hirdetés

Így hozzuk ki a legtöbbet a Black Friday-ből

Amerikában az egyik legkedveltebb vásárlási nap a Black Friday, és úgy tűnik, egyre inkább Magyarországon is az. Ám a várható tumultusban jó, ha felkészültek vagyunk: fogadja meg alábbi tanácsainkat, hogy igazán jól járjon a Fekete Pénteken.
hirdetés

A Black Friday akciós vásárlási nap az Egyesült Államokból indult, és mint a mai világban sok minden, ez a mozgalom is gyorsan népszerűvé vált Európában, és mi is ráharaptunk az extra akciókra. Az akciós nap nemcsak a tartalma miatt terjedt el ilyen gyorsan, hanem mert az időpont is tökéletes, hiszen pont karácsony előtt van pár héttel. A Black Friday idén november 25-ére esik, és számos magyar bolt és webshop kínál majd rengeteg speciálisan leértékelt terméket ezen a napon. Már most érdemes karácsonyi ajándékokat venni, hiszen Black Friday napján rengeteg pénzt tudunk spórolni.

Ráadásul, ha online vásárolunk, akkor akár éjfél után pár perccel már megkezdhetjük a shoppingolást, és válogathatunk a legjobb webáruházas kínálatok között. Sok helyen a boltok ilyenkor hajnaltól éjfélig tartanak nyitva, hogy mindenki hozzájuthasson az áhított ruhához, táskához, cipőhöz, játékokhoz, ajándékhoz. Azonban ha a kényelmesebb verziót választjuk, akkor egyértelműen az online boltokat javaslom, amelyek 0–24 órában várják az érdeklődőket. Nem kell aggódni, a november végén megrendelt csomagokat – még ha külföldről rendelt termékekről, márkákról van is szó – szinte biztosan megkapják a vásárlók karácsonyig.

Ha szeretnénk kihozni a legtöbbet ebből a napból, és a lehető legjobban bevásárolni – akár már az ünnepekre –, fogadjuk meg az alábbi 8 jó tanácsot, amelyet a Brands.hu szakértői állítottak össze a vásárlóknak.
 • Mielőtt élesben elmennénk egy boltba Black Friday napján, menjünk be már pár nappal előtte az üzletbe. Így megnézhetjük, mi hol van, és milyen áron, így időt és pénzt spórolunk majd az akciós napon.
 • Iratkozzunk fel törzsvásárlónak vagy a bolt vagy a webshop hírlevelére, így olyan ajánlatokról is tudni fogunk, amelyekről nem mindenki értesül.
 • Tegyük fontossági sorrendbe a vásárolni kívánt termékeket, és próbáljunk meg először ezekre fókuszálni. Sokkal jobban fogunk örülni a nap végén, ha megvettünk mindent, amire szükségünk volt, és nem pedig csak szükségtelen dolgokat tudtuk akciósan behúzni.
 • Spórolós tippek a Fekete Péntekre
  A kisvállalkozások nem tudnak akkora kedvezményekkel harcba szállni a vásárlók figyelméért a Fekete Pénteken, mint a nagyvállalatok. De nem is kell! Van pár tippünk, hogy az extra árak helyett mit kínálhat a vásárlási őrület napján.
  Ha műszaki cikk vásárlásába kezdenénk, először olvassunk utána a műszaki cikkek modelljeinek. Lehet, hogy a tavalyi modellt azért nem vennénk meg, mert azt hinnénk, nem jó, esetleg gyengébb erősségű, de ha képben vagyunk, akkor olcsón is nagyon jót tudunk vásárolni.
 • A legnagyobb akciókat, a legnagyobb kedvezményekkel idén várhatóan a ruházati boltok tartják a Brands.hu szakérői szerint, érdemes most felfrissíteni a ruhatárunkat.
 • A legtöbb akció online felületeken van, így érdemes mindenképp felkeresni aznap a számunkra érdekes oldalakat.
 • Mivel szuper akciókra és árakra csaphatunk le ezen a napon, vásároljunk előre ajándékokat, akár egy jövő évi esküvőre, szülinapra vagy évfordulóra.
 • Ha még nem gondoltunk volna erre, van egy jó hírünk: ha utánvétellel rendelünk az interneten terméket, nagy valószínűséggel majd csak a decemberi fizetésből kell fizetnünk, így nem feltétlenül gond, hogy a novemberi pénzből már nincs elég.
A Black Friday-el kezdődik a vadászidény a gyanútlanokra
Az online áruházak és a fizetési rendszerek elleni adathalász-támadások növekedése várható az ünnepi szezon közeledtével, amely az úgynevezett Fekete Péntek napján kezdődik, majd Kiber Hétfővel folytatódik a karácsonyi szezon végéig.
hirdetés

Véleményvezér

Rekord a 100 éven felüliek számában

Rekord a 100 éven felüliek számában

A világjárványt követően általános jelenség volt, hogy mindenütt csökkent a várható élettartam. Japánban viszont meghaladta a 90 ezret a 100 éven felüliek száma.
Szárnyal a német hadiipar

Szárnyal a német hadiipar

Két vesztes világháborút követően is Európa élén a német gazdaság, hadiiparuk pedig hatalmasat lépett előre.
Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

Putyin körözött bűnöző lett akkor Magyarországon is?

A Nemzetközi Büntetőbíróság (International Criminal Court) körözést adott ki az orosz elnökre, Vlagyimir Putyinra. 
Magyarországon bezuhant a születéskor várható élettartam

Magyarországon bezuhant a születéskor várható élettartam

Megdöbbentően mélyre, 11 évvel ezelőtti szintre süllyedt Magyarországon a várható élettartam.
Gellert kapott Orbán Viktor golyója, amivel lábon lőtte magát Európa

Gellert kapott Orbán Viktor golyója, amivel lábon lőtte magát Európa

Orbán Viktor szeptemberben úgy vélte, visszafelé sültek el a szankciók, lábon lőtte magát Európa. A háború végét ma sem látjuk, de a számlák az egekbe szöktek.
Hadházy Ákos feljelenti Orbán Viktort

Hadházy Ákos feljelenti Orbán Viktort

A korrupció ellen harcoló független képviselő szerint Orbán Viktor hivatali visszaélést követett el.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo