hirdetés

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak a flottakezelő szoftverek?

A flottakezelő programok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó cégek nem csupán szoftvereikkel segítik a cégek járműparkjának hatékonyabb működését, de a program beüzemelése, a munkavállalók oktatása és az éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat biztosítása is a szolgáltatásaik közé tartozik.

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

hirdetés

 

A megrendelői igények felmérése

A működési folyamatok részletes bemutatását követően első lépésként kiválasztásra kerülnek a vevő számára szükséges funkciók. Ezt a rendszer - megrendelői igényekhez igazított - testreszabása követi. Ezután az adatok migrációjához szükséges interfészek kialakításával és tesztelésével a rendszer technikai részének kiépítése be is fejeződik.

Kép: seafleet.hu

Oktatás - a maximális felhasználói élményért

A flottakezelő szoftver optimalizálását követően a következő legalább annyira fontos lépés a felhasználók felkészítése a program hatékony használatra. Az oktatás történhet igény szerint a megrendelő telephelyén vagy online. A rendszer használatának elsajátítását részletes segédanyagokkal próbálják könnyebben befogadhatóvá tenni.

Testreszabás - a hatékony használatért

Az igazán profi szoftvereket kínáló cégek nem csupán a program fejlesztése során törekednek arra, hogy minden felhasználói igényt lefedjenek, de az értékesítés során is próbálnak minden segítséget megadni ahhoz, hogy csak a szükséges funkciók kerüljenek a kiválasztandó csomagba. Így az ügyfél csak olyan szolgáltatásért fizet, amelyet valóban használni is fog. A testreszabás azonban ezzel még nem ér véget, ugyanis az ügyfelek részéről felmerülhetnek olyan egyedi fejlesztési igények, amelyek végrehajtása a fejlesztő cég érdeke is, hiszen a visszajelzések a szoftverek tökéletesítését segítik elő.

Help desk - 24 órás támogatás

A fennakadásmentes járműhasználat és a tökéletes felhasználói élmény biztosítása érdekében a legtöbb szolgáltatónál ügyfélszolgálat segíti a szoftver használatát, ahol telefonon, e-mailben vagy igény szerint személyesen is minden támogatást megadnak az ügyfeleknek.

Professzionális flottamenedzsment

Bizonyos fejlesztő cégek olyan szerződött partnerekkel rendelkeznek, akik minden üzemeltetéssel kapcsolatos élőmunkát igénylő terhet levesznek vállalkozása válláról. Ezek a profi menedzserek minden olyan feladatot ellátnak, amely az autópark szoftveres kezelését kiegészítheti. Ebben a konstrukcióban Ön a flottakezelő partnerrel köt szerződést, aki járműparkjának teljes ügyintézését átvállalja, így nem lesz szüksége sem szoftver vásárlására (vagy bérlésére), sem arra, hogy saját munkaerőt kelljen ezekre a feladatkörökre lekötni.

hirdetés

Véleményvezér

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban

Szijjártó Péternek szerepelnie kellene a Kőgazdag Fiatalok című reality showban 

Igazságtalan, hogy külügyminiszterünk nem kapott lehetőséget a legújabb, nézőszámot döntögető reality showban. Pont ugyanúgy él és gondolkodik, mint az ott szereplők.
A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak

A magyar kutatók is kárvallottjai ez egyetemi modellváltásnak 

A nyilvánosság előtt nagy hangsúlyt kapott, hogy az Európai Unió kizárta a hallgatóknak szóló Erasmus programból a modellváltó magyar egyetemeket. Kevesebben tudják, hogy a kutatók is bajba kerültek.
Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában

Tíz százalékra csökkent az orosz gáz szerepe Európában 

Orbán Viktor szerint nem jó, hogy Európa megszabadult az orosz energiahordozóktól. A miniszterelnök erről tegnap, napirend előtt az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján beszélt.
Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo