Mit vár el a vásárló egy webáruháztól?

2019. február 27. szerda - 10:11 / piacesprofit.hu
  •    

Az e-kereskedelemben nincsenek határok, ez óriási lehetőséget kínál a magyar webáruházaknak, de nem csak nekik! A nagykereskedelmi ellátók elvihetik a nagykereskedelmi piacot. Mi marad nekünk? A PSD2 fellendítheti az e-kereskedelmet? Hogyan használjuk ki előnyösen a fizetési feltételek felgyorsulását?

A B2B és B2C legújabb webáruházi trendjeiről, a folyamatosan változó jogszabályok kézzelfogható előnyreváltásáról, a vásárlók megszerzésének és megtartásának legújabb, technológiai alapú megoldásairól szól a Piac & Profit immár 7. alkalommal megrendezett „Webáruházi trendek” konferenciája. Idén is a szakmai legjobbjai számolnak be a legfrissebb trendekről, a legjobb gyakorlatokról, inspiráló ötletekről.

mobiltelefonon vásárlás gombra kattintó kéz

Kép:FreeDigitalPhotos.net/bplanet

A webáruházak közötti versenyt idén a január 1-től életbe lépett új uniós szabályozás is komolyan befolyásolja. Ez az irányelv minden pénzintézetet arra kötelez, hogy nyílt hozzáférést biztosítson harmadik fél számára. Így a harmadik fél is közvetlenül hozzáférhet az ügyfelek adataihoz, pénzforgalmi tranzakciókat indíthat el.  Négy komoly jogi szabályozás lépett be a webáruházak életébe, melyeknek megfelelés szintén komoly nehézséget, egyben piactisztulást is hozhat.  Az Európai Unióban terjeszkedés is kényszerűen megoldandó mindenki számára. S jönnek a nagykereskedelmet uraló nagyok. Mindent visznek? Mi marad a hazai kicsiknek?

Az új digitalizációs, automatizációs trendek is állandó fejlesztésre kényszerítik a webáruházakat.  Jobbnál jobb modellek, megoldások mutatkoznak be a Piac & Profit Webáruházi trendek – 2019 konferenciáján, mely Budapesten lesz, március 13-án szerdán. Ha siet, még kedvezményes áron regisztrálhat.

 

Webáruházi trendek – 2019 – Tőled vegyenek, ne a konkurenciától!

Időpont: 2019. március 13. (szerda) 9.30–16.00

Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont. Szentmihályi út 171.

További részletek és regisztráció!

 

Feliratkozom a(z) Info & tech téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek