Guillaume Rousseaux lett a Sofitel Budapest szálloda éttermének, a Paris-Budapest Cafénak az új konyhafőnöke. A fiatal szakember a párizsi École Hoteliere-ben tanulta meg a magas színvonalú konyhaművészetet. Pályafutása elején a thaiföldi Rendez-Vous, majd a párizsi Anacréon étteremben szerzett tapasztalatot séfként. 2002-től Malin, 2003-tól pedig Bangkokban volt a francia nagykövet főszakácsa. A francia mellett angol, német és thai nyelveken beszél. Munkája során tökéletesen elsajátította a thai konyha legapróbb titkait is, így egyik fő célja a Paris-Budapest Café ázsiai ételkínálatának gazdagítása.
Párizsi ízek Budapesten
A franciás konyháról eredeti francia szakács gondoskodik a Sofitel Budapest éttermében, az új ízmester a párizsi École Hoteliere-ben ragadott először fakanalat.
Véleményvezér
Magyarországon emelkedtek a legnagyobbat az ipari termelői árak, miközben a kormány szerint mi kapjuk a legolcsóbban az energiát az oroszoktól
Sok az ellentmondás a kormány által mondottakban.
Ismét egy lista, amelyben élen járunk, a kamuzás
A magyarok szerint mi kamuzunk a legtöbbet Európában.
Neves kormánypárti újságírók ellen rendelt el nyomozást a bíróság
Pornóval vádoltak egy katolikus teológust.
Hivatalos, tényleg vannak zebrák az Orbán Viktorhoz köthető birtokon
A kormány honlapja szerint összesen négy zebra érkezett Magyarországra.