Promóció cikkei


Promóció cikkei

Pátyra költözött a dm márkás termékek nemzetközi elosztó központja

Pátyra költözött a dm márkás termékek nemzetközi elosztó központja 

Az elmúlt években több területen is fontos lépések történetek a dm gazdasági közösségében.
Változatos méretű napvitorlák gondoskodnak a külterek hatékony árnyékolásáról

Változatos méretű napvitorlák gondoskodnak a külterek hatékony árnyékolásáról 

A divatos és dekoratív napvitorlák sokoldalúan használható szerkezetek, amelyek változatos méretű és alakú kültéri területek, többek között erkélyek, teraszok, kertek, parkolók, játszóterek nap elleni védelmét teszik lehetővé.
Keress pénzt sportolással!

Keress pénzt sportolással! 

  Talán nincs is olyan ember, aki ne szeretne sportolni. Szerencsére a többség belátja, hogy mozgás nélkül mennyire romolhat az életminőség, hamarabb jelentkeznek a betegségek is. Nem is csoda tehát, ha reggelente egyre több embert látunk futni, sokan biciklivel járnak dolgozni, és magas azok száma is, akik a munkaidő után edzeni mennek.
Új eljárás a hasi zsírleszívásban, mely kedvezőbb eredményeket kínál

Új eljárás a hasi zsírleszívásban, mely kedvezőbb eredményeket kínál 

A hasi zsírleszívás egyre népszerűbb kozmetikai eljárás azok számára, akik szeretnék formálni testük kontúrjait, és eltávolítani a makacs zsírpárnákat. Ezt a minimálisan invazív műtétet olyan fejlett technológiával végzik, mint a hatásnövelt vibrációs zsírleszívás, mely lehetővé teszi a gyorsabb és kevésbé fájdalmas beavatkozást.
4 indok, amiért érdemes a lízinget választani

4 indok, amiért érdemes a lízinget választani 

Egy vagy több új autó beszerzése minden vállalkozásnak – és akár egyéni vállalkozónak – komoly döntés, ami előtt érdemes mérlegelni néhány részletet. Az egyik a cég pénzügyei szempontjából az ideális konstrukció megtalálása.
Eszközök, amiket ne hagyj otthon, ha horgászni mész!

Eszközök, amiket ne hagyj otthon, ha horgászni mész! 

A horgászat napjaink egyik, ha nem a legnépszerűbb hobbija. Ami viszont a felszereléseket illeti, közel sem olyan egyszerű a képlet, ahogy elsőre egy laikusnak tűnhet. Nemcsak egy horgászbotra van szükség, hanem olyan eszközökre és kiegészítőkre is, melyek segítik a munkát az olykor hosszú órák alatt. Sőt, egy jól rögzített bottartó, egy jó csali nélkül talán nem is fogunk jó kedvvel távozni a vízpartról – és sok hallal találkozni sem.
UV-C sterilizálás a palackozásnál

UV-C sterilizálás a palackozásnál 

Az UV-C vagy germicid lámpás technológiával hatékonyan fertőtleníthetjük a légteret és a különféle felületeket. Gyárak, üzemek, bevásárlóközpontok, irodák, szociális intézmények sterilizálásra éppúgy alkalmazható, mint az élelmiszeripar bármely területén.
Mi számít drágának egy okostelefon esetében?

Mi számít drágának egy okostelefon esetében? 

Azok, akik szeretnének egy új készüléket venni, és böngészni kezdik a kínálatot, sokszor visszahőkölnek az árak láttán. Holott nemcsak azt kell nézni, hogy mennyibe kerül egy készülék, hanem azt is, hogy az ár összhangban van-e a teljesítménnyel.
Milyen tényezők garantálják, hogy sokáig szépek maradjanak a kerti bútoraink?

Milyen tényezők garantálják, hogy sokáig szépek maradjanak a kerti bútoraink? 

  A jó idő beköszöntével egyre inkább előtérbe kerülnek a kertek, és az az idő, amit itt eltölthetünk. Persze a kellemes időtöltés nem ugyanazt jelenti mindenki számára, mégis vannak olyan elemei minden kültérnek, amelyről többé-kevésbé hasonlóan gondolkodunk. 
Ajándékozzon egyedi pipás és szivaros kiegészítőket!

Ajándékozzon egyedi pipás és szivaros kiegészítőket! 

Az ajándékozás nem könnyű dolog még abban az esetben sem, ha közeli dohányos ismerősnek szánjuk, és tudjuk, mit szeret, mi érdekli, de különösen akkor vagyunk gondban, ha nem ismerjük az illetőt.

Hogyan alakítsuk ki a gyermek környezetét? 

Csak nézzünk körül a lakásban vagy a szekrényeinkben, máris látni fogjuk, hogy rengeteg holmival vettük körbe magunkat. Ezt előfordulhat, hogy egy idő után nagyon fojtogatónak érezzük, pláne akkor, ha egyre kevésbé jut rendesen hely mindennek, és elhatalmasodik a káosz.

Biztonságos és fenntartható nyomtatás a digitalizáció korában 

Amikor a világ változik, akár kis mértékben is, valaki éppen dokumentálja azt fényképezőgéppel, mozgó- vagy állóképen.

Nem minden szuperhős visel köpenyt! 

Úgy, ahogy minden növénynél megvannak a különböző típusok, nincs ez másként a kenderek terén sem. Számtalan fajta kínáltatja magát, és csak hogy ne legyen könnyű dolgunk, mindegyik valamiért más. Sőt, nem csupán az illatuk és az ízük tekintetében tapasztalhatunk eltérést, hanem a hatásukat illetően is.

Útmutató a megfelelő nyílászáró kiválasztásához 

Mivel a megfelelő ablakok és ajtók nem csupán esztétikai, de praktikus szempontból is fontosak, ezért úgy döntöttünk, hogy a mai cikkünkben részletes útmutatót adunk azokról a legfontosabb szempontokról, amelyeket mindenképpen figyelembe kell venni a választás során.

Trendi szőnyegek a konyhában is! 

Amikor egy konyha berendezését tervezzük, általában nem gondolunk arra, hogy szőnyegre is szükség lehet. A főzés, sütés, étkezés helyszínén sok minden a földre hullhat, ezért tartunk kicsit tőle. Pedig egy jól megválasztott darab igen sokat emel a konyhánk hangulatán. Nem beszélve arról, hogy felfogja a szennyeződéseket, így nem fogod azokat egyik helyiségből a másikba áthordani.

Az élet habos oldalán 

Ez az apró szlogen a magyar emberek életének része lett. Ennyiből már mindenki tudja, hogy melyik sörről van szó. De vajon hogyan indult a sör útja, és mi az ő története?

Milyen futócipőt érdemes használni? 

Bár tudjuk, hogy a futás az egyik legkevésbé eszközigényes és drága sport, azonban célszerű tisztában lenni azzal, hogy akár hobbifutóként is problémáink adódhatnak abból, ha nem megfelelő lábbelit használunk.

3 erős trend a napelemes rendszerek terén 

A napelemes rendszerek hazánkban is egyre népszerűbbé váltak az utóbbi időben. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy egyre többen ismerik fel a napenergia előnyeit, másrészt pedig a kormány napenergia politikájának, amelynek keretén belül ösztönzi a napelemes piac fejlődését.

Állatos meglepetések az egész család számára 

Mindenkinek van egy olyan családtagja, rokona, barátja vagy ismerőse, aki él-hal az állatokért. Nem csoda, sokan nemcsak házikedvencként, hanem családtagként tartják a bundás kedvenceket. Legyen szó kutyáról, macskáról, nyúlról, esetleg egy hörcsögről, az állatoktól nagyon sokat kaphatunk, cserébe pedig nem kérnek semmit, csak egy kis szeretetet és gondoskodást.

Biztonságban állványokon, létrákon is 

Ha magasban dolgozunk, akkor a biztonság szerepe még inkább felértékelődik, hiszen a talajszint felett könnyen elveszíthetjük egyensúlyunkat. Ilyenkor masszív és stabil létrákra, állványokra van szükség.

Milyenek a magyar nők szépségápolási szokásai? 

Egyes hölgyek körében kiemelt jelentőséggel bír az arcápolás, míg mások számára teljesen mellékes, és kimerül annyiban, hogy néha kennek egy kevés testápolót az arcukra. És persze ezek között számtalan átmenet is található.

A felelősségteljes biztosítás és a fenntarthatóság az ESG tükrében 

A felelősségteljes biztosítás koncepciója nem új keletű. Vannak olyan cégek a piacon, akik élen járnak ebben, mivel törekszenek arra, hogy a fenntarthatóságot beágyazzák az alapvető üzleti folyamataikba. Ezzel pozitív példát is mutatnak az iparágnak, mind környezeti, mind pedig társadalmi szempontból.

A nyár közeledtével ideje beszerezni az új SUV gumiszettet is 

A kinti hőmérséklet folyamatosan növekszik, ami azt is jelenti, hogy lassan ideje elhagyni a téli gumikat és felszerelni a nyári változatot. A SUV-ok esetében különösen fontos a megfelelő úttartás, stabilitás, így érdemes alaposan átgondolni, hogy mégis milyen abroncsokat szerelünk fel a járműre.

Sikerek az üzleti életben – milliárdos vállalkozások Magyarországon 

Kishazánkban is sok olyan eltökélt, ambíciókkal teli ember akad, akik nem érik be azzal, hogy egész életükben alkalmazottként “húzzák az igát,” hogy más mondja meg nekik, mikor, hogyan dolgozzanak, és mennyi fizetést kapjanak.

Legyen könnyű a költöztetés Budapesten is! 

Szorít az idő, de nem tudod, hogyan bonyolítsd le a költöztetést gyorsan és hatékonyan? Közeledik a nagy nap, viszont nincs segítséged a pakolásban és szállításban? Ne keseredj el, van praktikus megoldás a helyzet orvoslására!

A napernyők az árnyékolás és a napvédelem szolgálatában 

A szabadban eltöltött idő, ha mozgalmasan telik, szinte elröppen. Közben pedig észre sem vesszük, ha nagyon tűz a nap és netán lepirulunk. Ha kirándulunk, akkor a napvédelem legfontosabb eszközei a naptej és a sapka, de ha csak egy kertben időzünk vagy a teraszon pihenünk, akkor érdemes egy állandó eszközzel kiegészíteni a kerti bútorainkat.  

Miért hasznos az angol morzsa a békés halas horgászatban? 

Ebben a cikkben megnézzük, hogy mi is az az angol morzsa, és milyen szerepe van az eredményes ponty, kárász és keszeg horgászatban. Milyen módszereknél és miként használjuk?

Mikroszkópos gyökérkezelés: kulcs a fogak megmentéséhez 

Hazánkban, különösen vidéken alig érhető el magas színvonalú gyökérkezelés, pedig ez jelenti a kiváló alapot is, ha később fogpótlásokra kerülne sor.

Milyen a hatékony 21. századi IT-infrastruktúra? 

Számlázórendszerek, webshopok tömkelege, repülőjegy-rendelések és meccsjegyek vásárlása – számos olyan helyzet adódik ma az interneten, ahol óriási szükség van rá, hogy egy rendszer ne omoljon teljesen össze. Ilyenkor gyakran több százezren, akár millióan próbálnak végrehajtani valamit az adott oldalon. Az informatikai cégeknek pedig alkalmazkodniuk kell napjaink kihívásaihoz.

Endoszkópos technikával vágás nélkül gyógyítható a csigolyaelcsúszás 

Dr. Czigléczki Gábor által vezetett újítás felére csökkentheti a rehabilitációs időt.

Az AI önmagában kevés a sikerhez a marketingben 

A mesterséges intelligencia technológia rohamos fejlődése és alkalmazása a marketing világában jelentős paradigmaváltást hozott.

Korszerű akkumulátorokkal optimalizálható a napelemes rendszerek működése 

Az elmúlt évtized kihívásai és lehetőségei Magyarországon is ráirányították a figyelmet a megújuló energiaforrások, különösen a napelemes rendszerek fontosságára.

A blokk nyomtatása elengedhetetlenül fontos! 

Kétség nem férhet ahhoz, hogy a blokkok nyomtatása mekkora jelentőséggel bír a vásárlások során. Ezzel a kis papírfecnivel fogja tudni bizonyítani a vásárló azt, hogy kifizette az adott terméket, sőt, azt is ez a darab papír fogja igazolni, hogy nálunk vásárolta meg a szóban forgó árut.

Hogyan növelheti az energetikai audit a vállalatok versenyképességét? 

Profitnövelés nemcsak a bevételek növelésével, hanem a kiadások csökkentésével is elérhető. Ez magától értetődő, az viszont nem minden esetben kézenfekvő, hogy hogyan lehet hatékonyabban gazdálkodni az erőforrásokkal. Kuti Levente, a Greenergy Market Kft. energetikai szakértője ismerteti, hogy az energetikai audit hogyan fedi fel a vállalatok rejtett költségcsökkentési lehetőségeit, és javítja a versenyképességüket.

Melyik zuhanyajtót válasszuk? 

Elsőre nem tűnik egy bonyolult kérdésnek, de ha jobban belemerülünk a zuhanyajtók és zuhanyzók világába, akkor láthatjuk, hogy rengeteg lehetőség, megoldás közül lehet válogatni. Először is oda kell figyelni a méretre, melyik az, ami kényelmesen elfér, utána pedig jön a nyílási mód, a szín és az üvegvastagság.

Mi a teendő, ha raktárosként szeretnénk dolgozni? 

Hogy ha rákeresünk a különböző állásportálokon a képzettséget igénylő raktári munkákra, akkor összességében elmondható, hogy az álláskeresőknek számos lehetőség áll a rendelkezésükre – viszonylag jó fizetéssel és sok esetben extra juttatásokkal.

Mit várhatunk egy okos riasztórendszertől? 

Az otthonunk, értékeink és szeretteink védelme olyan fontos mindannyiunk számára, hogy hajlandóak vagyunk ezek biztosításáért rengeteget áldozni. Többféle lehetőségünk is adódik, hogy magasabb szintre emeljük a védelmet, az egyik a riasztórendszer telepítése.

A CBD olaj alkalmazási területei 

Egyre többet hallhatunk a CBD olajról, mivel nagyon sokféle probléma esetében jelenthet valódi megoldást. Hatalmas előnye az, hogy nem okoz mellékhatásokat, így bátran alkalmazható nem csupán a felnőttek, de a gyermekek és a házi kedvencek esetében is. Cikkünkben bemutatjuk a leggyakoribb alkalmazási területeket, valamint azt is elmondjuk, hogy hogyan kell használni.

Milyen érzés törzsvendégnek lenni? 

Elavult fogalomnak tűnhet a törzsvendég, a régi kávéházak hangulatát juttathatja eszünkbe a kifejezés, pedig ma is sok vendéglátóipari vállalkozás, szálláshely és minden más kereskedelmi egység törekszik arra, hogy hosszú távon magához kösse a vásárlókat, vendégeket, fogyasztókat.

Ismét a legjobb munkáltatók között az R-Water Kft. 

A Magyar Brands a 2023-as évre az R-Water üdítőgyártó Absolute Live márkáját találta érdemesnek a Kiváló munkáltatói márka megjelölésre.

Miért praktikus egy porzsák nélküli padlóporszívó? 

A porszívóvásárlás előtt sokan tanácstalanok, melyik lenne a legjobb készülék a számukra. Sokféle szempont van, amit figyelembe lehet venni, de a legjobb, ha tájékozódunk a boltokban, esetleg kikérjük egy szakember tanácsát.

Különleges elektromos cigaretta készülékek is elérhetőek 

Végtelen gőzölés, extrém ízkombinációk és maximális kényelem. Ez mind elérhető a megfelelő elektromos cigarettával, ha jól választunk. Ma már igazán széles palettáról válogathatunk, ahol gyönyörű és egyben megfizethető eszközök is egyaránt kaphatóak. Ráadásul a kezelésük is nagyon egyszerű.

Hol keressünk rokon értelmű szavakat különféle dokumentumok írásához? 

Amíg régen írógéppel írtak az emberek, ma már mindenki életében a számítógép, laptop szerepel első helyen mint munkaeszköz. Számtalan munkafolyamat része lett ez a technológia, és a különféle dokumentumok megírása is már ezeken a gépeken történik.

Ecom Testvérek és a sikeres webshop üzemeltetés: bárkinek segítenek benne 

Az online kereskedelem egy világszerte dinamikusan fejlődő terület, az utóbbi években sokaknak sikerült meggazdagodniuk ezen keresztül. Az út azonban nem mindig egyszerű, hiszen hiába a pénz, kell hozzá tudás és ismeret.

Egy kötelező elem: az uniszex óra 

A kiegészítők és órák sokszor megjelenésünk ékkövét képezik. A sietős reggeleken, mikor talán a ruhaválasztásunk és a hajunk sem az igazi, mentsvárat jelenthet egy klasszikus darab, amely a nőket és férfiakat egyaránt öltözteti. Ez az uniszex óra.

A leggyakoribb gintípusok mustrája 

  Bár a gin nem annyira népszerű ital hazánkban, mint például a sör vagy a vodka, de a legnagyszerűbb és a legsokoldalúbb párlatok közé tartozik. Az egyszerű gyártási technika és a felhasználható alapanyagok mennyisége ugyanis lehetőségek tárházát nyitja meg.

Adománygyűjtés és közösségépítés: ilyen egy iskolai családi nap! 

Egy jó iskola arról ismerhető fel, hogy nem csupán a tanításra fókuszál, hanem legalább ekkora figyelmet szentel a közösség építésére is.

Íme néhány tipp, ami megkönnyíti az irodád berendezését 

Elindítani egy vállalkozást sohasem egyszerű feladat, ebben a bizonytalan gazdasági időszakban pedig még annyira sem. Ám biztosan te is hallottad már azt a mondást, hogy a válság egy probléma, de egyben lehetőség is.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
Pátyra költözött a dm márkás termékek nemzetközi elosztó központja

Pátyra költözött a dm márkás termékek nemzetközi elosztó központja 

Az elmúlt években több területen is fontos lépések történetek a dm gazdasági közösségében.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

Mindig az ember a leggyengébb láncszem a kibervédelemben

Mindig az ember a leggyengébb láncszem a kibervédelemben 

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak.

Költségkímélés

Sorra dőlnek a negatív rekordok, évek óta nem épült ennyire kevés lakás

Sorra dőlnek a negatív rekordok, évek óta nem épült ennyire kevés lakás 

Bár az év fordulóján már az újraéledés határozott jeleit mutatta a hazai lakáspiac, a lakásépítések esetében még nem volt nyoma a kedvező fordulatnak.

Pénzszerzés

Napelemes pályázat: elindultak a kifizetések

Napelemes pályázat: elindultak a kifizetések  

11 ezer háztartásnak ítéltek meg összesen több mint 45 milliárd forint támogatást.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo