Ebéd cikkek
Fontos, mégis gyorsan le akarjuk tudni a munkahelyi étkezést
A napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről.
Ne a gép mellett kapjuk be az ebédet
Nem akar elhízni? Adjon magának időt az étkezésre, egyen lassan, és igyon közben vizet... Karcsúbb lesz a dereka, egészségesebb lesz, és tovább él, tanácsolják a japánok.
Miért ne hagyjuk ki a tízórait és az uzsonnát?
Óvodás, talán még kisiskolás korban is zömmel szerepel az étrendben a tízórai és az uzsonna. Sokan emlékeznek a napközis, nagy műanyagkosarakban előre kiporciózott zsemlékre, esetleg almára, amiből lehetett venni, meg persze ott is lehetett hagyni, aki nem kérte. Aztán valamikor a felső tagozatba lépés, a kiskamaszkor tájékán kikopnak a kisétkezések az ember étrendjéből, felnőtt korban pedig szinte már nincs is olyan, aki tartaná a napi ötszöri étkezést, hacsak nincs rákényszerülve valamilyen betegség vagy speciális diéta miatt - mondja Szűcs Zsuzsanna dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember.
Szabi után munka: így éld túl az első hetet
„Egy kicsit kimerültél, ez látszik a szemeden, de kipihened majd a munkahelyeden” – a találó Rapülők-idézet mindig eszünkbe jut, amikor a nyaralás vagy éppen a gyerekek nyári vakációja után visszatérünk a mókuskerékbe. llyenkor különösen nehezünkre esik felfedezni a pozitívumokat, de van remény! A 3M összeszedett pár tippet a visszarázódáshoz.
Döglődik a sajtó: a New York Times is ebédet szállít
Úgy tűnik a digitális lapelőfizetési modell még a világ legnagyrabecsültebb lapjának sem jelent biztos üzleti alapot. Ahogy folyamatosan csökkennek a reklámbevételek, a Wall Street Journal és a Men's Health is gasztronómiával akar szert tenni gyorsabban növekvő melléküzletágakra.