Az Ön cége is veszélyben van! Készüljön fel!

Árfolyam-ingadozás, halmozódó kintlevőség, kibertámadás, NAV és ÁNTSZ ellenőrök? Úgy érzi felkészült mindenre? Ha nem, várjuk a KKV-AKADÉMIA ”Fő a biztonság!” konzultációján, ahol gyakorlati tippeket kaphat cége biztonságos működéséhez.

Egy cégvezető feladata biztonságba helyezni a cégét, a dolgozókat, az épületeket, adatokat, a cégvagyont és saját magát is. Nagyon sok helyről érkezhet a veszély, de ha felkészülten várjuk, nem érhet meglepetés!

A munkáltató felelősségi körébe tartozik, hogy a hatályos törvényi előírásoknak megfeleljen, és munkavállalóival betartassa ezen követelményeket. Ügyelnie kell a munkabiztonságra, a veszélyek elkerülésére, megelőző stratégiák kialakítására és az esetleges problémák szakszerű megoldására. De nem csak az emberek, az adatok biztonsága is kiemelten fontos!

A magyar vállalatok többsége alulértékeli a kiberbűnözés veszélyeit. Felmérések szerint a hazai cégek közel kétharmada nem tartja vállalatára nézve kockázatosnak a kiberbűnözést. Éppen ezért megelőző lépések is csak elvétve történnek. Ez azért különösen veszélyes, mert az ilyen fajta visszaélések a vállalkozás legértékesebb, illetve a legkönnyebben értékesíthető eszközeit (szellemi tulajdon, kutatás & fejlesztés, ügyfél- és banki adatok) érintik. Az informatikai rendszerekbe való behatolás sebezhetővé teszi a cégeket és komoly hatással van versenyelőnyükre és üzleti titkaikra egyaránt.

Nem csak a bűnözők, a jog is számos kellemetlenséget okozhat egy cégben. Fel kell készülni a törvényi buktatókra és lépéseket kell tenni a vagyon védelme érdekében – ehhez jó eszköz például a cégstruktúra megfelelő átalakítása. Ha nemzetközi pénzmozgás is része a tevékenységnek, még nagyobb elővigyázatosságra van szükség. Elég lehet egy rosszul megírt szerződés és úszik a nyereség.

És ha mindenre felkészültünk, akkor is fenyegetnek még teljesen kiszámíthatatlan tényezők, például a nem fizető vevők és lelépő kulcs-alkalmazottak.

Mit lehet tenni mindezzel? Október 21-én a Piac & Profit szakmai konzultációján az említett témák mindegyikéről szó esik és szakértőinknek konkrét kérdéseit is felteheti.

A rendezvény végén a már jól ismert Üzleti kézfogó teremt alkalmat a résztvevőknek, hogy egymással is megismerkedjenek szervezett rendszerben, névjegycserével.

További információ és regisztráció itt.

Részletes tájékoztatás: [email protected], 06-1/239-9597

Véleményvezér

Ezért irtó drága a zöldség és a gyümölcs Magyarországon

Ezért irtó drága a zöldség és a gyümölcs Magyarországon  

Két ábra mutatja, hogy az európai országokban hogyan változott a zöldségek és gyümölcsök ára 2014 és 2023 között.
Szenzáció a magyar költségvetésben

Szenzáció a magyar költségvetésben 

Meglepő számok a nyugdíj költségvetési sorain.
Hadházy Ákos szerint állami luxusrepülővel mentek kormánytagok szotyizni Németországba

Hadházy Ákos szerint állami luxusrepülővel mentek kormánytagok szotyizni Németországba 

A kormánytagok luxusutazásai lassan mindennaposak.
Immár Bulgária is lehagyott minket az egy főre jutó fogyasztásban

Immár Bulgária is lehagyott minket az egy főre jutó fogyasztásban 

Az életszínvonal egyik legfontosabb mutatójában mindenki alá értünk Európában.
Hadházy Ákos kiderítette az óbudai alpolgármester letartóztatásának hátterét

Hadházy Ákos kiderítette az óbudai alpolgármester letartóztatásának hátterét 

A magyar nyomozó hatóságokról nem fognak expresszt elnevezni.
Sokba kerül az Orbán-kormány eladósodása

Sokba kerül az Orbán-kormány eladósodása 

Ismét kifogtunk egy utolsó helyet az Európai Unióban.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo