hirdetés

Az okostelefonok királya, vagy csak egy király okostelefon?

Ha marketinges aggyal gondolkozik valaki, akkor valószínűleg az összes eladásra váró okostelefont a legjobbnak fogja feltüntetni. Függetlenül attól, hogy vannak-e nála jobbak a piacon. Viszont mi lenne ha megnéznénk egy olyan készüléket, aminél még lehet, hogy helyénvaló is lenne ez az állítás?
hirdetés

Lássuk, hogy melyikre gondolunk!

Egy Apple okostelefonról lesz szó

Steve Jobs kiváló víziójának megtestesülését követhetjük nyomon évről-évre az iPhone-ok megjelenésekor. Olykor jobban sikerül, máskor talán kevésbé. Viszont az tény, hogy a gyártó nagyon ért ahhoz, hogy egyfajta kultuszt építsen ki készülékei körül. 

Már-már egy szektákhoz hasonló elhivatottságot és ragaszkodást lehet felfedezni az iPhone felhasználókon. Egy-egy új készülék bemutatása és bevezetése igazi ünnepnek számít, melyet minden régi és új iPhone tulajdonos nagyon vár!

Akinek egy ilyen telefon lapul a zsebében (vagy még inkább a kezében), az különlegesnek, egyszerűen menőnek érezheti magát. Egyfajta státusszimbólummá nőtte ki magát az Apple okostelefon. Ha vásárolsz egy ilyen készüléket, akkor rögtön az almás közösség részesévé válsz.

Egy Apple iPhone 13 okostelefon

Az iPhone innovatív, gyönyörű megjelenéssel bír, és amit ki tud hozni a hardveréből és a kameráiból, az fenomenális! Nem állíthatjuk, hogy ez a legjobb okostelefon a világon, de hogy közel áll a címhez, az egyszer biztos!

A jelenlegi legújabb, iPhone 13-as széria készülékei is követik az elődeik kitaposott útját. Kiváló érzékkel lettek összehangolva a hardverek és a szoftverek. Jellemzően egyes hardverelemeik elmaradnak a piac többi szereplőjétől (pl. RAM mérete), de ez egyáltalán nem érezhető. Annyira jól eltalált összhangban vannak az egyes összetevők, hogy számos, papíron jobb tulajdonságokkal rendelkező okostelefonnál is gyorsabbak, gördülékenyebben használhatóak. Ez nagyon is jellemző az Apple okostelefonokra.

Fotózásban és videózásban (ismét) kiválót alkottak

Az almás cég munkatársai, ha valamit nagyon el tudnak találni, akkor az a fotózás és videózás. Az éjszakai módjuk egyenesen legendás! Annyira részletgazdag, világos, mintha nem is éjjel készülnének a fotók.

Hardver oldalon kiváló alkatrészeket találunk, mint például a gyors érzékelős, ultraszéles látószögű objektív és a szenzormozgatásos optikai képstabilizátor. Emellé kiváló szoftver is társul, melyre nagyon jó példa a filmszerű mód megjelenése. Ennek segítségével könnyen áthelyezhetjük a fókuszt emberekre vagy tárgyakra. 

További kiemelkedő tulajdonságok

Az akár 1200 nites fényerővel rendelkező retinakijelző nagyon erős fénnyel, és tökéletes képi megjelenítéssel bír. Emellett érdemes még kiemelni a villámgyors, egyedi fejlesztésű A15-ös Bionic chipet. Ebben garantáltan minden esetben lesz elég erő. Ahogy az akkumulátorában is, mely az elődökhöz, a korábbi generációkhoz képest akár még órákkal is tovább bírja.

Mindezek tudatában szerinted akkor ki a király? Döntsd el te magad!

hirdetés

Véleményvezér

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Az uniós pénzből épített fideszes lombkorona nélküli lombkoronasétány még a kormánypártiakat is összezavarta.
A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo