Táplálék cikkek


Tényleg baj, ha nem reggelizünk?

Tényleg baj, ha nem reggelizünk? 

A tanács, hogy reggelizzünk, az örökzöldekhez tartozik, akárcsak az, hogy fogyasszunk sárgarépát, ha jól akarunk látni... Fontos-e tényleg a reggeli?
Üvegházgázból élelmiszer: megoldaná a globális éhínség problémáját

Üvegházgázból élelmiszer: megoldaná a globális éhínség problémáját 

A Finnországban kifejlesztett fehérje alapanyagait a levegőből vennék. Az élelmiszert létrehozó kis bioreaktorok kihelyeznék az éhínségsújtotta országokba. Egy probléma van: túl lassan hozza létre a gép a proteint. Tudósok a folyamat felgyorsításán dolgoznak.
Tápanyaghiányos étrendünk lesz a klímaváltozás miatt

Tápanyaghiányos étrendünk lesz a klímaváltozás miatt 

A légkör magas szén-dioxid-tartalma csökkenti az élelmiszernövények tápanyagszintjét. Márpedig az emberiség 76 százaléka növényi étrenddel szerzi be a létszükségletnek számító tápanyagokat, mert nincs pénze húst venni vagy állatot tenyészteni saját fogyasztásra.
Feliratkozás a Piac & Profit Online magazin hírlevelére
A kockázat csökkenthető, de a legjobb, ha egyáltalán nem dohányzunk

A kockázat csökkenthető, de a legjobb, ha egyáltalán nem dohányzunk 

Május 31-e a Dohányzásmentes Világnap.

Gazdaság

Tízből kilenc vezérigazgató aggódik – mit lépnek a bizonytalanságra?

Tízből kilenc vezérigazgató aggódik – mit lépnek a bizonytalanságra?  

A felsővezetők kétharmada működési költségcsökkentéssel és hibrid munkamodellek bevezetésével reagál a gazdasági bizonytalanság kihívásaira.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo