Guillaume Rousseaux lett a Sofitel Budapest szálloda éttermének, a Paris-Budapest Cafénak az új konyhafőnöke. A fiatal szakember a párizsi École Hoteliere-ben tanulta meg a magas színvonalú konyhaművészetet. Pályafutása elején a thaiföldi Rendez-Vous, majd a párizsi Anacréon étteremben szerzett tapasztalatot séfként. 2002-től Malin, 2003-tól pedig Bangkokban volt a francia nagykövet főszakácsa. A francia mellett angol, német és thai nyelveken beszél. Munkája során tökéletesen elsajátította a thai konyha legapróbb titkait is, így egyik fő célja a Paris-Budapest Café ázsiai ételkínálatának gazdagítása.
Párizsi ízek Budapesten
A franciás konyháról eredeti francia szakács gondoskodik a Sofitel Budapest éttermében, az új ízmester a párizsi École Hoteliere-ben ragadott először fakanalat.
Véleményvezér

A pofátlanságnak nincs határa, immár Orbán Viktorral reklámoznak egy nyilvánvaló átverést
Ennek aztán ne dőljön be senki.

Már az első tíz között a budapesti lakhatási költségek
Több mint 11 év munka kell egy átlagos budapesti lakáshoz.

A világ legnagyobb gyarmattartója jelenleg Oroszország
Egykor önálló népek éltek a mai Oroszország nagy részén.