hirdetés

Amerika vagy Oroszország? Most kell dönteni

Putyin tárt karokkal várná a nyugati turistákat, köztük a magyarokat is. Legalábbis ilyen irányú terveket készítettek elő Moszkvában.

hirdetés

Amennyiben tehát valaki Oroszországgal szimpatizál, akkor érdemes készülődni, akár harcolni is lehet a hanyatló nyugat és az ukránok ellen. Egyetlen negatív elem, hogy ne repülővel tervezzék az utazást, miután az orosz polgári légiflotta háromnegyede nyugaton készült és a szankciók miatt nincs a repülőkhöz alkatrész. Roller, kerékpár, gépjármű, traktor és lovaskocsi viszont szóba jöhet az utazáshoz.

Amerika esetében a csillogás és jólét ne tévesszen meg senkit. Schmidt Mária a Terror Háza Múzeum főigazgatója, Orbán Viktor egyik legfontosabb főtanácsadója kijelentette, hogy az USA-ban boszorkányüldözés folyik. Ennek mibenléte nem egészen világos, hiszen 50 tagállamról van szó és ott az Európai Unióval ellentétben nincs jogharmonizáció a különböző tagállamok között. Van olyan állam, ahol szabad a halálbüntetés és van, ahol nem, hogy csak a legsúlyosabb büntetési lehetőséget említsük.  Így nagyon nehéz egyszerre minden tagállamban boszorkányt üldözni, mert mindenütt más szabályok alapján kellene egyáltalán definiálni, hogy ki a boszorkány. Kivétel, ha Schmidt Mária úgy gondolta, hogy Donald Trump volt elnök a boszorkány, akit üldöznek. Ő neki tényleg elég sok állam bírósága előtt kell és kellett helyt állnia kétes üzleti és politikai ügyei miatt. Ráadásul az Egyesült Államokban precedens jog van, vagyis legalább egy boszorkányt el kellett volna már ítélni ahhoz, hogy tudjuk, vajon mire is gondolhat Schmidt Mária. Sajnos ilyen ítélet még nem született, pedig az orlandoi Disneylandben személyesen is láthattuk, hogy boszorkányok igenis vannak.

hirdetés

Véleményvezér

Már a kiflit is horroráron adják

Már a kiflit is horroráron adják

A Vakmajom blog követi az egyik budapesti pékségben árult termék árának alakulását, ahol már 350 forintot is elkérnek egy kovásos kifliért.
Nőttek a veszteségadatok az orosz-ukrán fronton

Nőttek a veszteségadatok az orosz-ukrán fronton

A hadseregek átcsoportosítását követően ismét felerősödtek a harci cselekmények Ukrajnában, ami növeli az áldozatok számát.
Megtaláltuk Szijjártó Péter legnagyobb ellenlábasát

Megtaláltuk Szijjártó Péter legnagyobb ellenlábasát

Szijjártó Péter külügyminiszter béke barátja Bagarjaként járja a világot és nem érti, miért nem értik. Az észt miniszterelnök most elmondta.
Duplájára nőtt a túrós tészta ára

Duplájára nőtt a túrós tészta ára

Igazi hungarikum a túrós csusza, nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné, ne evett volna. Ára iránymutató.
A Magyar Honvédség főparancsnoka Kijevben tárgyal Zelenszkij ukrán elnökkel

A Magyar Honvédség főparancsnoka Kijevben tárgyal Zelenszkij ukrán elnökkel

Ilyen sem volt még. A magyar állam magas rangú politikusai eddig messze elkerülték Ukrajnát.
Hazaáruló kereső program indult

Hazaáruló kereső program indult

Új magyar nemzeti társasjáték kezdődött. A neve, ki a hazaáruló?


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo