Magyar cégeknek: irány Ausztria

2019. február 11. hétfő - 15:02 / piacesprofit.hu
  •  
  • Előfizetés

Hatalmas piac, magas életszínvonal, igényes fogyasztók – és még ismernek is minket. Nem véletlenül veszi sok magyar vállalkozás az irányt Ausztria irányába. Segítségül a külpiacra indulóknak a Piac & Profit a legjobb szakembereket hívta most egybe a 2019-es Osztrák-Magyar Üzleti Fórumra

osztrak

Hatalmas ütemben erősödött a hazai vállalkozások érdeklődése az osztrák piac iránt. Magas életszínvonal, igényes fogyasztók, fejlett ipar, infrastruktúra, hatalmas idegenforgalom, turizmus, stabil üzleti környezet. És még szeretnek is bennünket. Nem kell megkedveltetni őket az ízeinkkel, nem kell meggyőzni őket szakértelmünkről, megbízhatóságunkról. Egymáshoz szokott, jó szomszédok vagyunk. S ott könnyebb találni jó magyar munkaerőt, mint itthon.

Irány Ausztria! Minden üzleti partnered ott van már. Az üzleti környezet egy kicsit másabb. S szigorodtak is a szabályok. De kiszámítható. Az osztrák piac és szabályozási környezet legjobb ismerői mutatják meg a legjobb üzleti és befektetési lehetőségeket. A legfrissebb információkkal segítik döntésedet: érdemes nyitni az osztrák piac felé.

Időpont: 2019. február 21. (csütörtök) 9.00–15.30

Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, Örs vezér tere 24.

További információk, és regisztráció itt!