Újra pályázhatnak felsővezetők a Fenntartható jövőért díjra

2018. július 12. csütörtök - 12:21 / KlimaBlogger
  •    

Októberben ismét átadásra kerül a BCSDH Fenntartható jövőért díja. Már várják a nevezéseket. Megesik, hogy egy-egy menedzsernek a beosztottjai, kollégái a tudta nélkül jelölik őt a díjra. Ami aztán kellemes meglepetésként kiderül.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) azért alapította a Fenntartható jövőért díjat, hogy elismerje az ENSZ által megfogalmazott Fenntartható Fejlődési Célok (SDG, Sustainable Development Goals) elérése érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítményeket. Ezt a komplex szemléletű díjat három kategóriában hirdetik meg évről-évre.

Változásvezető
A Változásvezető kategóriában olyan vállalatvezetőt, felső vezetőt ismer el a BCSDH grémiuma, aki innovatív és kiemelkedő módon tett azért, hogy az üzleti világ jelentősen hozzájáruljon a fenntarthatósági kihívások megoldásához.

Fotó: BCSDH

Fotó: BCSDH

Üzleti megoldás

Az Üzleti megoldás kategóriában a BCSDH ítészei innovatív, a szokásos üzletmeneten (business as usual) túlmutató üzleti megoldásokat várnak jelöltként, amelyek kiterjesztésével a vállalati szektor jelentősen hozzájárulhat az Action 2020 Magyarország és a Fenntartható Fejlődési Célok teljesítéséhez. A pályázati anyag itt érhető el.

Vezető nő
Ezt a díjat csak a BCSDH tagvállalatai körében adják át.

Mindhárom kategóriában a jelölések és a pályázati anyag benyújtásának határideje 2018. július 31. A díjak átadására a BCSDH üzleti ebédjén kerül sor október 18-án. A 2017-es díjátadóról szóló tudósításunkat itt olvashatod.