hirdetés

Orbán Viktor szóra sem méltatta az ősfideszest Tusványoson

Pesty László ősfideszes Tusványoson írt egy SMS-t Orbán Viktor legközelebbi munkatársának, hogy szeretne négyszemközt másfél percet beszélni a miniszterelnökkel. Egyetlen szavas válaszra sem méltatták, pedig a rendezvényen elvileg bárki odaléphetett a kormányfőhöz váltani vele néhány mondatot.

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

hirdetés

Az SMS elküldése után 6 órával Pesty László hivatalos volt egy kerekasztalbeszélgetésre, amelyen elhangzottak aztán azok a mondatok, amelyek valószínűleg legendássá nemesülnek.

A kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk... hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét, förtelem.

A 24.hu interjújából kiderül, ezeknek az eddig hangosan soha ki nem mondott gondolatoknak a nyilvánosságra hozatala szoros összefüggésben volt, a meg nem válaszolt SMS-el. A reagálók többsége ugyanakkor azt hitte, Pesty László alkohol hatása alatt beszélt, hiszen minden hozzáértő tudja, az ősfideszesek ma már csak díszbojtok a pártban, akiknek egyetlen dolguk, hogy legitimálják a Fidesz folytonosságának mítoszát. Ebbe nem nagyon férnek bele az efféle gondolatok.

Miért úgy épül ez a nemzeti tőke, hogy a NER-lovagok, a Lölő-jelenség absztrakt halmazának egyik-másik, vélt vagy valós arca, késsel-villával enni nem tudó, alany-állítmányt egyeztetni nem tudó tagja megaláz, kisemmiz tisztességes, igyekvő, tehetséges vállalkozókat?

A párt 37 alapítója közül, Orbán Viktoron kívül mindössze 6 ember neve tűnik fel még rendszeresen a nyilvánosságban. Bayer Zsolt, Deutsch Tamás, Fodor Gábor, Kövér László, Németh Zsolt és Szájer József. Közülük is csak négyen játszanak még ma is Fidesz színekben. Szájer József a bulvársajtó hőseként kap publicitást, mint brüsszeli csatornamászó, Fodor Gábor pedig valamiféle félellenzékiként egzisztál. Az egykori Fidesz ma már egyértelműen Orbán Viktor egyszemélyi pártja, ahol a döntéshozói körökbe csak szamuráj hitvallásúak kerülhetnek be. Oltalmazó szolgálók, akik bátran védik és hűen végrehajtják a vezér parancsait. Ilyen körülmények között az ősfideszesek csak zavaró emlékek hordozói, akik maximum egy zárt kommunikációs mezőben mozoghatnak. Például Áder János, volt köztársasági elnök, aki Greendex nevű podcastjában bátran értekezhet a Cserregő nádiposzáták keserű sorsáról, de érdemi beleszólása semmibe sincs.

hirdetés

Véleményvezér

Van ingyen ebéd

Van ingyen ebéd 

Szerencsések azok, akik a román határ mellett laknak. Kedvelt élelmiszereiket ugyanannál a multinál jóval olcsóbban kapják meg a szomszédoknál.
Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik

Az oroszok Ukrajna után Örményországot is elveszíthetik 

Azerbajdzsán megtámadta Hegyi-Karabahot, hogy visszaszerezze egykori területét. Az akció teljesen átrendezi a kaukázusi erőviszonyokat.
Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti

Az USA a cégalapítások több mint felét bevándorlóknak köszönheti 

A befektetők jól átgondolják hová vigyék a pénzüket és ma nehéz jobb helyet találni az USA-nál.
Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi

Hatalmasat durrant a kínai ingatlanlufi 

A szakemberek szerint beláthatatlanok a következmények.
A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében

A hiedelmekkel ellentétben mégsem áll olyan rosszul Európa a gyermekgyártás tekintetében 

Magyarország népessége tényleg drámaian csökken, nemsokára Ausztria lélekszáma is több lesz, mint a miénk, de ez nem általános európai tendencia.
Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba

Megkezdték a britek a visszaszivárgást az EU-ba 

A nyugati világnak az egyik legizgalmasabb sajátossága, hogy lehet hibázni, csak sokba kerül. Most pont ez történik a britekkel a Brexit miatt.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo