Junk food Michelin-csillaggal?

A legjobb éttermek mindent megtesznek azért, hogy kiérdemeljék a pénzt és hírnevet hozó Michelin-csillagokat. Egy anonim szakács szellemes fricskával figurázza ki az igyekezetet.

Az Instagramon figurázza ki – igen szellemesen – az elegáns éttermek stílusát egy anonim szakács, aki a gyorséttermek alapanyagait keresztezi a fine dining tálalásával és merészségével.

Forrás: Instagram

A tehetséges, magát Jacques La Merde-nek nevező séf rajong az egészségtelen ételekért és az őrült ízkombinációkért: a közösségi oldalon dokumentált tányérjain feltűnik isler, mogyorós csokoládé, csomagolt töltött tészta, készen kapható hot-dog, sőt Spongya Bob alakú chips is.

A végeredménytől mégis hanyatt esett a világ. Az ismeretlen ugyanis – amellett, hogy kétségtelenül van humora – a szakértők szerint igazán izgalmas ízpárokat alkot, és a látvány sem marad el a leghíresebb Michelin-csillagos éttermek stílusától.

Sarok presszóból lett az év étterme
Nem éppen az ország legfelkapottabb célpontjai között szerepel Encs. Egy kis családi étterem ennek ellenére zarándokhellyé vált ott a gasztronómiát kedvelő vendégek körében. Az Anyukám Mondta most az Év Vidéki Étterme lett a rangos Gault&Millau 2016-os kiadásában. Mit tudnak? Itt olvashat róla.
 

Véleményvezér

A jövőben terepjáróval üldözhetik Hadházy Ákost Hatvanpusztán

A jövőben terepjáróval üldözhetik Hadházy Ákost Hatvanpusztán 

A bicskei rendőrök a szakmaiság csúcsán járnak.
A magyar vállalkozók által fizetett áramár a negyedik helyen Európában

A magyar vállalkozók által fizetett áramár a negyedik helyen Európában 

A magyar vállalkozók horroráron kapják az áramot.
Az orosz felszabadító erők nyomában teljes pusztulás, kihalt települések

Az orosz felszabadító erők nyomában teljes pusztulás, kihalt települések 

Halott vidék a felszabadító orosz seregek mögött.
Putyin összes terve romokban

Putyin összes terve romokban 

Putyin nem így tervezte.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo