Nem jó példa, ha a munkatársak terepjáróval mennek munkába

2018. szeptember 03. hétfő - 15:06 / piacesprofit.hu
  •    

Célszerű lenne, ha a Volkswagen munkatársai elektromos szolgálati kocsikon járnának, nem pedig környezetszennyező dízel-autókkal, mondotta a konszern vezérigazgatója.

Herbert Diess vezetői értekezleten vetette fel: sajátos, hogy vállalkozásuk a takarékos, a környezetre nem káros villanyautókat helyezi előtérbe a marketingben, miközben munkatársaik általában nagy, sok káros anyagot kibocsátó terepjárókat használnak szolgálati kocsiként.

Új utakra lép az új főnök

Új utakra lép az új főnök

A VW vezetői gárdája körében Diess ötlete egyáltalán nem aratott tetszést, az érintettek nagy többsége kifejezetten a gyors, nagy motorral rendelkező kocsikat kedveli és tartja munkájához illőnek. A konszern szolgálati autói között az elektromos meghajtásúak és hibridek jelenleg mindössze néhány ezreléket képviselnek. 

Az e-autók felé nyit az új VW-főnök
Herbert Diess váltja Matthiass Müllert a Volkswagen, a világ legnagyobb autókonszernje élén. Az új csúcsvezető, aki eddig a VW-ágazatot irányította, nagyobb hangsúlyt kíván adni az elektromos meghajtásnak, a digitalizálásnak és a mobilitás-szolgáltatásoknak.

Az új vezérigazgató néhány hónappal ezelőtti kinevezésekor egyébként bejelentette, hogy a VW nyitni kíván az e-autók felé.

(Forrás: Die Welt)

Bemutatjuk a Piac & Profit Online Akadémia kurzusvezetőit!
Új szolgáltatással jelentkezik a Piac & Profit a hazai kkv-döntéshozók üzleti tudásának gyarapítása érdekében. Piac & Profit Online Akadémiát indítottunk a Piac & Profit Konferenciák legsikeresebb, legjobb előadói kurzusvezetői közreműködésével. Az online képzések egyre népszerűbbek, sokak számára elérhetőbbek. A konferenciákon felhalmozott tudásokat ajánljuk a kkv-döntéshozóknak és az adott szakma jövőjét előre megismerni akaróknak.

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek