló és a kiskereskedelmi statisztika.

Hiába tombol a nyár, sűrű hét jön Magyarországon

A jövő heti statisztikai tájékoztatási naptárban munkaerőpiaci és kereseti statisztika is szerepel, megkülönböztetett figyelemre a monetáris tanács júliusi kamatdöntő ülése tarthat számot.

Erre az egy napra lesz érdemes figyelni a jövő héten

A következő héten a Központi Statisztikai Hivatal nem tesz közzé jelentést, így az egyetlen fontosabb adat a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatója lesz az államháztartás június végi helyzetéről.

Mire figyelünk majd a tomboló hőségben Magyarországon?

Több fontos adat is szerepel a következő heti makronaptárban.

Mire figyelnek majd a héten Magyarországon?

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük az ipari termelés és az építőipar áprilisi teljesítményének adatai.

Jövő héten megtudjuk, mennyivel drágult az életünk

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük az iparra és a külkereskedelmi termékforgalomra vonatkozó áprilisi első becslés, a májusi fogyasztói árindex, valamint a héten ismerteti a Pénzügyminisztérium (PM) az államháztartás központi alrendszerének május végi, előzetes adatait is.

Sűrű hét Magyarországon - mire figyelünk majd?

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, köztük a GDP első negyedévi adatának második becslése, az első negyedéves beruházási adatok, valamint az ipari termelői árak áprilisi adata is.

Ez vár ránk a rövid héten

Lesz kamatdöntés és kereseti adatokat is közöl a KSH.

Sűrű hét előtt állunk - ezek az adatok jönnek

Több statisztika is megjelenik a jövő héten, közöttük az áprilisi infláció, a szálláshelyek márciusi forgalma, vagy az építőipar márciusi teljesítménye.

Nemcsak a járványról szól majd a következő hét Magyarországon

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, kiemelkedik közülük a márciusi ipari termelésről szóló, és a márciusi kiskereskedelmi, valamint a külkereskedelmi forgalomról szóló statisztika.

Tele a naptár – miről szól majd a hét Magyarországon?

A heti makronaptár alapján több fontos adat érkezésére is kell majd számítanunk.

Sűrű lesz a jövő hét - mit tudunk meg a magyar gazdaságról?

Minden napra jut adatközlés az ünnep miatti rövidebb következő héten, így a februári munkaerőpiaci, foglalkoztatási adatokat, a januári kereseti statisztikát és a januári részletes külkereskedelmi forgalmat is közzéteszik.

Nemcsak a koronavírusról szól majd a hét Magyarországon - mit rejt a naptár?

Több statisztikai adat is megjelenik a következő héten, köztük a fogyasztói árindex januári és a külkereskedelmi forgalom tavalyi egész éves adata, valamint a turizmus tavalyi teljesítményéről szóló statisztika.

Sűrű hét elé nézünk

Több statisztikai jelentés várható a jövő héten, kiemelkedik közülük az ipari termelés tavalyi teljesítményéről szóló, és a 2020-as kiskereskedelmi forgalomról szóló statisztika.
hirdetés
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
hirdetés
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hirdetés

Költségkímélés

Rosszabb lett a helyzet, több a baleset

Rosszabb lett a helyzet, több a baleset

Több mint 3 százalékkal 14 679-re nőtt a múlt évben a személysérüléssel járó balesetek száma.

Pénzszerzés

Női vállalkozások támogatására indul pályázat

Női vállalkozások támogatására indul pályázat

A Visa Magyarországon is elindítja Visa She's Next elnevezésű, női vállalkozások támogatására létrehozott globális programját.

Adózás

Autóalkatrész kereskedők és autószerelő műhelyek a NAV célkeresztjében

Autóalkatrész kereskedők és autószerelő műhelyek a NAV célkeresztjében

Az állami adó- és vámhatóság a 2023-as ellenőrzési terve alapján kiemelt ellenőrzési területként kezeli az autóalkatrész kereskedőket és autószerelő műhelyeket.

Klímablog

Ostobaságra készül az EU?

Ostobaságra készül az EU?

Az olasz Iveco haszongépjármű gyártó vállalat vezérigazgatója ostobaságnak nevezte a járművek károsanyag-kibocsátásának korlátozására tervezett Euro 7-es normát.

Gazdaság

Egyre gyorsabban mérséklődhet az infláció

Egyre gyorsabban mérséklődhet az infláció

 A következő hónapokban a fogyasztóiár-index előbb lassú, majd egyre gyorsabb ütemű mérséklődése várható az MNB szerint.

Társadalom

Rosszabb lett a helyzet, több a baleset

Rosszabb lett a helyzet, több a baleset

Több mint 3 százalékkal 14 679-re nőtt a múlt évben a személysérüléssel járó balesetek száma.

Infokom

Webáruházak, csomagautomaták - mi történt itt az elmúlt években?

Webáruházak, csomagautomaták - mi történt itt az elmúlt években?

Az elmúlt években elképesztő mértékű átalakuláson ment keresztül az e-kereskedelem, nem csak Magyarországon, de szerte a világban.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo