hirdetés

Izgalmas lehetőségeket hoz az Instagram újítása

Érdekes új megoldással bővül az Instagram az F8 egyik bejelentése alapján, az ott futó influencerek ugyanis ezentúl közvetlenül is betagelhetik egy-egy márka termékeit  - hívta fel a figyelmet Lévai Richárd.
hirdetés

A funkció Shopping form Creators néven fut, és nagyjából a következőképpen kell elképzelni: meglátod egyik kedvenc influencered (Insta-celebed) posztjában vagy sztorijában, hogy megemlített egy terméket (betaggelte).

Gyökeresen új Facebook a láthatáron
A Facebook fejlesztői konferenciájának első napján ismét rengeteg újdonságot jelentett be a Facebook. Lévai Richárd közösségi marketing-szakértő összegyűjtötte a legfontosabbakat egy felsorolás erejéig.
Tetszik a termék, rákattintasz, eljutsz az instagramos termékoldalra, majd ott megvásárolod (mármint ha az Egyesült Államokban élsz), vagy kijutsz a weboldalra, ha a világ más pontján laksz, és ott vásárolsz. A termék azonban nem az azt megosztó influencer terméke, hanem egy vele együttműködő márka webáruházából, illetve Instagram-shopjából származik – hívta fel a fiygelmet Lévai Richárd közösségi marketing-szakértő legfrissebb blogbejegyzésében.

A Shopping form Creators ugyanis arra ad lehetőséget, hogy az infuencerek a velük együttműködő brandek termékeit közvetlenül be tudják tagelni a posztjaikba. Ez pedig izgalmas irányokba vezethet: például az influencerek közvetlenül fognak tudni forgalmat terelni, így a hatásuk és közvetlenebbül mérhető lesz. Persze ennek megvan a veszélye, hogy néhány brand manager majd kattintásalapon akar influencert „vásárolni”, pedig egy ilyen együttműködés sokkal többről kell(ene), hogy szóljon. Szóval okosan kell majd használni ezt a megoldást, amint elérhető lesz, ne torzítsa el az együttműködéseket.

A témában érdeklődik? Gyakorlatban alkalmazható tudást keres?

Lévai Richárd 4 konkrét kampányon keresztül mutatja meg, hogy hogyan lehet a Facebookon hatékonyan hirdetni kkv-ként.A Facebook Marketing minikurzus az első 500 beiratkozónak ingyenesen elérhető! Ha még több tudásra vágyik, a Piac & Profit Online Akadémián megtalálja Magyarország legnagyobb, kkv-k számára készült online képzési portfólióját.

Miért választják a cégvezetők online képzéseinket? Mert elismert szakemberek hot topic képzéseit érik el, nincs utazás, terembérlés vagy elmaradt óra, és igény szerint, bárhol bármikor tanulhatnak.
hirdetés

Véleményvezér

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Élelmiszer magánimport indult nyugatról, a sláger az ott jóval olcsóbb sajt

Elsősorban a tartós élelmiszer és a vegyiáru az, amit ma már jóval olcsóbban lehet megvásárolni nyugaton, mint nálunk.
Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Erősödik a nemzeti valuta és nő a tanárok fizetése a közelben

Úgy néz ki a csehek pont fordítva csinálnak mindent, mint mi, pedig a szankciós politika őket ugyanúgy érinti, mint minket.
Megfenyegették Hadházy Ákost

Megfenyegették Hadházy Ákost

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.
Hogyan soroznak az ukránok?

Hogyan soroznak az ukránok?

A rém és álhírek minden háborúnak természetes velejárói. Ezek között kiigazodni viszont fontos egy végzetes konfliktus idején.
Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Korrupció elleni front indult Ukrajnában

Szomorú, de a nagy számok azt mutaják, hogy a korrupció nyugatról keletre tartva csak egyre nő. Hogyan lehetne megállítani?
Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Mi történne ha holnap megszűnnének az ársapkák itthon? Pontos számítás

Nagy vitatéma, hogy hasznosak-e az ársapkák, vagy nem. A benzin esetében nagy volt a bukta, de kérdés, mi lenne az élelmiszerek esetében.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo