Promóció cikkei

hirdetés

Promóció cikkei

6 életmódbeli hiba, ami ízületi kopást okozhat

6 életmódbeli hiba, ami ízületi kopást okozhat 

Az artrózis, azaz az ízületi porckopás az ízületi gyulladás egyik fajtája, és ugyanakkor az ízületek egyik leggyakoribb betegsége. Ennek során elhasználódnak az ízületek, így a bennük található porc részben vagy akár teljes egészében elmorzsolódik. Ezt a folyamatot számtalan külső és belső hatás befolyásolhatja, így az életmódunk is.
Négy dolog, ami megnehezítheti az irodai munkavégzést

Négy dolog, ami megnehezítheti az irodai munkavégzést 

A kellemes, biztonságos és inspiráló környezet nemcsak az otthonunkban lényeges, hanem a munkahelyünkön is, hiszen hétköznapjaink nagy részét itt töltjük. Ráadásul kiemelten fontos, hogy koncentráltan, motiváltan és egészséges módon dolgozhassunk, mert ezek a tényezők mind befolyásolják a hatékonyságunkat.
Mit csinál egy marketinges?

Mit csinál egy marketinges? 

Ha fel kellene sorolnunk azokat a szakmákat, amik a mai világban a legnagyobb népszerűségnek örvendenek mind munkavállalói, mind munkáltatói oldalról, akkor nagy valószínűséggel a marketing szakember is köztük lenne.
Miért fontos a rugóacél a laprugóban?

Miért fontos a rugóacél a laprugóban? 

Ha nagyobb járművekről van szó, mint amilyen egy teherautó, akkor gyakran találkozhatunk a laprugó kifejezéssel. Ez az eszköz nagy szerepet játszik a jármű stabilitásában. Azonban ahhoz, hogy megfelelően működjön a kiegészítő, elengedhetetlen hozzá az ideális rugóacél, ami a rugalmasságról gondoskodik.
Mi helyzet manapság a logisztika területén?

Mi helyzet manapság a logisztika területén? 

A pandémia hatására az elmúlt néhány évben az e-kereskedelmet felgyorsult növekedés jellemezte, amelynek köszönhetően a logisztika is egy igazán fejlődő iparággá vált. Olyannyira, hogy az előrejelzések szerint az áruszállítás 2050-re több mint 50%-os növekedésen fog keresztülmenni.
hirdetés
Valóban van gyulladásveszély az elektromos autóknál?

Valóban van gyulladásveszély az elektromos autóknál? 

Az elektromos autókkal kapcsolatban rengeteg tévhittel és aggállyal találkozhatunk a hétköznapokban. A legtöbb kérdés általában a töltés, a hatótáv és természetesen az akkumulátor miatt fogalmazódik meg. Utóbbival kapcsolatban sokszor felmerül az aggodalom, hogy valóban gyulladásveszélyes?
Milyen típusú adminisztrátori munkák közül lehet válogatni?

Milyen típusú adminisztrátori munkák közül lehet válogatni? 

Az adminisztrációs munkák jelentésével a többség csak nagy vonalakban van tisztában. Ezekben a munkakörökben sokrétű feladatokat végeznek a munkavállalók, melyek munkahelyenként eltérhetnek egymástól, ezért érdemes alaposan tanulmányozni az álláshirdetést.
Hasznos tudnivalók a tapétaragasztóról

Hasznos tudnivalók a tapétaragasztóról 

Ha egy kicsit esztétikusabbá szeretnénk tenni a belső tereket, akkor valószínűleg az első dolog, ami eszünkbe jut az az, hogy átfestjük a falakat. Tény, hogy a festéssel is igazán szép végeredményt érhetünk el, de van még egy technika, ami beválhat.
30 év, 30 millió forintos támogatás: női egészség témakörben vár civil pályázatokat a dm

30 év, 30 millió forintos támogatás: női egészség témakörben vár civil pályázatokat a dm 

Az egészséges életmód támogatása kiemelt téma a dm számára.
Munkavállalás az egészségügy területén

Munkavállalás az egészségügy területén 

Bár az egészségügy egy kihívásokkal teli terület, ugyanakkor az is elmondható róla, hogy a megfelelő végzettséggel igazán egyszerű elhelyezkedni benne, különösen manapság, amikor is súlyos munkaerőhiány jellemzi az egészségügyi és szociális ellátórendszert. 
hirdetés

A felhőalapú ügyviteli rendszerek legnagyobb előnyei 

Egy vállalatot irányítani sokszor nem könnyű. Számos váratlan nehézségbe, akadályba futhatunk bele nap mint nap. Szerencsére viszont ma már a segítségünkre van az akadályok leküzdésében a modern technológia is. Mit adhat vállalatunknak egy felhőalapú ügyviteli rendszer – különösen akkor, ha webshoppal is rendelkezünk?

A Windows 11 újdonságai 

Ha a számítógépedre a legújabb operációs rendszert keresed, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben körbejárjuk, mit kínál a Windows 11, és azt is, hogy miért érdemes fontolóra venned a váltást, ha korábbi Windows-verziók használója vagy.

Pályakezdőnek lenni nem egyszerű! 

Sőt, kezdőnek lenni semmiben sem könnyű. Gondolj csak az első óvodai, iskolai vagy egyetemi napra, életed legelső randijára vagy akár az első autóvezetés-órádra. Egyik helyzet sem a könnyedségéről híres. A munkavállalás azonban még ezek közül is kiemelkedik nehézségi szinten, hiszen itt valóban nem babra megy a játék.

A te gyermeked is imád rajzolni? 

Kétféle gyermek létezik: az egyik, akinek mindene a rajzolás, és a másik, akit hét lóval sem lehet rávenni arra, hogy rajzoljon. Sokszor nehéz eldönteni, melyik a rosszabb vagy jobb. Míg az első esetben a világ összes papírlapja sem lenne elég, addig az utóbbi esetben fontos fejlődési lehetőségtől esik el a gyermek.

Mivel szigetelhetjük a homlokzatot? 

Többféle szigetelőanyagot használhatunk tulajdonságaik alapján a homlokzat szigeteléséhez. Most sorra vesszük ezeket!

Minden, amit a LED falakról tudni kell 

Innovatív marketing megoldás.

ÁFA visszatérítési szolgáltatások az Eurowaggal 

Az ÁFA visszatérítési kérelmek kezelésének bonyolultsága miatt, több millió euró ÁFA visszatérítési lehetőség marad minden évben kihasználatlanul.

A hűtőfolyadék kiválasztásának folyamata 

Az járművek ápolásával kapcsolatban az a szakemberek tapasztalata, hogy ahány tulajdonos, annyiféle szokás. Van, aki csak minden nagyobb szezon előtt végez egy alaposabb ellenőrzést, kezelést, néhányan havi rendszerességgel, de sajnos a legtöbbször sokan elfeledkeznek erről a műveletről. Pedig még az sem mindegy, hogy mivel végezzük el a feladatot.

Mennyire vagy elégedett a saját landing oldaladdal? 

Ma már alig akad olyan vállalkozás, amelynek ne lenne legalább egy landing oldala, vagyis egy olyan aloldala, ahova betereli azokat az érdeklődőket, akik a fizetett hirdetésükre kattintottak. Már ez sem egyszerű, hogy a rengeteg hirdetés között felkeltsd a célközönséged érdeklődését. 

Egy bevált módszer, ahogyan pénzt kereshetsz a weboldaladdal 

Számos lehetőség van arra, hogy miként tud a weboldalad pénzt termelni számodra. Az egyik legegyszerűbb módszer, ha hirdetéseket helyezel el a honlapodon, majd kellő mennyiségű forgalmat terelsz rá. Amennyiben olyan témájú oldalt készítesz, amire folyamatosan érkeznek keresőkből az olvasók, akkor passzív bevételre tehetsz szert.

Miért érdemes tokkal ellátni a telefonunkat? 

Amióta teljesen elterjedt a mobiltelefonok használata, azóta szinte mindenkivel előfordult már egy-két olyan helyzet, amikor baleset, figyelmetlenség vagy óvatlan mozdulat miatt kiesett a telefon a kezéből.

Hogyan zajlik a KRESZ vizsga? 

Mindenki életében egy nagy mérföldkő a jogosítvány megszerzése, ám ehhez az igazán jelentőségteljes eseményhez hosszú út vezet. Mindenekelőtt ki kell választani a megfelelő autósiskolát, majd pedig sikeresen teljesíteni kell a KRESZ vizsgát. 

Íme, egy világhírű szeletelőgép! 

A szeletelőgépek az élelmiszerek, különösen a húsok, felvágottak, sajtok és a pékáru szeletelésére használt eszközök, amelyekkel egyenletesen tudunk szeletelni. Az első szeletelőgépek a 19. században készültek, s a folyamatos technológiai fejlődés révén ma már nélkülözhetetlenek az élelmiszeriparban. Sőt, mi több! Saját otthonunkban is hasznát vehetjük.

Hogyan találjuk meg a tökéletes konyhakést? Hasznos tippek kezdő szakácsok számára 

Éles kések nélkül nincs jól működő konyha, ez tény. Mint ahogy az is, hogy aki még tapasztalatlan a gasztronómia világában, annak elég nagy fejtörést tud okozni, hogy hogyan találja meg a megfelelő termékeket, hiszen a kínálat óriási. 

5 tipp, amivel legyőzheted a nyári Candida-fertőzést 

A nyári hónapokban mindenki próbál egy kicsit kikapcsolódni, lazítani. Csakhogy a párás, meleg időszak különösen kedvez bizonyos gombafajták, például a Candida elszaporodásának, egy fertőzés pedig akár tönkre is teheti a nyaralást.

Fotóból vászonkép - ezeket a szempontokat tartsuk szem előtt 

Szeretnél végre te is saját vászonképeket a fotóidból? Elhatároztad, hogy saját fotófalad lesz, és szükséged lenne néhány minőségi termékre? Jól hangzik! Az sem baj, ha újonc vagy ezen a terepen, és még korábban sosem rendeltél efféle produktumot, mert mi most a cikkünkben eláruljuk, mire kell figyelned.

A tudás hatalom, avagy a céginformáció szerepe az üzleti életben 

Az üzleti világban a céginformációk kincseknek számítanak, melyek segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk a versenytársak, a partnerek és a beszállítók működésébe. Az aktuális gazdasági és piaci változások hatásai is könnyebben értelmezhetők, így jobb alapokra helyezhetjük üzleti döntéseinket. 

Ingyenes készpénzfelvételi lehetőségek 

Az ingyenes készpénzfelvételre bankautomatából, boltokban és applikációkban is lehetőség van, és akinek még ez sem lenne elég, választhat olyan bankszámlát, amivel akár korlátlanul vehet fel készpénzt. Cikkünkben összegyűjtöttük az ingyenes lehetőségeket.

Ezt lehet tudni a Babaváró hitelről, ha 2024-ben igényelnéd 

A Babaváró hitelt 2024-ben is igényelhetitek, bár a feltételek jelentősen megváltoznak a jelenleg érvényben lévőkhöz képest. Megéri összehasonlítani az idei és a jövő évi kondíciókat, mivel könnyen előfordulhat, hogy nem érdemes várnotok az igényléssel.

A munkagépek egyik legfontosabb kiegészítője: a hidraulikaolaj 

A modern gépek és berendezések mögött rejlő mozgás és erőátvitel csodálatos világát a hidraulikaolajok mozgatják. Ezek a speciális olajok kulcsszerepet játszanak a gépek hatékony és sima működésében, miközben segítenek a terhelések elosztásában és a komplex mozgások irányításában. 

Az API jelentése és jelentősége 

Mit jelent az API kifejezés, mi a lényege, egyúttal milyen hasznossággal bírhat a mindennapi életünk egyes területein? Egyáltalán minek tudható be, hogy manapság ilyen sokszor lehet találkozni vele?

Inverterek segítségével 3 év alatt megtérülhet a napelemek beüzemelése 

Manapság a napelemek jelentik az otthoni energiaelőállítás egyik, ha nem legköltséghatékonyabb módját. Miután azonban a beüzemelés nagyobb egyszeri befektetést igényel, érthető módon szeretnénk tudni, hogy mit kaphatunk vele és milyen további költségekre kell számítani. Cikkünkben bemutatjuk az inverterek szerepét és legnagyobb előnyeit.

A Tutti Biscottinál olyan süteményeket is megvalósítanak, amiről máshol csak álmodnak 

Bemutatjuk Magyarország egyik legszínvonalasabb süteménygyártóját.

Mire figyeljünk, ha befektetésnek szánjuk az új ingatlant? 

Amikor az ember arra jut, hogy szeretné a havi bevételét valamilyen passzív jövedelemmel kiegészíteni, akkor szinte biztos, hogy az ingatlanvásárlás, illetve -kiadás is az eszébe jut. Nem is csoda, hiszen sokan ismerik a régi mondást: „az ingatlan mindig jó befektetés”. Ez a kijelentés azonban csak akkor lesz igaz, ha körültekintően választjuk meg a kiadásra szánt lakást, valamint ha alaposan megfontoljuk ezt az igen nagy pénzügyi vállalást.

Egyre inkább a mobiltelefonok kerülnek a kiberbűnözők fókuszába, érzékeny adatok kerülhetnek ki a vállalatok adatbázisaiból 

Dobó Mátyással, a Vodafone Magyarország Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezérigazgató-helyettesével beszélgettünk.

Csak kis összegeket tud félretenni? Tudunk egy kényelmes és egyszerű megoldást 

Vannak hatékony megoldások azok számára is, akik csak kis összegeket tudnak félretenni.

Fitness labda és SMR henger: eszközök, melyekkel javíthatunk testtartásunkon 

Manapság már a legtöbben íróasztalok mögött rengeteget ülve töltik a munkanapjainkat. Az ülőmunka azonban sajnos sokat ront gerincünk egészségén, így fontos, hogy ezt a megfelelő mozgásformával ellensúlyozzuk. Megmutatjuk, hogyan segíthet nekünk ebben néhány, jól megválasztott eszköz.

Az elektromos robogó előnyei 

Ha városi közlekedésről van szó, akkor számtalan kihívással találkozhatunk, pláne a reggeli és délutáni csúcsforgalomban. Nem kell ahhoz a fővárosban lakni, hogy megtapasztaljuk milyen akár órákat is a dugóban állni, már nagyobb városokban is találkozhatunk ezzel a “jelenséggel”, de mi a megoldás erre a helyzetre?

Ilyen lehetőségeink vannak, ha a menedzsment területén keresnénk állást 

Ha menedzsmenti pozícióban helyezkednénk el, számos projektmenedzseri, termelésvezetői és gazdasági vezetői állás között válogathatunk. Azonban mindegyik esetében más és más elvárásoknak kell megfelelnünk ahhoz, hogy megkapjuk az adott állást. Mik ezek, és melyek ma a legnépszerűbb felsővezetői pozíciók? Megmutatjuk!

A Pandora nyári gyöngyszemeinek leleplezése: a legtrendibb gyűrűk és charmok 

Bemutatjuk a Pandora nyári kollekcióját (2023), amellyel igazán felejthetetlen lehet az idei vakáció! Neked melyik gyűrű, charm a kedvenced?

17 és 18 éves korukban luxusnyaralásra vitték a családot – Az Ecom Testvérek története 

Fiatalok és idősebbek számára egyaránt példaértékű a torinói születésű, de anyai ágról félig magyar származású testvérpár útja.

Nagybevásárlás profin: éttermeknek, kisboltoknak, családoknak - egy helyen 

A vevők régóta, tudatosan választják a hazai élelmiszernagykereskedő, a METRO egységeit. Mi az újdonság? Erről kérdeztük Taferner Ákost, a társaság marketing osztályvezetőjét.

Ajándékok nővéreknek, ápolóknak 

Ismersz olyat, aki éjt nappallá téve dolgozik? Aki műszakba jár, akinek nagyon kevés a szabadideje, ráadásul még a munkája is megterhelő? Igen, mind ismerjük ezt, és mind egyre gondolunk: az egészségügyi dolgozókra. Meg kell hagyni, kevés olyan nehéz szakma van, mint amilyen ez, ezért a hála sem maradhat el. 

A vállalkozása irattára az egész irodát, lakást elfoglalja? 

Amíg káosz uralkodik az irodában, a fejekben sem lesz rend.

A PVA termékek hasznossága horgászatoknál 

Mik azok a PVA termékek, és miért érdemes közelebbről megismerkedni velük minden horgásznak, aki pontyot, amurt vagy tokhalat szeretne fogni? Egyáltalán hogyan kell elképzelni a gyakorlatban történő hasznosítást?

Mi az a PLA filament, és mire használják? 

A PLA filament egy igen népszerű anyag, amit az asztali 3D nyomtatásban használnak leggyakrabban. A szálhúzáson alapuló 3D nyomtatók számára ez a legtöbbet választott szál, hiszen alacsony hőmérsékleten nyomtatható, ezáltal nincs szükség hozzá fűtött asztalra. A PLA kiváló első anyag, amit valaki a 3D nyomtatás során használhat. Amellett, hogy ára megfizethető, sokféle alkalmazáshoz használható nyomatokat készíthetünk vele. 

Hogyan szerezzük be az otthoni eszközöket és kiegészítőket? 

Vannak olyan termékek és fogyóeszközök, amelyeket olykor nehéz egy helyről beszerezni. Sajtreszelő, fejmasszírozó, törölköző, köntös: kevés olyan hely van, ahol mindezeket egyszerre meg lehet vásárolni. Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas kínálatnak köszönhetően igazán könnyű eltévedni.

Miért tesz jót az üzletnek az ipari kávégép bérlés? 

A legsikeresebb üzletemberek tudják, hogy egy vállalkozás számos olyan apró beavatkozástól lehet még erősebb és sikeresebb, amelyektől nem várnánk ilyen hatást. Ezek közé sorolható az irodai kávégép bérlés, amely kívülről és belülről is pozitív hatást gyakorol egy cég életére. Nézzük, hogy miért tesz jót az üzletnek az ipari kávégép bérlés!
hirdetés
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
hirdetés
Készülhetnek a vállalatok! Új világot hoz az ESG

Készülhetnek a vállalatok! Új világot hoz az ESG 

A jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hirdetés

Költségkímélés

Ilyet se nagyon láttunk: rekordösszegű károkat okoztak az idei viharok

Ilyet se nagyon láttunk: rekordösszegű károkat okoztak az idei viharok 

Az Allianz Hungáriához az év első 8 hónapjában közel 35 ezer lakóingatlannal kapcsolatos kárbejelentés érkezett.
Törődjön többet megtakarításaival!

Törődjön többet megtakarításaival!  

A nehéz gazdasági helyzet és az elmúlt időszak váratlan eseményei sokak figyelmét ráirányították a megtakarítások fontosságára.

Pénzszerzés

Lesújtó: 5 ezer forintot sem tudnak havonta félretenni a magyar fiatalok

Lesújtó: 5 ezer forintot sem tudnak havonta félretenni a magyar fiatalok  

A 18-35 év közötti magyar lakosság több mint 63 százaléka érzi bizonytalannak a jövőjét.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo