Guillaume Rousseaux lett a Sofitel Budapest szálloda éttermének, a Paris-Budapest Cafénak az új konyhafőnöke. A fiatal szakember a párizsi École Hoteliere-ben tanulta meg a magas színvonalú konyhaművészetet. Pályafutása elején a thaiföldi Rendez-Vous, majd a párizsi Anacréon étteremben szerzett tapasztalatot séfként. 2002-től Malin, 2003-tól pedig Bangkokban volt a francia nagykövet főszakácsa. A francia mellett angol, német és thai nyelveken beszél. Munkája során tökéletesen elsajátította a thai konyha legapróbb titkait is, így egyik fő célja a Paris-Budapest Café ázsiai ételkínálatának gazdagítása.
Párizsi ízek Budapesten
A franciás konyháról eredeti francia szakács gondoskodik a Sofitel Budapest éttermében, az új ízmester a párizsi École Hoteliere-ben ragadott először fakanalat.
Véleményvezér
Fóbia vagy valóság, hogy Putyin Európa ellen készül?
Oroszország hatalmas hadi készleteket halmoz fel, de ki ellen?
Oroszország győzelme kétszer annyiba kerülne Európának, mint Ukrajna diadala
A kárpátaljai magyarok is inkább az Európai Unióhoz szeretnének csatlakozni, mint Putyin rémhatalmához.
Egyre kevesebb kenyeret tud venni a magyar a fizetéséből
A kenyérinfláció tűpontos jelzőszáma a gazdaság működésének.