hirdetés

Sokmilliós Samsung adomány az árvízkárosultaknak

A Samsung Electronics Magyar Zrt. csatlakozva Schmitt Pál felhívásához összesen 20 millió forint értékű termékadománnyal -többek közt hűtőgépekkel, mosógépekkel és mikro-sütőkkel - segíti az árvíz-károsultakat.

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

hirdetés

"Cégünk, a Samsung Electronics Magyar Zrt. hosszú évek óta támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot, elkötelezett tagja a Magyar Olimpiai Családnak. Engedje meg, hogy ezúton jelentsük be, 20 millió forint értékű termék-támogatásunkat, miszerint tíz millió forint értékben Borsod-Abaúj-Zemplén és ugyancsak tíz millió forint értékben Jász-Nagykun-Szolnok megyének nyújtunk támogatást." - mondta Dae Hyun Kim, a Samsung Zrt. elnöke kedden délelőtt a Danubius Thermal Hotel Margitszigetben tartott hivatalos bejelentésen.

A termékek eljuttatását a rászorulókhoz, illetve a beérkező igények elbírálását Dr. Ódor Ferenc a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés elnöke és Dr. Fehér Andor a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke vállalta a megyei közgyűlések nevében. A hivatalos átadáson Dr. Schmitt Pál megköszönte a Samsung nagyvonalú támogatását, és kiemelte a cég több évtizedes szerepvállalását a magyar sportéletben illetve külön kitért a térségben Európa egyik legnagyobb TV gyáraként betöltött rendkívüli szerepére: „A Samsung és a Magyar Olimpiai Bizottság kapcsolata több mint egy évtizedre nyúlik vissza. Másfél hónapja együtt ünnepeltük a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivált, mely a Samsung segítségével létrehozott igazi sportünnep volt több ezer fő részvételével. Most amikor több ezren kerültek bajba, a Samsung ismét mellénk állt. Nagyon köszönjük, hogy cégük már-már igazi barátként figyel és áll a Magyar Olimpiai Bizottság kezdeményezései mellé."

hirdetés

Véleményvezér

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.
Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa

Hadházy Ákos talált egy fürdőmedencét, amiben néptáncolnak, nem tréfa 

A független országgyűlési képviselő láthatóan igyekszik felülmúlni az általa feltárt lombkorona nélküli lombkoronasétány ügyet. Lehet most sikerült, mert a magyar pénzlopási kreativitás határtalan.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo