Párizsi ízek Budapesten

A franciás konyháról eredeti francia szakács gondoskodik a Sofitel Budapest éttermében, az új ízmester a párizsi École Hoteliere-ben ragadott először fakanalat.

Guillaume Rousseaux lett a Sofitel Budapest szálloda éttermének, a Paris-Budapest Cafénak az új konyhafőnöke. A fiatal szakember a párizsi École Hoteliere-ben tanulta meg a magas színvonalú konyhaművészetet. Pályafutása elején a thaiföldi Rendez-Vous, majd a párizsi Anacréon étteremben szerzett tapasztalatot séfként. 2002-től Malin, 2003-tól pedig Bangkokban volt a francia nagykövet főszakácsa. A francia mellett angol, német és thai nyelveken beszél. Munkája során tökéletesen elsajátította a thai konyha legapróbb titkait is, így egyik fő célja a Paris-Budapest Café ázsiai ételkínálatának gazdagítása.

Véleményvezér

Friss ketchup volt a tettes a prágai magyar nagykövetség lefestésében

Friss ketchup volt a tettes a prágai magyar nagykövetség lefestésében 

A ketchup ártalmatlannak bizonyult.
Szőlőbirtok szőlő nélkül, hogy kell okosba lenyúlni 89 millió forintot borturizmusra

Szőlőbirtok szőlő nélkül, hogy kell okosba lenyúlni 89 millió forintot borturizmusra 

Páratlan kilátás jár a NER-es birtok mellé.
Az Európai Csalásellenes Hivatal szerint 10 milliárd forintot kell visszafizetnie Magyarországnak

Az Európai Csalásellenes Hivatal szerint 10 milliárd forintot kell visszafizetnie Magyarországnak 

Bajban a kulturális és innovációs miniszter.
Bulgáriával közösen repesztünk az utolsó helyen

Bulgáriával közösen repesztünk az utolsó helyen 

Európa végére süllyedtünk.
Hatalmasat kaszálhatnak a jómódúak az olcsó állami lakáshitelen

Hatalmasat kaszálhatnak a jómódúak az olcsó állami lakáshitelen 

Az ügyeskedők nagy korszaka jöhet.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo