Így kaszálnak még többet a sportcelebek

Folyik a világ legjobb teniszezőinek nagy versenye, a New York-i US Open. A sztár részvevők (egyébként multimilliomosok) ezalatt a legjobb szállodákban laknak – ingyen, reklámért.

Ismert amerikai reklám-szakember kezd minden év márciusában dolgozni azon, hogy „méltó” szállást szerezzen a teniszezőknek, akiknek saját zsebből kell fizetni a szállodát. Nem csak maguknak, hanem kíséretüknek is, amely nagyobb stábot jelent, edzőket, gyúrót, orvost, sőt pszihiátert – a családtagokról nem is beszélve.

Kép: usopen.org

A vezető manhattani szállodákban napi egy – vagy több ezer dollárban számolják a szobák díját, ami még egy óriási pénzeket kereső tenisz-sztárnak is számít. Az alkalmazott megoldás a reklám-szerződés: az ügynök megállapodik a versenyzővel, hogy a közösségi portálokon néhány alkalommal, fényképpel is jelzi majd, hol szállt meg és mennyire jól érzi magát ott.

A szálloda azzal hirdetheti magát, hogy vendégei az adott időszakban összefuthatnak ott ezzel vagy azzal a tenisz-sztárral. Sőt: van olyan megállapodás is, amelynek értelmében a híres játékos eltölt némi időt a kiválasztott vendégekkel.

Palvin Barbi, celebek és céges profilok uralják a magyar instagramot
Palvin Barbara a legnépszerűbb, egyre több képet nézünk, de egyre kevesebbet osztunk meg – elkészült az idei magyar Instagram-körkép.

Igy laknak idén is ingyen a legnagyobb luxust kínáló New York-i hotelekben, a Pierre-ben, a Tuscanyban, a Palace-ban Serena Williams, Stan Wawrinka, Rafael Nadal és Nick Kyrgios.

A képhez tartozik, hogy így egyúttal fokozott biztonsági veszélynek is kiteszik magukat, főként zaklatásnak – erre külön figyelmeztetett a Női Teniszezők Szövetsége. A hotelek azzal könnyítik a helyzetet hogy külön, diszkrét bejáratokat biztosítanak prominens vendégeiknek – még ha ez nem is igazán óvja meg azokat a kellemetlenné, akár erőszakossá is váló kíváncsiaktól.

(Forrás: The New York Times)

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Véleményvezér

Ezért irtó drága a zöldség és a gyümölcs Magyarországon

Ezért irtó drága a zöldség és a gyümölcs Magyarországon  

Két ábra mutatja, hogy az európai országokban hogyan változott a zöldségek és gyümölcsök ára 2014 és 2023 között.
Szenzáció a magyar költségvetésben

Szenzáció a magyar költségvetésben 

Meglepő számok a nyugdíj költségvetési sorain.
Hadházy Ákos szerint állami luxusrepülővel mentek kormánytagok szotyizni Németországba

Hadházy Ákos szerint állami luxusrepülővel mentek kormánytagok szotyizni Németországba 

A kormánytagok luxusutazásai lassan mindennaposak.
Immár Bulgária is lehagyott minket az egy főre jutó fogyasztásban

Immár Bulgária is lehagyott minket az egy főre jutó fogyasztásban 

Az életszínvonal egyik legfontosabb mutatójában mindenki alá értünk Európában.
Hadházy Ákos kiderítette az óbudai alpolgármester letartóztatásának hátterét

Hadházy Ákos kiderítette az óbudai alpolgármester letartóztatásának hátterét 

A magyar nyomozó hatóságokról nem fognak expresszt elnevezni.
Sokba kerül az Orbán-kormány eladósodása

Sokba kerül az Orbán-kormány eladósodása 

Ismét kifogtunk egy utolsó helyet az Európai Unióban.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo