Hétfőtől Debrecenben is házhozszállít a Tesco

2018. szeptember 28. péntek - 09:50 / piacesprofit.hu
  •    

Október 1-jétől Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló és Hajdúböszörmény lakói is kényelmesen, bárhol és bármikor intézhetik bevásárlásaikat a Tesco honlapján, vagy épp az okostelefonjukon keresztül.

5 év alatt több mint 20 millió teljesített rendelés, 150 millió termék, 500 ezer címre történő kiszállítás, és csaknem 10 millió megtett kilométer. A Tesco 2013-ban, Budapesten, a versenytársak között elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását. A Tesco Online Bevásárlás 2018. október 1-jétől Debrecenbe, Nyíregyházára, Hajdúböszörménybe és Hajdúszoboszlóra is megérkezik.

Ez lehet a kiskereskedelem jövője
Nincs pénztáros, a vonalkódot mobillal olvassuk le, fizetni akár arccal is lehet – az Alibaba a közelmúltban számos futurisztikus, szinte teljesen automatizált boltot indított Kínában. A kényelem árnyoldala, hogy az árukért részben az adataikkal fizetnek a vásárlók.

Októbertől 5 autó gondoskodik az itt élő 370.000 lakos kiszolgálásáról. A vásárlók 3 hétre előre leadhatják rendelésüket 2 órás idősávok kiválasztásával, reggel 8 és este 10 óra közötti kiszállítással. Budapest, Szeged, Győr, Veszprém és Székesfehérvár régióival együtt így összesen már 107 településen lesz elérhető a szolgáltatás.

A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a Tesco Bevásárlás, Androidon és iOS-en is elérhető applikációban, több mint 20 000 féle, az áruházival megegyező árakon kapható termékből tudják összeállítani a rendelésüket, amelyet a Tesco a vásárló által foglalható kétórás idősávban kézbesít.

A kiválasztott termékeket a debreceni Tesco hipermarketben fogják a bevásárló asszisztensek gondosan, saját kezűleg összekészíteni, majd az autók onnan kiszállítani. A bevásárló asszisztensek úgy válogatnak, mintha saját maguknak vásárolnának, így a személyes jelenlétünk nélkül is garantált a legjobb minőségű termékek kiválasztása. Amennyiben valamilyen termék az adott pillanatban épp nem érhető el az áruházban, az asszisztensek helyettesítő termékeket választanak, amelyek árban és minőségben is a lehető legközelebb állnak az eredetileg rendeltekhez – ahogy mi magunk is tennénk a bevásárlásunk során.

 

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.