hirdetés

Újdonság a Kifli.hu-tól: már gyógyszert is lehet házhoz rendelni

Összeállt a Kifli.hu-val a Benu Gyógyszertár. A szolgáltatás keretében vény nélküli gyógyszerek rendelhetők, akár 3 órás kiszállítási idővel.
hirdetés

A Kifli és a Benu közös együttműködésével plusz szolgáltatás érhető el azon vásárlóknak, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzáférést olyan, gyógyszertárakban elérhető termékekhez, mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők, és szépségápolási termékek.

„Nagyon sok vásárlónk van, kisgyermekes családok, idősek, akik számára különösen fontos, hogy kényelmesen az otthonukból hozzájussanak fontos gyógyszertári termékekhez, vitaminokhoz néhány órán belül” - mondta Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője a szolgáltatás bejelentő szerdai sajtótájékoztatón.

1500 termék érhető el a Kifli.hu-n

Az új együttműködés eredményeként a Benu online kínálatának több mint 1500 legnépszerűbb terméke közül válogathat az új gyógyszertári oldalt felkereső vásárló könnyen, egyszerűen.  Az online áruházban 4 órás, de akár 3 órán belüli expressz szolgáltatás is elérhető, amely egyedivé teszi a Kifli és a Benu együttműködését a magyar piacon.

A Piac&Profit kérdésére elhangzott, a kiszállítási költségekre ugyanaz vonatkozik, mint a Kifli.hu más termékeire. Van egy 5 ezer forintos vásárlási limit is, 5-15 ezer forint vásárlás között távolságtól függően meghatározott szállítási díjat kell fizetni, 15 ezer forint felett pedig ingyenes a szállítás. Aki expressz kiszállítást kér, ennek 1900 forint a díja a gyógyszerek rendelésénél is.

Jelenleg Budapestre, az agglomerációba és a Balaton keleti medencéjébe szállítanak gyógyszereket - ahova a Kifli.hu normál esetben is kiszállít. A szolgáltatás elvégézésére a Benu egyik gyógyszertárában (az Örs Vezér terén) egy külön raktárt alakítottak ki. Az eddigi, 2 hete indult tesztidőszakban egyébként az tapasztalták, a legnagyobb kereslet a fájdalomcsillapítók, vitaminok iránt van.

A Kifli.hu hétvégén is várja az online vásárlókat, az online szupermarket a hét minden napján reggel 7 és 22, illetve pénteken és szombaton 7 és 23 óra között üzemel, így a honlapon megtalálható gyógyszertári termékek is elérhetőek bárki számára ezen időszak alatt.

 

hirdetés

Véleményvezér

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Szenzáció, egy fideszes megdicsérte Hadházy Ákost

Az uniós pénzből épített fideszes lombkorona nélküli lombkoronasétány még a kormánypártiakat is összezavarta.
A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo