hirdetés

Tanuljon ingyen!

Nyílt napot tart a Big Five Akadémia október 26-án. A saját bevallása szerint a gyakorlatot középpontba helyező képzési hely néhány bemutató előadása ez alkalommal bárki számára ingyenesen elérhető. Érdemes élni a lehetőséggel. 
hirdetés

 


Kép: flickr/yago1

Egyre több vállalkozásnál előfordul, hogy elakad. A vezető úgy érzékeli, egyhelyben jár, hiába próbálja elmozdítani, előbbre juttatni cégét, vállalatát, nem történik semmi. Ilyenkor a kitűzött céltól függően szükség lehet szervezetfejlesztésre, tanácsadó, tréner vagy coach bevonására. (A kkv-k estében amúgy is gyakori, hogy egyetlen vezető tart kézben mindent, ami sem neki, sem a cégnek nem jó hosszú távon.)

Manapság rengeteg iskola kínál különféle képzéseket. Az ajánlatokat olvasva nehéz eldönteni, hogy hol és milyen képzésen vegyünk részt, hiszen mindegyik csábító, és rengeteg lehetőséget rejt magában. Ám felnőttként már tudjuk, hogy egy szakma elsajátításához az elméleti oktatás csak az előszoba.  Manapság, rohanó életünk közepette ritka az olyan iskola, ahol a legfontosabbnak a gyakorlatot tartják. Komplex elméleti és gyakorlati oktatást nyújt a Big Five Akadémia, amely szakmai műhelyként működik, és kiemelkedő tudású szervezetfejlesztő tanácsadókat képez.

A Big Five Akadémia 2011. október 26-án 15 órától nyílt napot tart, melyen az érdeklődök betekintést nyerhetnek a képzés folyamatába, neves oktatók, mint például Dr Szeicz János és Dr. Síklaki István, a Budapesti Corvinus Egyetem, Dr. Mérő László, az ELTE; tanárainak segítségével.

A bemutató órák témái és előadói:
Szervezetfejlesztésről felsőfokon - a szervezeti változások gátjai és mozgatórugói Dr. Szeicz János, szociológus, szervezetfejlesztő, egyetemi oktató, Budapesti Corvinus Egyetem
 A profit lélektana - a gazdaságpszichológia alapvetései Dr. Mérő László, pszichológus, matematikus, egyetemi tanár, ELTE
Társas befolyásolás a szervezetben Dr. Síklaki István, szociálpszichológus, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
Képzésmódszertani megfontolások vezetőknek és tanácsadóknak Gotthardt Zsóka, szakpszichológus, szervezetfejlesztő, BFA
hirdetés

Véleményvezér

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A kormány különadói berobbantották a kínai kisboltok forgalmát

A Magyarországon dolgozó kínai kiskereskedők boldogan dörzsöhetik a tenyerüket.
Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo