Itt a Nokia 7210!

A Nokia 7210 nagy felbontású színes kijelzővel, MMS (Multimedia Messaging Service; multimédiás üzenetküldő szolgáltatás) funkcióval, és sztereó FM rádióval rendelkezik, valamint támogatja a Java alkalmazások letöltését. A Nokia legújabb divattelefonja a világ öt kontinensén mindenhol működik, ahol GSM vagy GPRS 900/1800/1900 hálózat létezik. A Nokia 7210 szállítása a tervek szerint 2002 harmadik negyedévében indul világszerte.

A Nokia 7210 az első telefon, amely kisméretű színes képernyőkre optimalizált, új Nokia Series 40 felhasználói felületen alapul. A Nokia 7210 színes kijelzője 4096 színt támogat, és az MMS-sel együtt a kommunikáció gazdagabb módját kínálja a felhasználóknak.

A Nokia 7210 támogatja a Java 2 Micro Editiont (J2ME), a Java technológia kisméretű fogyasztói elektronikai cikkek számára tervezett változatát. A Nokia 7210 Java platformja támogatja a mobiltelefonokhoz hasonló mobileszközökhöz optimalizált iparági szabvány specifikáció, a mobil információseszköz-profil 1.0 (Mobile Information Device Profile; MIDP 1.0) változatát. A J2ME segítségével a felhasználók életstílusuknak legjobban megfelelő módon alakíthatják át telefonjukat a nekik tetsző vagy számukra szükséges alkalmazások letöltése révén, lehetnek azok például szórakoztató-, vagy utazással, esetleg a napirend szervezésével kapcsolatos tartalmak.

A Nokia 7210 felhasználói az új többszólamú MIDI csengőhangok és a beépített sztereó FM rádió révén a jó hangminőség élményében is részesülhetnek. A MIDI hangokat és a hagyományos csengőhangokat egyéni csengőhangként és SMS figyelmeztetőként egyaránt használhatjuk.

A Nokia 7210 telefon a Pop-Port interfészcsatlakozóval ellátott Nokia telefonok sorában is az első. A Nokia Pop-Port csatlakozó lesz majd a jövő Nokia telefonjainak elsődleges interfészcsatlakozója. A mobilkörnyezet számára tervezték, és olyan fejlett funkciókat támogat, mint például a digitális tartozékazonosítás, sztereó hangminőség és a gyors adatkapcsolat. A Pop-Port csatlakozó bemutatását követően a Nokia fokozatosan nyilvánosságra hozza az interfész egyes alkatrészeivel kapcsolatos információkat, és a specifikációkat licencmegállapodás keretében mind tartozék, mind telefongyártók számára elérhetővé teszi.

Szolgáltatások: beépített, kezeket szabadon hagyó kihangosító a fejhallgató nélküli rádióhallgatáshoz és a konferenciahívásokhoz; előre telepített többszólamú MIDI csengőhangok; Pop-Port interfészcsatlakozó, funkciói többek között: digitális tartozékazonosítás, sztereó hangminőség, adatkapcsolat, és kimenet a tartozékok számára; digitális órát ábrázoló kijelzővédő; fejlett határidőnapló; háttérkép; felhasználó által cserélhető színkombinációk a kijelzőn; üzenetküldés: SMS, MMS; Java játékok: Triple Pop, Bounce; 6 Xpress-on borítás tartozékként; stopper, visszaszámláló.

Méretek, adatok: 68 cm3, 83 g; beszélgetési idő: maximum 4 óra, készenléti idő: 240 óráig; csatlakozás: infravörös; WAP 1.2.1; GPRS 2+2, 1+3; GSM 900/1800/1900

Véleményvezér

Románia is lehagyott minket a várható élettartam statisztikákban

Románia is lehagyott minket a várható élettartam statisztikákban 

80 felett már nincs sok esélyünk.
A francia elnök szerint a kis nemzeti vállalatok versenyképtelenek a nagy globális cégekkel szemben

A francia elnök szerint a kis nemzeti vállalatok versenyképtelenek a nagy globális cégekkel szemben 

A francia elnök keményen beszólt az európai gazdaságpolitikának.
Az osztogató-fosztogató állam nagyon drága

Az osztogató-fosztogató állam nagyon drága 

A kormány tavalyi, többször módosított hiánycélja sem teljesült.
Jobbról és balról is immár Magyar Péter nemiségét firtatják

Jobbról és balról is immár Magyar Péter nemiségét firtatják 

Lassan mulatságba fullad a magyar elit kommunikációs vergődése.
Minimum nettó 800 ezer forintos fizetés a Lidlben

Minimum nettó 800 ezer forintos fizetés a Lidlben 

Nem álom, valóság.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo