Guillaume Rousseaux lett a Sofitel Budapest szálloda éttermének, a Paris-Budapest Cafénak az új konyhafőnöke. A fiatal szakember a párizsi École Hoteliere-ben tanulta meg a magas színvonalú konyhaművészetet. Pályafutása elején a thaiföldi Rendez-Vous, majd a párizsi Anacréon étteremben szerzett tapasztalatot séfként. 2002-től Malin, 2003-tól pedig Bangkokban volt a francia nagykövet főszakácsa. A francia mellett angol, német és thai nyelveken beszél. Munkája során tökéletesen elsajátította a thai konyha legapróbb titkait is, így egyik fő célja a Paris-Budapest Café ázsiai ételkínálatának gazdagítása.
Párizsi ízek Budapesten
A franciás konyháról eredeti francia szakács gondoskodik a Sofitel Budapest éttermében, az új ízmester a párizsi École Hoteliere-ben ragadott először fakanalat.
Véleményvezér

A kárpátaljai templom elleni támadás mögött az orosz titkosszolgálat is állhat
Gyanús körülmények a kárpátaljai templom felgyújtási kísérlete körül.

Ursula elküldte a selyemzsinórt Orbán Viktornak
Az orbáni hintapolitikát megelégelték az európai nagyhatalmak.

Orbán Viktor megírná Brüsszel helyett az unió költségvetését
Drukkolunk Orbán Viktornak, hogy jobb költségvetést írjon Brüsszelnél.

Hamar kitiltották a Harcosok Klubjából a könyvelők alelnökét
Nem kívánatos a könyvelő a Harcosok Klubjában.

Arcul köpte az örményeket egy fideszes országgyűlési képviselő
Oksabb lett volna, ha Hoppál Péter csendben marad.