hirdetés

Mobilvásárlási alkalmazásokat versenyeztet a Mastercard

A MasterCard új versenyt indít a jelenleg elérhető mobil vásárlási alkalmazások számára hét kelet-közép-európai országban valamint Oroszországban és Törökországban. Az egyedülálló kezdeményezéssel a bankkártya társaság a témába vágó legjobb alkalmazásokat kívánja díjazni, és bemutatni a nyilvánosság előtt.
hirdetés

A verseny első évében kilenc országban, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában, Oroszországban valamint Törökországban vizsgálják a mobilalkalmazásokat. A MasterCard Mobile Shopping Application Awards elnevezésű versenyen azok az alkalmazások vehetnek részt, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók okostelefonjukon termékek, szolgáltatások között válogassanak, és adott esetben meg is vásárolják azokat. További feltétel, hogy minden résztvevő mobilalkalmazás, már a versenybe való jelentkezéskor elérhető legyen legalább az egyik résztvevő ország hivatalos nyelvén, valamint álljon rendelkezésre iOS, Android vagy Windows Phone platformok valamelyikén.

Keresik a legjobb mobilvásárlási alkalmazást - Kép: Mastercard

Az alkalmazások elbírálását egy független, nemzetközi zsűri végzi, melynek tagjai a versenyben résztvevő országok elismert szakemberei közül kerülnek ki. További részletek, a zsűri tagjainak neve, szakmai profilja, valamint az elbírálás kritériumai megtalálhatóak a verseny weboldalán.

A verseny lezárultával a kilenc résztvevő ország alkotta régióban elérhető legjobb három alkalmazást (regionális díj) valamint minden egyes országban a legjobb három alkalmazást (helyi díj) díjazzák a szervezők. A díj és oklevél eszmei értéket képvisel, ezen kívül a győztesek kommunikációs tevékenységük során jogosultak a kihirdetést követően egy évig használni a "MasterCard Mobile Shopping Application Awards 2013 verseny győztes alkalmazása" címet valamint a verseny logóját. A végeredmény kihirdetése 2013 első negyedévében várható.

Bella Stavchansky, a MasterCard Europe kelet-európáért felelős vezetője elmondta: "Ebben a régióban sok olyan ország van, ahol a MasterCard élen jár az új technológiák bevezetésében. A MasterCard Mobile Shopping Application Awards egy kiemelkedő lehetőség arra, hogy a kártyatársaság elismerje mindennapi vásárlást megkönnyítő fejlesztéseket. Szerencsésnek tartom, hogy az első, 2013-as versenyre kilenc nagyon izgalmas és sokszínű országban kerül sor, és ezúton szeretném ösztönözni azokat a vállalatokat, akik vásárlási mobil alkalmazással rendelkeznek, hogy vegyenek részt ezen a versenyen, amely reméljük, sok mindent felfed majd az m-kereskedelem állapotáról ezekben az országokban. Azt gondolom, hogy nem csak a kereskedelem résztvevői, de a fogyasztók számára is fontos információ, hogy ki a legjobb, legsikeresebb piaci szereplő ezen a területen."

A versenybe azok a vállalkozások nevezhetnek, amelyek érdekében az alkalmazás készült. A nevezéshez a verseny honlapjáról letölthető jelentkezési lapot kell kitöltve visszaküldeni a szervezőknek az [email protected] címre. A jelentkezési határidő 2013. január 10. További információ valamint a részvételi feltételek megtalálhatók a verseny honlapján.

hirdetés

Véleményvezér

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Pöttöm tankok tartanak Ukrajna felé

Az ukrajnai háború ott tart, hogy minden oldal mindent elővesz a hadi spájzból, ami még működik.
Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

Orbán Viktor után Mészáros Lőrincet is feljelentette Hadházy Ákos

A korrupció ellen harcoló független képviselő Orbán Viktort hivatali visszaélés miatt jelentette fel, Mészáros Lőrincet csalásért.
Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Elképesztő adatok érkeznek Horvátországból az euró bevezetése után

Már semmi nem a régi. Korábban az euró bevezetése egy országban komoly inflációt okozott, most viszont Horvátországban meglepetést.
Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo