Promóció cikkei

hirdetés

Promóció cikkei

Tartós, kiszámítható árak a változó körülmények között - Innovatív, előre mutató fejlesztések a dm-nél

Tartós, kiszámítható árak a változó körülmények között - Innovatív, előre mutató fejlesztések a dm-nél

A négy hónapon át nem emelkedő tartós áraknak, a jó ár-érték arányú dm márkás termékeknek, az online szolgáltatások fejlesztésének és a törzsvásárlóknak szóló kedvező ajánlatoknak is fontos szerepe van abban, hogy a dm az idei évet is sikeresen, forgalmi növekedéssel tudta zárni.
Így tanulható a beszállítóvá válás

Így tanulható a beszállítóvá válás

Közel háromezer hazai cég vett részt abban az országos programban, amelynek keretében pénzügyi-, beszállítói-, exportfejlesztési és fenntarthatósági témákban cseréltek tapasztalatot.
Hogyan működik a vezeték nélküli telefontöltés?

Hogyan működik a vezeték nélküli telefontöltés?

Egyre népszerűbb a kábel nélküli mobiltöltés. Ismerd meg közelebbről is!
Segítség a mélyszegénységben élő gyermekeknek

Segítség a mélyszegénységben élő gyermekeknek

Harmadával többen szorulnak kríziscsomagra, mint tavaly – most a hazai pókerélet legnagyobbjai fogtak össze a szegénységben élő gyermekekért.
Megfizethető energia, fenntarthatóság és bérlői elégedettség

Megfizethető energia, fenntarthatóság és bérlői elégedettség

A nemzetközi ingatlantársaság hazai vállalatát tudatos és hosszútávú energia stratégiájának köszönhetően nem érte felkészületlenül a kialakult energia krízis.
hirdetés
A Garantiqa-val a válság ellen – Investment 2 hitelgarancia

A Garantiqa-val a válság ellen – Investment 2 hitelgarancia

Az orosz-ukrán háború miatt kialakult válság egyre jelentősebb hatást gyakorol a vállalkozókra is.
Mire ad lehetőséget egy gazdasági lassulás egy vállalat számára?

Mire ad lehetőséget egy gazdasági lassulás egy vállalat számára?

Lassulás, de nem a túlélésért folytatott harc.
Bőrmegújító kezelések a fiatalság megőrzéséért

Bőrmegújító kezelések a fiatalság megőrzéséért

A környezetünkben látott reklámok, a divatfotók, a színésznők mind azt sugallják számunkra, hogy meg kell őriznünk fiatalságunkat, mert enélkül nem érvényesülhetünk. Az öregedés természetes folyamat, melyet krémek, plasztikai beavatkozások segítségével elódázhatunk, kitolhatjuk a határokat.
A bitcoin árfolyamának alakulása és mozgatórugói

A bitcoin árfolyamának alakulása és mozgatórugói

  A bitcoinról az elmúlt években már szinte mindenki hallott. Ehhez elegendő volt bármelyik hírportálra fellátogatni az utóbbi időkben, és garantáltan találtunk egy az árfolyammal, rekordokkal, újításokkal kapcsolatos cikket.  A mainstream média részévé vált, és már ő maga is egy mainstream termék lett köszönhetően a hatalmas reformoknak, amiket elindított.
5+2 módszer, ami segít, hogy ne az energiaszintünkön múljon az üzlet

5+2 módszer, ami segít, hogy ne az energiaszintünkön múljon az üzlet

Az egész éves rohanás után szinte természetes, hogy a hideg hónapokban mindenki szeretne kicsit bekuckózni a kanapéra egy forró itallal a kezében. Nehéz ilyenkor rávennünk magunkat az aktív, sportos életmódra, mégis fontosabb, mint bármikor. A napsütéses órák számának csökkenésével és a hőmérséklet lehűlésével párhuzamosan ugyanis gyengül az immunrendszer, veszítünk energiaszintünkből, gyakran eluralkodik rajtunk a levertség. Friss levegőn való sportolással és egészséges étkezéssel azonban megelőzhetjük a depressziót, megelőzhetjük a szervezet D-vitamin-hiányát. Ezáltal akkor is kirobbanó formában lehetünk, amikor mások alacsony energiaszintjük miatt csak vegetálnak.
hirdetés

A körforgásos gazdaságot tanítani és tanulni kell

Régóta hallunk a fenntarthatóságról, de a valódi megoldások fejlesztéséhez átfogóbb megközelítésre van szükség.

Rádiós eszközök a kapunyitók szolgálatában

Rádiós eszközök használatával Ön is kényelmesebbé teheti a kapunyitást. Napjainkban már bárki számára elérhetőek ezek az eszközök, érdemes őket beszerezni és alkalmazni. A következőkben sorra vesszük a lehetőségeket.

A zárak vásárlásának kérdései

Amikor abba a helyzetbe kerülünk, hogy zárat kell cserélnünk, akár azért, mert elromlott, meghibásodott a meglévő, akár azért, mert magasabb szintre szeretnénk emelni az otthonunk biztonságát, olyankor szembesülünk azzal, hogy milyen sokféle lehetőség között kell megtalálnunk a megfelelőt.

A kúpgörgős csapágyak szabadalmaztatója - avagy miért bízhatunk a tradícióban?

Habár manapság az egész világ zeng az innovációtól, az újdonság varázsától, hajlamosak vagyunk időnként megfeledkezni arról, hogy a hosszú tapasztalatot is ugyanolyan mértékben elismerjük. Kiváltképp igaz ez akkor, ha dinamikusan fejlődő területről van szó.

4 irodai dekorációs ötlet vászonképekkel

Bár minden irodának megvannak a maga korlátai, ötletes dekorelemekkel bármilyen teret hangulatosabbá és vidámabbá lehet varázsolni. A kreatív tervezés alkalmával fontos, hogy az újdonságok a közös sikereket, élményeket is megjelenítsék és visszatükrözzék. Hogyan lehet ezt a könnyen, megfizethetően, de mégis látványos formába önteni? Egyedi, élénk színű, minőségi vászonképekkel!

Az irodai tárolók típusai: mire lehet szükség a biztonságos irattároláshoz?

Azt gondolnánk, a modern irodákban nincs szükség tárolóra, hiszen ma már majdnem minden digitálisan zajlik, nem keletkeznek papíralapú dokumentumok. Azonban tévedünk, ha azt hisszük, hogy az irattartó szekrényeknek leáldozott. Manapság is népszerűek, és több típus közül is lehet választani.

Tippek a rák megelőzéséhez a kutyák esetében

Rák – ez a rettegett szó, amit senki sem akar hallani. A kutyák halálának okaként azonban túl sok gazdinak szembesülnie kell vele. Sajnos sok rákos megbetegedésnek genetikai alapja van, ami azt jelenti, hogy a gazdik nem sokat tehetnek annak elkerülése érdekében, hogy kutyáknál kialakuljon. 

Csak azért fizess, amiért kapsz is valamit!

Most biztosan furcsán nézel, mert hát nem szoktál te sem a semmiért fizetni, ugye? Ez talán magánemberek vonatkozásában nem is olyan kardinális kérdés, de ha vállalkozást működtetsz, vagy egy vállalkozás marketingjét viszed a válladon, akkor bizony sokszor megesik, hogy olyanért kell fizetned, amiért konkrétan nem kaptál semmit.

Mi a különbség a mindfulness és a Transzcendentális Meditáció között?

Meditáció, relaxáció, mindfulness… sokan egymás szinonimájaként értelmezik ezeket a kifejezéseket, holott nagyon is különböző technikákról van szó. Ám a legtöbben csak akkor szembesülnek ezzel, amikor saját maguk is gyakorolni kezdik őket. De vajon mik a főbb eltérések köztük?

Ezekre figyelj szóbeli érettségin!

Számos módja van annak, hogy teljes mértékben elrontsd a szóbeli érettségit. Nem használod kellően a szaknyelvet, írtál egy jó vázlatot, amit aztán csak felolvasol a papírról? Esetleg annyira nincs fogalmad a tételről, hogy inkább póttételt húznál? Ezek mind rossz megoldások, ha sikeresen akarsz vizsgázni. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mire érdemes ügyelned, ha át akarsz menni és a kettes helyett valamivel jobb jegyet szereznél. 

Adás-vétel: csalás áldozatává válhatsz

Korábbi bejegyzésünkben már írtunk arról, mire érdemes figyelni a használtcikk adás-vétel során.  Az internetes vásárlási oldalak nagy részének felelőssége továbbra is csak a vevő és az eladó közti kapcsolat megteretésére terjed ki. Bár lehetőségünk van felhasználókat nem megfelelő viselkedésért, potenciális visszaélésért, csalásért jelenteni, ez nem biztosít teljes körű védelmet.

Túlkínálat az ingatlanpiacon?!

Ha lépten-nyomon ingatlanhirdetésekbe botlunk, az nem a véletlen műve.

Segítség az energiafelhasználás optimalizálásában

Fenntarthatósági szempontból eddig sem volt mindegy, hogy mennyi energiát fogyasztunk.

A Pólus 25 éve stabil pont az iparági szereplők között

A változatos bérlői mixnek és széles szolgáltatási palettának köszönhetően a Pólus Centernek a látogató közönsége kiemelkedően lojális.

A legjobb szempillaspirálok az idei évben (2022-es tesztelés, áttekintés, összefoglaló)

Mint minden évben, idén is összegyűjtöttük azokat a kozmetikumokat, amelyek iránt a legjobban érdeklődtek a hölgyek. Nem hiába!

Metszés nagyszerű eszközök segítségével

A metszés kiváló megelőző karbantartási módszer a fiatal és a kifejlett növények számára. A rendszeres metszés ütemezése megóvja növényeket a sérülésektől, kártevőktől és károktól, így a hosszú távú karbantartási stratégia fontos része.

Pénzügyi garanciát vállal a VIONN okos vadriasztó

Nagyjából szeptembertől november közepéig tart a szarvasok násza.

Ethereum árfolyam: Mi a tökéletes pillanat az ETH vásárlásra?

Szeretnél profitot szerezni Ethereum kereskedéssel? Egyszerű!

Hasznos-e edzés előtt fehérjeturmixot fogyasztani?

Az egészséges táplálkozásban fontos szerep jut a különböző, állati vagy növényi fehérjéknek, függetlenül attól, hogy van-e egyéb célja a proteinbevitelnek. Tömegnöveléshez, szálkásításhoz, fogyáshoz is jó megoldás lehet a fehérjediéta, azonban fontos, hogy figyelj a táplálékod összetevőinek arányára.

Mit tehet az allergiás tünetek enyhítése érdekében?

Orrfolyás, gyakori tüsszögés, kivörösödő szemek, de bőrkiütések is az allergia tünetei lehetnek, amelyekkel emberek milliói küzdenek állandóan vagy időszakosan. Napjainkban egyre többeket érint, civilizációs egészségi problémát jelent. 

Hogyan add el magad szabadúszóként?

A szabadúszó munkavégzési forma rapid módon terjed: egyre nagyobb tömegek számára jelent nem pusztán csábító vágyálmot, de ténylegesen is elérhető valóságot. Számos vitathatatlan előnye mellett azonban a rózsaszín illúziók helyett érdemes a realitások talaján maradni, és minél objektívebben számba venni, mivel jár a gyakorlatban a freelancer lét.

Tudnivalók a tekercses etikett címke használatáról

Ha a tekercses etikett címke nem létezne, bajban lennénk. A vállalkozók azért, mert nehéz lenne megoldani a vásárlók kötelező tájékoztatását, a fogyasztók pedig azért, mert nehezen jutnának információhoz. De szerencsére a tekercses etikett címke létezik!

Munkaruhák az élelmiszeriparban: mi a legegyszerűbb megoldás?

Az élelmiszeriparban a munkaruhák szabályozása is szigorú és összetett, de szerencsére nem feltétlenül kell mindent saját erőnkből megoldanunk.

Mi is az a scrum módszer?

A scrum módszer és az agilis szemléletmód a projektek menedzselésének egészen új formáját nyújtja, melyek segítségével lehetőség adódik a felmerülő igényekre történő minél gyorsabb reagálásra. A scrum módszer és az agilis szemléletmód bár sokban fedik egymást, megfigyelhetőek közöttük különbségek is. Nézzük meg, mit érdemes tudni róluk!

Hogyan lehet az otthonod igazán higiénikus?

Aki háztartást vezet, tökéletesen tisztában van azzal, hogy makulátlan tisztaság nem létezik. 

A népszerű animációs figurák már az írószereken is hódítanak

A mozi népszerűvé válásával, a számítógépes játékok terjedésével ma már szinte a Föld minden szegletében ismertek a különféle animációs figurák, és ruházatokon, játékokon, gyerekeknek szánt hasznos és kevésbé hasznos holmikon is megjelennek. 

Ezért optimális megoldás a fűtőszőnyeg az Ön otthonába is

Fedezze fel a sugárzó padlófűtés melegét és kényelmét!

Bohém elegancia: az angol vidéki stílus jellemzői

Bármennyire is hódít manapság a minimalizmus és az egyéb hasonlóan modern lakberendezési irányzatok, mégis sokan vannak, akik idegenkednek tőlük. Hisz akadnak, akiket kimondottan taszítanak a nagy üres terek és a gyakran sterilnek tűnő környezet.

Újabb lépés a csomagolásmentes értékesítésben: bővíti az utántöltő automaták számát a dm

A dm célul tűzte ki, hogy vásárlóinak fenntartható alternatívákat adjon a hétköznapok döntéseihez.

Reptéri transzfer limuzinnal, miért ne?

Amikor egy hosszabb útra készülünk, előfordulhat, hogy a repülőt választjuk közlekedési eszközként. Ilyenkor azonban alaposan át kell gondolnunk, hogy hogyan fogunk kijutni a repülőtérre vagy éppen a reptérről a szállásra. 

Milyen különleges ajándékcsomagot válassz nőismerős számára?

Az ajándékozás az esetek többségében nem könnyű dolog, még akkor sem, ha ismerjük az illetőt. Bár a hölgyek számára egyszerűnek tűnhet az ajándékválasztás, hiszen sokféle aprósággal is örömet szerezhetünk nekik, azonban tudni kell választani.

Okok, amiért annyira közkedveltek a raklapágyak

Talán soha nem örvendtek még ekkora népszerűségnek a raklapágyak, mint napjainkban. Mutatjuk is az okokat!

Az Art Market Budapest tovább erősíti regionális vezető pozícióját

30 országból mintegy 120 kiállító több ezer műtárggyal rendezi be a Bálna Budapest épületét.

Rádiójel blokkolóval az autólopás ellen

Az ember alapvető igénye, hogy könnyebbé, kényelmesebbé, azaz jobbá tegye az életét. Az egész technikai evolúció az egyszerű eszközök használatából ered. Rájöttünk, hogyan lehet ruhát készíteni, halat fogni, vadászni. Fogalmunk sem volt arról, hogy mi az a fizika, senki sem tanította, de rájöttünk, hogy a kerék mennyire fantasztikus, és könnyebb görgetni, mint a kockát. Forradalmasította a világot, megkönnyítette a szállítást és a közlekedést is. Aztán egyszer csak egymás mellé tettünk kettőt, majd négyet, és ráépítettünk egy kocsit. Ezt húzták-vonták emberek, háziasított állatok, viszont itt még nem állt meg a tudomány, sőt…valójában még csak itt kezdődött! Mindenféle motorisztikus masinát ráapplikáltunk, mire megalkottuk a mai autók ősét. Ez pedig ebben a percben is éppen fejlődik valahol a nagyvilágban.

Szállítmányozás, ahogy a profik csinálják

Az utóbbi évek gazdasági nehézségei nyomán a felszínre került néhány olyan ágazat jelentősége, amelyek korábban észrevétlenül belesimultak a mindennapjainkba. Gyakrabban használt kifejezéssé vált az ellátási lánc, a készletezés, az alapanyaghiány, ezzel párhuzamosan pedig felértékelődött a logisztika és a szállítmányozás szerepe.

Kereslet lenne, mégis nehéz helyzetben van a gépgyártás - lakosság fizetheti meg a krízis árát

Olyan drasztikus mértékben emelkednek a célgépek alapanyagárai, hogy sok esetben mire valaki megfontoltan leadná a megrendelését, addigra a költségnövekedés miatt az általa kapott ajánlat már aktualitását veszti. Schneider László, a Schneider-Terv Bt. ügyvezetője közölte, csak idén 30-40 százalékkal drágult a vas, de egyes alkatrészekért duplaannyit kell fizetni, mint év elején. A gépészmérnök szerint az energiaválság és a munkaerőhiány miatt sokan az automatizálásban gondolkoznak, de a negatív gazdasági prognózisok óvatosságra intenek mindenkit.

Szakértő segítséggel a pánikbetegség hatékonyan gyógyítható

  A pánikbetegséget némelyek félvállról veszik, mások azonban teljesen magukba fordulnak a diagnózis hallatán, és elkönyvelik magukban, hogy nekik már sosem lehet boldog, rohamoktól mentes életük. 

Miért érdemes házassági szerződést kötni?

A házasságkötés előtt álló párok a házasságukat életre szólónak tervezik. Sajnos a válási statisztikák azt mutatják, hogy a házasságok több, mint fele válással végződik és ezután hosszadalmas és költséges vagyonmegosztási perek indulnak. Sokakban felvetődik a házassági szerződés kötésének gondolata, de elhessegetik, mert a bizalom hiányaként értékelik.
hirdetés
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
hirdetés
hirdetés
Így tanulható a beszállítóvá válás

Így tanulható a beszállítóvá válás

Közel háromezer hazai cég vett részt abban az országos programban, amelynek keretében pénzügyi-, beszállítói-, exportfejlesztési és fenntarthatósági témákban cseréltek tapasztalatot.
Tartós, kiszámítható árak a változó körülmények között - Innovatív, előre mutató fejlesztések a dm-nél

Tartós, kiszámítható árak a változó körülmények között - Innovatív, előre mutató fejlesztések a dm-nél

A négy hónapon át nem emelkedő tartós áraknak, a jó ár-érték arányú dm márkás termékeknek, az online szolgáltatások fejlesztésének és a törzsvásárlóknak szóló kedvező ajánlatoknak is fontos szerepe van abban, hogy a dm az idei évet is sikeresen, forgalmi növekedéssel tudta zárni.

Pénzszerzés

Ezek a cégek húsz százalékkal nagyobb bevételt érhetnek el

Ezek a cégek húsz százalékkal nagyobb bevételt érhetnek el

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala legújabb kampányában a díjmentes IP Scan szolgáltatását népszerűsíti.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo